aniulek87 19.07.07, 06:44 Kubis dzis nie dal mi saie wyspac budzil sie jakby cos zlego mu sie snilo. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia1510 Re: czwartek 19.07.07, 16:18 Maja też miała dziś ciężka noc, ale wydaje mi się że to przez ząbki. Brak miejsc noclegowych nad morzem, nie pojedziemy na wakacjeL Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: czwartek 19.07.07, 16:49 U nas rano była koleżanka z synkiem i Adaś miał kolegę, a potem pierwszy raz JASIO w chuscie był na spacerze a Adaś za rączke - w końcu obie ręce wolne Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: czwartek 19.07.07, 17:29 gosia a kiedy chcecie jechać na ten urlop? u nas dzieciaki są jeszcze do jutra. mojej siorce kotka urodziła i 3 kotki z 4 zdechły, ostatnie biedactwo się trzyma, ale trzeba go karmić i brzuszek masować, jest taki maleńki... Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: czwartek 19.07.07, 18:36 eee obudzilismy sie za pozno, lenilismy sie do pozna, nie wysprzatalismy garazu co sobie obiecywalismy, zjedlismy wieeeelki obiad i tak sobie spokojnie dzien mija... taki sobie letni dzien-marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek87 Re: czwartek 19.07.07, 19:52 my tez chcemy jechac nad morze na poczatkum sierpnia do jastarni lub juraty i nie mamy jeszcze rezerwacji<boisie> Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: czwartek 19.07.07, 23:09 na waszym miejscu jechalabym spokojnie pod namiot my jedziemy pod koniec sierpnia do Łeby ale miejsca mamy zamowione juz dawno bo to osrodek z pracy mamy mojego P Odpowiedz Link Zgłoś
joanb333 Re: czwartek 20.07.07, 11:31 Znowu upalny dzień spędzony z córeczką w domku. Dopiero wieczorem udało się wyjść i wykosiłam trawę, podlałam kwiaty, drzewka. Już te upały dają popalić na maxa. Tydzień 35 stopni dzień w dzień.... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: czwartek 21.07.07, 13:41 Rodzice pojechali na wakacje z częścią rodzeństwa a my z mężem, synkiem i siostrą i bratem zostaliśmy sami w domku. No i już nie ma kto mi popilnować małego Ale jakoś to przeżyję. A poza tym byliśmy z m. na zakupach- w końcu udało mi się go namówić na dvd Odpowiedz Link Zgłoś