haga78 27.05.03, 09:50 Kto wie kto ją śpiewa? Idzie jakoś tak "I can fly...." Haga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procenka Re: piosenka z reklamy opla 06.06.03, 22:58 hej, jesli chodzi o reklame merivy - przyjrzyj sie pierwszej klatce filmu - jest malymi literkami napis "music by ....." - no i nie pamietam kto! muzyka cudowna, ale sam opel - nieciekawy. wole terenowki. pozdrav iza Odpowiedz Link Zgłoś
electra_edziecko Re: piosenka z reklamy opla 07.06.03, 20:20 Głos podobny do byłej Spice-tki, chyba Mel C (tej co zawsze była na sportowo), ale rączek uciąć nie dam, że to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_k1 Re: piosenka z reklamy opla 11.06.03, 20:07 Cześć, Uwaga! To jest zespół Lamb a utwór ma tytuł "Gabriel" z płyty o tym samym tytule. Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
izabelix Re: piosenka z reklamy opla 11.06.03, 21:27 sciagnelam ten utwor i to nie jest lamb zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_k1 Re: piosenka z reklamy opla 12.06.03, 12:09 Ale ja mam tą płytę namiętnie słucham, i popełniłam pomyłkę bo tytuł płyty to "What sound". Przysięgam! ) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelix Re: piosenka z reklamy opla 12.06.03, 23:02 hihi no to sie zdecyduj) sluchalam tego lamba ale to nie to... no chyba ze ja dla odmiany mam utwor o blednej nazwie:>> Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_k1 Re: piosenka z reklamy opla 15.06.03, 18:57 Poddaje się Chętnie prześlę Ci mp3 jeżeli chcesz, no i zobaczymy... Albo wystawię Ci na nasz site do sciągnięcia. Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
galliano Re: piosenka z reklamy opla 16.06.03, 14:08 Zabko! Blagam przeslij mi te piosenke na maila. Bede wdzieczna okrutnie )). POzdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: piosenka z reklamy opla 16.06.03, 19:17 Żaba i mi też plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz, wyślij to będę Ci dziwięczna do końca życia. Haga Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_k1 Re: piosenka z reklamy opla 19.06.03, 22:28 Cześć, dziewczyny napiszcie czy dostalyście ode mnie maile i czy udalo Wam się ściągnąć ze stronki bo wkrótce wyjeżdżam i muszę wszystko "uporządkować" pozdrawiam Katarzyna Aha, i wejdźcie sobie na stronke www.opel.com, tam można obejrzec i posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
nuetka Re: piosenka z reklamy opla 19.06.03, 23:23 Byłam na www.opel.com i piosenki niestety nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaola2 Re: piosenka z reklamy opla-do zaby 18.06.03, 08:39 Bardzo prosze o przesłanie mp3 na adres tojaola@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
maderka Re: piosenka z reklamy opla 18.06.03, 09:33 czesć dziewczyny! chyba znalazłam, kto to śpiewa. Nazywa się Lizz Wright i właśnie wydała debiutancką płytę "Salt".Buźka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: piosenka z reklamy opla- znalazłam :D 20.06.03, 13:53 Piosenka jest zespołu Lamb, tak jak pisała Żaba podaję link www.lambstar.net/gabriel/lyrics.html . Weszłam też na stronę Lizz Wright, przesłuchałam fragmenty płyty- miodzio Ale to nie ona śpiewa w reklamie, też podaję link www.vervemusicgroup.com/verve/product.asp?pid=10756 Na tej płycie jest piosenka "Open your eyes, you can fry", ale to nie ta. Całuję Haga Odpowiedz Link Zgłoś
bartunia Re: piosenka z reklamy opla- znalazłam :D 26.06.03, 00:12 haga78 napisała: > Piosenka jest zespołu Lamb, tak jak pisała Żaba podaję link > www.lambstar.net/gabriel/lyrics.html . Weszłam też na stronę Lizz > Wright, przesłuchałam fragmenty płyty- miodzio > Ale to nie ona śpiewa w reklamie, też podaję link > www.vervemusicgroup.com/verve/product.asp?pid=10756 > Na tej płycie jest piosenka "Open your eyes, you can fry", ale to nie ta. > > Całuję Haga Sciagnelam sobie piosenke w poniedzialek i sluchalam jej non stop , teraz juz jestem syta ). Dzieki wielkie za pomoc. Pozdrowienia Ewa i Bartłomiej Mikołaj (01.09 2002) Odpowiedz Link Zgłoś