Dodaj do ulubionych

A rybiki to co?

06.06.03, 09:23
Bylo już o mrówka doradzilyście kochane. A jak sobie poradzic z nieproszonymi
gośćmi pt. rybiki.
Obserwuj wątek
    • mamapoli Re: A rybiki to co? 09.06.03, 12:19
      Zgłosiliśmy w administracji fakt pojawienia się w naszym mieszkaniu rybików.
      Przyszedł pan ze zbiorniczkeim na plecach i wypsikał wszystkie podłogi (bardzo
      dokładnie szczególnie w łazience bo to robactwo wyłazi ponoć z kanalizy). 2 dni
      później można było umyć te podłogi.
      Rybiki zniknęłysmile

Pozdrawiam
      Anka
      • ochotka69 Re: A rybiki to co? 10.06.03, 14:49
        dzieki zadzwonie jutro do administracji ciekawe czy cos wskuram
        • ochotka69 Re: A rybiki to co? 11.06.03, 10:19
          Dzwoniłam i powiedzieli mi ze to moja sprawa, odnioslam nawet wrazenie ze to
          moja wina ze moze porzadku w domu nie mam. Powiedzieli ze "psikają" tylko na
          klatce.
          Nie wiem moze na co moge sie powołać? Ja nie moge tego niczym wytępic, a
          przeciez nawet ja ja tego sie pozbede to jak mowisz ze to od kanalizacji to
          przejdzie z powrotem.
          bede wdzieczna za pomoc marzena
          • mamapoli Re: A rybiki to co? 11.06.03, 13:50
            Leniuchy paskudne w tej administracji!

Wejdź w takim razie na stronę:
            bestpest.com.pl/main.php3?lang=pl&profil=i&logo=3&user=0&form=s_owadi&form_param=

podają tam różne środki na zwalczanie robactwa. Przynajmniej pierwsze dwa z
            listy (Acefin i Alfacep) nadają się również do zwalczania rybików.

Skontaktuj się z nimi. Może coś doradzą zwłaszcza, że ponoć obsługują również
            odbiorców indywidualnych.

Powodzenia
            Anka
          • alexk-ignacy Re: A rybiki to co? 11.06.03, 14:39
            Właśnie tak myślałam, że nic nie wskórasz sad.
            Ja sama mieszkam w bloku i zawsze jakiegoś rybika znajdę w łazience.
            Kumpel opowiadał mi, że jest coś chyba "Morteina" na "owady chodzące" i to też
            jest podobno na rybiki...
            Jeszcze tego nie kupiłam i nie próbowałam, kumpel tym tępił mrówki w
            mieszkaniu smile.
            Tylko z rybikami to tak, że pewno kanalizacją po jakimś czasie i tak przejdą sad.
            • ochotka69 Re: A rybiki to co? 09.07.03, 14:50
              A jednak przyszli, "przekonywałam" przez telefon. Na razie kłopot z głowy.
              Odpukac
    • epjasa Re: A rybiki to co? 09.07.03, 15:47
      Ja nawet nie zgłaszałam do administracji. Kupiłam w sklepie Baygon (również na rybiki), spryskałam łazienkę i jest spokój. Na jak długo? Tego nie wiem. Czas pokaże. Mam tylko jedno zastrzeżenie.......strasznie śmierdzi. Dobrze, że dzieci nie ma w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka