l.e.a 06.06.07, 15:05 przeczytałam i oczy nadal przecieram... wiadomosci.onet.pl/1548965,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw No, biskup powinien się zainteresować 06.06.07, 15:06 i na dywanik proboszcza zawezwać. Tak kreciej roboty by żaden antyklerykał nie dał rady kościołowi zrobić, choćby nie wiem jak się spinał... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 to jakis oszolom 06.06.07, 15:07 niestey wielu wariatow w imie boga wyglasza takie kretynskie teksty jak on Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: to jakis oszolom 06.06.07, 15:10 Dokładnie. Potem się ktoś na takiego natknie i już ma wyrobione zdanie na temat całego kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: to jakis oszolom 06.06.07, 15:15 Ze ksiadz bredzi to mnie akurat nie dziwi. Natomiast rozwala mnie postawa dyrektorki- organu, ktory powinien byc swiatopogladowo neutralny, a jest przykoscielny. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: probosz grozi ekskomuniką ? 06.06.07, 15:10 Nooooooooo i wszystko na temat;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: probosz grozi ekskomuniką ? 06.06.07, 15:12 Ech, słów coraz częściej brakuje... To znaczy słów cenzuralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: probosz grozi ekskomuniką ? 06.06.07, 15:15 Oki zrozumiem, ze ksiedzu sie we lbie poprzewracalo... nie jemu pierwszemu, ale zeby dyrektorka szkoly miala takie poglady????? Jak juz ktos napisal w komentarzach, to co jak patronem jest Sienkiewicz to wszyscy Krzyzakami mamy byc??????? Rece i nogi opadaja.... Stwierdzenie, ze WYZNACZA sie nauczycieli do budowania oltarza... Masakra.... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: probosz grozi ekskomuniką ? 06.06.07, 15:32 he he no co Wy, to przecież skala makro tego co na górze się dzieje i jak tu tacy księża nie mają prawa czuć się siłą, skoro takie panie dyrektorki im same do stóp padają..? Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: probosz grozi ekskomuniką ? 06.06.07, 15:44 Księdzu ,,władza" oderzyła do głowy - jak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś