szamanka3 13.06.07, 10:16 zakupy byly na szybkiego, kurcze wydalam 200zl w Calzedonii, mezowi sie podoba, a jakos po powrocie nie jestestem zawchwycona, najgorzej ze nie ma zwrotow ew.wymiana moje foto voila.pl/zpjad/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:17 Ładnna ta ozdóbka na szyję. Cyrkonia czy brylant? Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka3 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:18 a dziekuję to cyrkonia. Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka3 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:17 ps- z gory przepraszam, ten sam watek zalozylam na urodzie, ale tam slaby odzew. Kolna fotka voila.pl/irjaj/ Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:18 Bardzo ładnie leży, nie masz powodów do niezadowlenia, masz bardzo ładną figurę Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:20 ja mam wrażenie, ze jest przyduży na ciebie.majtasy luźne, a i w miseczkach jeszcze trochę wolnego miejsca jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:23 Mysle ze lezy bardzo ladnie, tylko nad kolorem bym sie zastanawiala, no ale to juz kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:27 No, mi też się zdaje, że za duży. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:24 Strój mi sie nie podoba, ale nie o to pytasz. Leży bardzo dobrze, jeśli fason i kolor Ci sie podoba (a sądzę że tak skoro go wybrałaś) to możesz być z siebie dumna, zakupy udane Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:25 chcesz obiektywnej opinii - idź na forum e-tata ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:34 Eeee, to już lepiej F"Mężczyzna". Chociaż tam głównie baby piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:35 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:44 tak sobie leży...wyglada na trochę za duzy, ale b. źle nie jest... a nie było ładniejszych...jak na 200 zł to trochę Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 10:48 fajnie leży, mi się podoba. Tylko te frędzelki z przodu podczas opalania ... no, najwyżej opalisz się we frędzelki Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 11:12 Fajnie Fason i kolor nie mój, ale masz ładną figurę, dość duży biust (zazdroszczę!) i ogólnie mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 11:51 no coz... rozmiar jest ok, wcale nei jest za duzy, z mniejszego pewnie piersi by Ci wychodzily.... ale moje odczucia sa takie: za 200zl mozna wybrac duzo lepszy no i kolor taki sobie... duzo lepiej bys wygladala w staniku na fiszbinie i bez gabek, przykladow mase jest na stronie np. www.feba.pl/pl/index.html jesli juz z gabka, to bardziej wzorzysty.... i tyle. kolor pomaranczowy dla mnie odpada... ale to moje odczucia po psrotu wyglada jak zywkly stroj, nie wart tej ceny.... sorry za szczerosc Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 11:51 Fajnie leży, spokojnie możesz iść na plażę Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 12:06 Tak jak niektóre poprzedniczki - fason i kolor plus fędzelki absolutnie nie móój styl, kositum nie wygląda na 200 zł..ale jeśli Ci sie podoba, kezy dobrze, może troszeczkę ciut za duży.. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 12:19 jak na moj gust- to troszke za duzy Odpowiedz Link Zgłoś
samanta05 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 12:38 wlasciwie jest ok, ale jak czujesz, ze cos nie tak to moze idz wymien. Albo najpierw sprobuj wyregulowac ramiaczka i moze jakos sie poprawi? Odpowiedz Link Zgłoś
tp2610 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 12:46 wg mnie w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 13:44 lezy bardzo dobrze, masz swietna figure wiec nie masz sie czym martwic. poopalaja sie wczesniej troszke-w tym kolorze ladnie sie wyglada gdy skora jest opalona tak nawiasem mowiac to mam bardzo podobny stroj do twojego tylko w kolorze starego rozu nie wiem jednak czy wystapie w nim w tym sezonie bo niezbyt ladny brzuch mi po ciazy zostal Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka3 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 16:19 Kochane kobitki! serdecznie dziekuje za sugestie. Jade wieczorkiem wymienic stroj . A jednak! Na czarny z dodtakiem pomarnczowego i czerwonego z miseczkami w ksztalcie trojkacikow z cyrkonami i figi wiazane po bokach. Mierzylam go juz i mam nadzieje ze bedzie ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 16:51 jakoś cycki rozjechane się wydają (sory) Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 17:34 Kurczę, nie dałabym 2 stow za taki stroj. Troszkę przyduzy ale idziesz go wymienic. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 17:41 karcia85 napisała: > Kurczę, nie dałabym 2 stow za taki stroj. A czemu nie dałabyś? Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird16 Re: ja bym miała inny dylemat ... 13.06.07, 18:15 na twoim miejscu wymieniłabym na jednoczęściowy, przynajmniej w tym sezonie i przez zimę podciągnęłabym się z brzuszkiem, bo strasznie obwisły. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: ja bym miała inny dylemat ... 13.06.07, 18:19 Nie ma jak to szpile wbić,co? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 18:19 zrob zdjecie i pokaz gole cycki wtedy bedzi elatwiej ocenic co tam chowasz pod tym stanikiem i wyciagnac bardziej obiektywne wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 19:24 a co my mamy tu ocenic? streoj czy twoja klatke piersiowa..czy moze nie umiejetnosc robienia zdjec? bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 18:44 mnie sie nie podoba, dziwnie jakos lezy na biuscie, ale moze to wina zdjecia. Pokaz nam nowy nabytek stojac na wprost do aparatu bez wygibasow Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 18:57 Eeee.. Czy tylko mnie ten wątek wydaje się deczko absurdalny? Laska robi sobie zdjęcie w kostiumie kąpielowym, zamieszcza w necie i pyta, czy dobrze wygląda ) O rany PP Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 19:20 Morgen-nie tylko Tobie. Do autorki- wymien, te gabki sa okropne, jak mozna sie w takim pancernym staniku opalac? Na plaze cos mega minimalnego, a nie takie ustrojstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 19:26 wyglądasz spoko.ale ten kolor ...wiem nie pytalas o zdanie na temat kroju i koloru ale nie moge sie powstrzymac.kolor jest okropny jest teraz tyle fajnych bikini.mnie najbardziej podobaja sie tak teraz modne zestawienia inna gora inny doł..ale co do gabek to uwazam iz w twoim przypadku wygladaja korzystnie nie masz zbyt duzego biustu i stanik jednokolorowy bez wypełniaczy bedzie go jeszcze pomniejszał.kup cos kolorowego we wzory cos co powiększy i bedzi ok:- )))))co do brzuszka tez jest spoko)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikowa Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 21:00 ja bym o okolice bikini jeszcze zadbala Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 22:45 Ale po kiego powiekszac biust? Jak sie taki stanik zalozy to od razu wiadomo, ze panna ma biust maly i chce go optycznie powiekszyc- czyli po prostu zwraca na ten problem uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 21:42 Absurdalny? Delikatnie powiedziane... Uśmiałam się do łez z tej groteski. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek morgen_stern 14.06.07, 13:33 no wlasnie o to mi chodzi... mi tu raczej smierdzi checia pokazania cialka i uslyszeniu kilku komplementow, bo po pierwsze 1. jak mozna byc tak tepym, zeby nie umiec powiedziec sobie czy stroj lezy albo czy stroj mi sie podoba 2. jak mozna robic takie beznadziejne zdjecia??? 3. meza nie ma do wydania opini na temat stroju/ do zrobienia porzadnego zdjecia prosze was... Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: morgen_stern 14.06.07, 13:42 a ja nie sadze! 1. mozna, bo nie kazdy ma wielkie poczucie wlasnej wartosci i wie ze we wszsytkim mu dobrze. moze miec watpliowsci i prosi o rade innych. 2. zdjecia widac Pani robila sobie sama, trzymajac aparat w rece. a tak nie da sie ladnie uchwycic wlasnej sylwetki. sprobuj..... choc mozna dojsc do wprawy 3. maz wydal opinie na temat pierwszego stroju. autorka o tym napisala. powiedzial, ze sie mu podoba... ale jak kazda zona, autorka stwierdzila, ze moze nie byc szczery a o zrobienie zdjecia go nie poprosila, bo moze nie chciala, zeby wiedzial, ze chce je pokazac w internecie i tyle. choc oczywiscie moge sie mylic i autorka moze szukac tylko opini o swoim ciele tylko czemu nie spytala od razu w watku, np. powiedzcie mi jakie mam cialo? skoro juz umiescila zdjecia.... Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 19:37 Kolor nie mój ale jak na dwie stówy to ten kostium taki ....zwyczajny, leży ok. Odpowiedz Link Zgłoś
noddy Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 13.06.07, 21:33 Dobrze leży! Jakbym miała taką figurę to codziennie bym chodziła w kostiumie kapielowym Tylko kolor nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Odp.-lezy zle 14.06.07, 04:28 Stanik zbyt duzy,albo nieodpowiedni do Twoich "warunkow". Nie do pytania-Stroj lekko tandetny z ta wiacha miedzy piersiami.Milego opalania w 200zl. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 08:04 jaaakie jagi dziewczyna wyglada zupelnie normalnie, jest szczupla, a kostium jak kostium zapewne nie tak sie w nim czula, skoro odwazyla sie zapuscic zdjecie w net ale za to jak pojezdzic mozna, ho ho jak figura dobra, to kostium wiocha i za 2 stowy jak kostium ok, to figura do bani jak i to i to w miare to pewnie bikini nie takie, chociaz tego akurat nie widac albo cycki zle co za naród jematkowy taki ;P czyzby zal, ze tej czy innej 2 stowki na zwykly kostium by przez terminal nie przeszly bez zalu ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 08:35 świetne podsumowanie w sumie chcialam napisac to samo Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 08:36 nie zal.... ale nei zgadzam sie z niektorymi wypoweidizami tutaj. figura jest ok. wystarczy kochac cialo i juz. urodzila dziecko i moze to nie tlumacznie ale jak na to to jest super! co do stroju, to po prostu nie wart jest swojej ceny. wydalabym tyle ale nie na taki. niech kupi sobie kolorowy/wzorzysty, bez gabek (sa wstretne) i zalozy go i czuje sie super! fajne sa teraz stroje wiazane na karku... i nie kupuj jednoczesciowego! chore to! nie ma brzucha, jest nromalna! zalozy fajny stroj i bedzie czuc sie super! i miec gdzies co tu niektore z bab wypisuja! Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 08:42 > co do stroju, to po prostu nie wart jest swojej ceny. widzialas na zywo? wiesz z jakiego materialu jest wykonany? 200 zl - to normalka, tyle stroje kosztuja, nie mowie tu o targowisku Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 08:45 adudi napisała: > co do stroju, to po prostu nie wart jest swojej ceny. wydalabym tyle ale nie na > > taki. > niech kupi sobie kolorowy/wzorzysty, bez gabek (sa wstretne) i zalozy go i > czuje sie super! > fajne sa teraz stroje wiazane na karku... stroje wizane na karku to fason dla nastolatki o miseczce a kobieta, ktora urodzila juz dziecko, a miske ma c (jak tu na moje oko) albo i wieksza w luznych trojkacikach na cycku bedzie wygladac zalosnie a cycki jej pouciekaja pod pachy duzy biust wymaga dobrego podtrzymania, zeby ladnie wygladal i byl wygodny miseczka musi byc ladnie wyprofilowana, w stroju dobrej firmy ta gabka spelnia swoje zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 08:58 co za brednie opowiadasz!!!!!!!!!!!!! ja mam C i nosze wizany na kraku, z miekka wkladka, ale nie gabka. i kazda dobra ekspedientka Ci powei, ze miseczki wiecej niz C, to wlasnie stroje wizane na karku, bo tylko takie trzymaja piersi. nie mowie o dwoch trojkacikach na sznurku! ja tez kiedys nie nosilam takich, po porsodzie ursoly mi piersi, nie myslalam o takim stroju, dopoki nie przymierzylam! tylko nie jakis tandetny, musi byc dobrze skropjony i tyle. rany rece mi opadly......... a gabka jest dno, fiszbina tak, ale gabka to tylko do miseczek A, ktore nie maja nic i chca sie powiekszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 09:02 duze piersi trzymają dobre ramiączka a nie sznureczek na karku nie wiem, czym sie rozni "miekka wkladka" od gabki ta tez z twarda nie jest moze gdybys konkretnie pokazala o ktorym to rewelacyjnym modelu mowisz byloby latwiej porownac czemu to ta pomaranmczowa calzedonia jest taka do bani, a twoj na karku taki esktra Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 09:20 nie mowie ze taki ekstra... po prostu uwazam ze lepiej by wygldala w kolorowym i nie z gabka. miekka wkladka, to nie sztywna gabka. w strojach wizanych na karku sa modele wlasnie z szerokimi ramiaczkami, ktore maja takie miekkie wkladki, nie jest to sztywna gabka, ktora wyglada nienaturalnie itp. druga sprawa, ze stroj gladki na niej wyglada nie za ladnie.... ladne sa stroje gladkie, ktore maja choc jakis pasek w innym kolorze i w kolorach bardziej pastelowych... ale coz..... o gustach nie dyskutuje i tyle no i to, ze to stroj calzedonia i 200zl, to nie oznacza, ze musi byc super, rewelacja itp Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 09:15 tak dla jasnosci, to chodzi mi o stroje wizane na karku z szerokimi paskami, typu: www.oui.pl/bielizna_damska/stroje_kapielowe/bikini/ewa_bien/kostium_kapielowy_vulcano_sport/ czy www.feba.pl/pl/index.html - seria zlocisto-brazowa/destynacja hawana model venus 21 nawet takie: www.oui.pl/bielizna_damska/stroje_kapielowe/na_duzy_biust/polski/kostium_vanilla_czarny/ a nie o takie: www.oui.pl/bielizna_damska/stroje_kapielowe/bikini/polski/bikini_oleander/ Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 09:20 www.oui.pl/photo/bielizna_damska_stroje_kapielowe_bikini_ewa_bien_kostium_vulcano_sport_l.jpg ten fason nie jest dobry - splaszcza piersi na nalesnik inne w ogole nie trzymają, sa ladne kolorowe, spelniaja funkcje przykrywacza, ale na pewno nie "trzymacza" Odpowiedz Link Zgłoś
