szakiraa 03.06.07, 18:33 jak to działa? tak bardzo chce zapomnieć...nie myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexella Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 18:52 nie próbuj takich sportów! Alkohol potęguje działanie midazolamu, jeśli jesteś sama w domu, możesz sobie zrobić kuku, zwłaszcza jeśli masz niskie ciśnienie. Jeśli masz przepisany, weź zalecaną dawkę i nie mieszaj z alko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 18:54 nic nie bierz,jak chcesz zapomniec o czyms,pomyslec o czym innym to mozemy pogadac-albo na forum albo na privie,tylko nic nie mieszaj! Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 19:27 NIE MIESZAJ LEKóW Z ALKOHOLEM!!! dormicum to chyba lek nasenny, prawda? dla ostrzeżenia powiem ci,że widziałam raz reakcję po wypiciu ampułki pyralginy i kieliszka wódki( było to na stypie) kobieta dostała silnego skurczu oskrzeli i drgawek gdyby nie szybka interwencja pogotowia to pewnie źle by to się dla niej skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 19:30 wybierz jedno albo drugie... albo sie nacpaj [bardzo z umiarem!!!] albo napij! na pewno nie mieszaj... chcesz pogadac o czyms weselszym? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 19:35 nie rób tego, już się napatrzyłam na takie osoby w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 20:38 Dormicum dobrze działa i bez alkoholu, lepiej nie ryzykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 20:45 alkohol + benzodiazepiny = nasilone dzialanie sedatywne czyli bardziej uspokaja i usypia niz sam lek. Ale mozna przegiac zamknac powieki i zasnac na wieki:p Odpowiedz Link Zgłoś
szakiraa Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 21:00 Kurde, to mi pasi, tak zasnąć i nie myśleć... Dzięki, dziewczyny... Tak bardzo nie chce mi się żyć...myśleć, decydować... Choć na chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 21:15 szakiraa napisała: > Kurde, to mi pasi, tak zasnąć i nie myśleć... To miłej podróży... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dormicum + alkohol 03.06.07, 21:05 > tak bardzo chce zapomnieć...nie myśleć... Zrobiłabym to samo, gdyby nie to, że nie piję, nie biorę leków nasennych i.. mam zbyt silny instynkt samozachowawczy.. jeszcze. Trzymaj się i nie idź na łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś