mama-paula Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 06.06.07, 22:45 Ja miałam jamniczke długowłosą zyła 12 lat. Miała charakterek bo to rodowita kobitka z Wiednia Wabiła sie Kama, mowiliśmy na nia Kamcia, Kamusia. Ps- śliczna ta jamniczka , taka kochana, taka milusia. Moze Misiula? Odpowiedz Link Zgłoś
kropencjaa zdradzę tajemnicę mojego nicka :))) 06.06.07, 23:15 bo mój pies to Kropek tak go nazwały dzieciaki od mojej siostry. Taki zaczepa jest trochę i jak bardzo załaził za skórę to mój 6 letni chrześniak z niecierpliwieniem mówi do niego: Kropencjuszu )) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik02 Pluto 06.06.07, 23:44 kiedyś nazwałam psa imieniem ludzkim tak jakoś wyszło, a gdy byłam w parku ja wołałam psa a kobietka obok swoje dziecko zrobiło mi się głupio a pomyślcie jak czuło się to dziecko, więc napewno już nigdy nie nazwe zwierzęcia ludzkim imieniem. Planuje przygarnąć jakieś zwierzątko jeśli to bedzie pies to Pluto, a suczka Lady. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Pluto 06.06.07, 23:49 no ja tak mam aktualnie. chłopak młody mniej więcej 18 wiosen, regularnie wyprowadza psa w porze moich spacerów z moim diabełkiem. on woła psa, a syn z wózka mało nie wyskoczy z zaciekawienia. no i ja sama też się oglądam ))) narazie mnie to śmieszy, ale za dwa, trzy lata to już nie będzie supersimpatiko. zwłaszcza dla diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 00:11 Moi sąsiedzi mają jamniczkę.Wołają na nią Szprycha Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 09:09 owczarek niemiecki : Dreyer Odpowiedz Link Zgłoś
aga.s1 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 11:24 a ja miałam suczkę pomieszną z jamnikiem ale bardzo podobną do tej ze zdjęcia i miała na imię GAMA. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 11:38 Moja suka wabi się Aka, Nikola sama tak dała na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 19:46 Znam pieski: Kaktusa, Bambusa i Fikusa I kotkę imieniem Potencja. Ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 19:49 Hej, mam fajne z "R": Morlinka Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Zorka 07.06.07, 19:51 Kiedyś miałam konika (urodził się gdy byłam u cioci na wakacjach), Nazwałam go Zorka. Może pasuje dla pieska?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 20:19 Moje psy to husky-Blaid i golden-Lucky,wcześniej miałam pudelka -Fido. Odpowiedz Link Zgłoś
bliss73 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 20:52 Mam yorka miniaturę,wabi się Kropek,jamnika miałam też oczywiście i nazywał się Klarnet. Dobrze jest jak imię jest dwusylabowe,łatwiej wołać pieska. Może Kluska? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_73 Re: Imię dla pieska / imiona WASZYCh psow :) 07.06.07, 20:55 Moj kundelek schroniskowy to Jantar.Lubi se popiszczec to mowimy na niego Pizdek.Ktos tam rzucil propozycje Kredka to by bylo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Mam imię:) 09.06.07, 11:53 Dzięki za inspiracje,kilka a nawet kilkanaście wypróbowałam wołając do niej..ale niestety nie pasuje Miała być Lara,Bazylia,Frida,..niestety żadne z nich się nie przyjęło. Zostało ostatecznie na Lulu Tzn nie ostatecznie ,ale raczejj tak zostanie Tylko na razie maz nie za bardzo przekonany,bo dla niego powinna być Frida albo Sunia.Albo Dambi-bo ma uszy takie jak Dambo) A oto moja Lulu: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2924e4e7d00d4fe1.html Odpowiedz Link Zgłoś