kamakszi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 10:14 zgadzam się z Tobą, adudi. mam C/D i noszę nawet na wąskich sznureczkach. na wygląd nie narzekam;P wszystko chyba jednakzależy do tego, w jakiej kondycji są piersi - jak są sflaczałe i opadają, to jasne, że muszą mieć bardziej wyprofilowany stanik. ale jak są jędrne i uniesione to nie ma najmniejszego problemu, by trzymały go nawet cienkie sznureczki. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 10:24 wszystko chyba jednakzależy do tego, w jakiej kondycji są piersi - jak są sflac > załe i opadają, to jasne, że muszą mieć bardziej wyprofilowany stanik. ale jak > są jędrne i uniesione to nie ma najmniejszego problemu, by trzymały go nawet ci > enkie sznureczki. otoz odkrycie ;P mowa byla o piersiach, ktore potrzebuja podtrzymania, czy to ze wzgledu na rozmiar czy na forme a nie o piegach nastolatki, ktorym same z siebie stercza wbrew grawitacji Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 10:28 no tak, ale autorka watku ma piersi ok i taki stroj jest jak najbardziej na miejscu, nadal uwazam ze jednolity stroj z gabka jak pancerz jest nie fajny i tyle. lepszy jest bardziej wzorzysty i na fiszbinie albo wlasnie wiazany na karku na szerszych ramiaczkach. i takie moze nosic kobieta nawet z E! zreszta autorka poszla wymienic stroj. ciekawa jestem jak ebdzie wygladac w nowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kamakszi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 10:32 mówiłam o biuście C/D - jaki mam. dla których podtrzymanie nawet w postaci sznureczków jest wystarczające. uże paniała? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 az sie musze wtrącic;-) 14.06.07, 11:02 sama jestem szczęsliwa posiadaczka jedrnych fajowych c/d i wiem z doswiadczenia ze i taki bust moze zeszpecic kiepski stanik sznureczkowy.jesli masz silikony to wal od razu .wtedy przyznam racje nawet w spłaszczaczu twoje cycole beda wygladały okazale i cudnie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamakszi Re: az sie musze wtrącic;-) 14.06.07, 12:00 na boga, ale tu chodzi o strój kapielowy, w którym nie chodzi się all the time!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 11:07 kamakszi napisała: > mówiłam o biuście C/D - jaki mam. dla których podtrzymanie nawet w postaci sznu > reczków jest wystarczające. widuje calą mase kobiet w fatalnych stanikach i jeszcze gorszych kostiumach ktore tak panimajut jak ty ;P zly stanik nawet z ladnego biustu zrobi sieczke a ty jak chcesz to w to wierz Odpowiedz Link Zgłoś
kamakszi Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 12:02 mówimy o kostiumie kąpielowym czy o stanikach na co dzień? to tak jakbyś powiedziała, że jak zdejmuję stanik, idąc do wanny na godzinną kąpiel, to mi się biust oszpeci no na Boga, trzymajmy się tematu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka strój dla nastolatki? 14.06.07, 11:29 dokonałam zakupu stroju wiązanego na karku bez usztywnien-kształt mieseczek to trójkąt, majtusie na biodra, wyglądam ładnie i czuję sie dobrze. cyc nie wisi mimo urodzenia dwójki dzieci i karmienia ich tymże cycem. niech kazdy nosi to co lubi i w czym czuje sie dobrze-a jak juz ktoś pyta na publicznym forum i wkleja fotę to chyba nie oczekuje tylko braw prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 09:09 200 zł bym za taki strój nie dała. W ogóle jeszcze nigdy nie widziałam tak drogiego stroju kąpielowego. Moja mama ostatnio kupiła sobie strój za 19 zł i nie leży gorzej niż Twój. A co do Twojego stroju to leży w porządku. Nie powinnaś mieć żadnych obaw przed noszeniem go. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 09:13 koza_w_rajtuzach napisała: > 200 zł bym za taki strój nie dała. W ogóle jeszcze nigdy nie widziałam tak > drogiego stroju kąpielowego. Zartujesz,że nie widziałaś?Bo to,że nie kupiłabyś to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 10:58 > Zartujesz,że nie widziałaś?Bo to,że nie kupiłabyś to inna sprawa Nie, nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 10:00 To ja nie widziała stroju za 19zł. Poważnie. Może do innych sklepów chodzę? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 11:00 > To ja nie widziała stroju za 19zł. Poważnie. Może do innych sklepów chodzę? Może. Ale w moim miasteczku ogólnie jest bardzo tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 11:54 Specjalnie dla ciebie kozo www.e-lady.pl/index.php?d=show&cid=43 Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 15:16 dzięki . Niektóre są naprawdę fajne, ale większość całkowicie przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 10:13 Cycochy nie wylatywują to chyba jest ok, choć zdjęcia nie najlepsze, poprosimy o takie w całej krasie Odpowiedz Link Zgłoś