anulkas86 31.05.07, 17:34 I dlaczego akurat taki kierunek wybrałyście? Ja zamierzam od października rozpocząć studia i nie mogę siezdecydować. Rozważam trz kierunki i ciągle nie wiem co tak naprawdę chce robi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanb333 Re: Co studiujecie? 31.05.07, 21:34 Ja studiuję ekonomikę turystyki (specjalność) na kierunku zarządzanie. Niedługo będę magistrem, może za miesiąc, teraz mam gorący czas. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: Co studiujecie? 01.06.07, 07:44 Prawo - koncze 3 rok. Po stuadiach chciałabym dostać się do straży granicznej lub zostać na uczelni.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_jej Re: Co studiujecie? 01.06.07, 08:12 Ekonomia, spec: ekonomika transportu i spedycji mnr Do dzisiaj nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Co studiujecie? 01.06.07, 15:20 Ja zastanawiam się nad zdrowiem publicznym- spec. fizjoterapia lub administracja, a spec. praca socjalna lub respcjalizacja. Trudny wybór, bo tak naprawdę wszystkie dotyczą pracy z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Co studiujecie? 01.06.07, 17:52 biotechnologie na uj. swietny kierunek. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Co studiujecie? 01.06.07, 18:51 Akurat biotechnologia to nie moja działka i w zupełności mnie nie interesuje Ale nie wątpię że fajny kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: Co studiujecie? 02.06.07, 09:14 a ja kończe własnie drugi rok matematyki, a dlaczego akurat matematyka? angielski i matma to coś co lubie, ale na filologie angielską nie miałam szans się dostać, więc została mi matma... po przeprowadzonej w ten piątek lekcji matematyki w gimnazjum nie żałuje wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: Co studiujecie? 06.06.07, 21:22 Stomatologię w Szczecinie. Nie dostałam się na medycynę więc poszłam na stom (cholernie mnie kręcą lekarskie sprawy ale po stom mam zawód i łatwiej zarobić trochę grosza). Już 3 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: Co studiujecie? 06.06.07, 21:35 i KIEDY przyjezdzacie do Koszalina???Cezkam na spacerek Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: Co studiujecie? 07.06.07, 21:18 Cześć Aniu. Będziemy w sierpniu (od początku) - ja muszę z Wiktorią zostać w akademiku do tego czasu ponieważ tu w Koszalinie rodzice moi mają remont mieszkania. Pozdrawiamy ciepło! Tęsknię za Koszalinem... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: Co studiujecie? 09.06.07, 07:02 Hej,Jakbys chciala wczesniej przyjechac do rodzicow np na dwa pierwsze tygodnie lipca, to ja i tak jestem sama bo maz bedzie za granica, mieszkanie mame spore, no i blisko centrum obok naszego Bronka Wiec bez skrepowania mozesz tu nocowac Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Co studiujecie? 07.06.07, 22:56 archotektura krajobrazu bylam na ogrodnictwie Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Co studiujecie? 13.06.07, 13:27 jesli sie uda: medycyna jesli nie: biotechnologia na politechnice, oba kierunki we Wrocławiu dlaczego? bo zawsze mnie medycyna pasjonowala. a drugi kierunek- chcialam miec studia inzynierskie, bo daja satysfakcjonujaca prace, jest na to branie i sa na to pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
dot22 Re: Co studiujecie? 14.06.07, 21:11 Ja kończe pierwszy rok zarządzania i marketingu. Zaczęłam jak mój maluszek miał 2 miesiące, ale na razie szczęśliwie jakoś się udaje. Pozdrawiam i życze dokonania wyboru który przyiesie Ci zadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
emiliah Re: Co studiujecie? 21.06.07, 14:44 Licencjat zrobiłam z ekonomii, spec. rachunkowość i finanse. Obecnie studiuję na USM Finanse i rachunkowość. Magistrem będę chyba w lutym (jeszcze nie wiem, kiedy będzie obrona). Lubię nauki ścisłe i liczenie tych cyferek. Pracuję w księgowości i jestem bardzo zadowolona. Jeszcze tylko, żeby więcej zarabiać... ale cóż, trzeba się cieszyć tym, co się ma Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Co studiujecie? 21.06.07, 22:22 Studiuję Doradztwo podatkowe i administrację finansową. Zawsze lubiłam matematykę, poza tym zazdrościłam mężowi, że skończył prawo. Tak więc połączyłam dwie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia1710 Re: Co studiujecie? 24.06.07, 11:49 skonczylam, tzn prawie skonczylam bo w lipcu mam obrone pracy mgr fizjoterapię,po obronie pracy lic zaczelam staz teraz juz pracuje w zawodzie na umowie na stale, synka urodzilam na 1 roku na 2 zjezdzie drugiego synka na 3 roku tez na 2 zjezdzie, niebawem koncze studia a moje dzieci maja 4,5 a drugi 2,5 roku, wszystko da sie pogodzic ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siniera Re: Co studiujecie? 28.06.07, 10:10 Medycyna. Bo kocham pomagać ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina238 Re: Co studiujecie? 13.07.07, 23:55 w tym roku studiowałam na dwoch kierunkach dziennie, 4 lipca sie broniłam i mam tytuł magistra- edagogika, został mi jeszcze rok na doradztwie zawodowym i personalnym Odpowiedz Link Zgłoś