chimba 24.07.07, 14:48 ja tylko jak mam @ - i to dwa wyskoczą, a potem giną... A z innych rzeczy? ja kilka piegów, ale od słońca... Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 14:49 mam wyłącznie inne Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 a ja mam ospe !!!!!!!!!!!!!!!!!! ratunku !!!!!!!!! 24.07.07, 23:31 mam przerąbane!!!!!!!!!!!!!! najpierw synek teraz corka i ja na koncu Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: a ja mam ospe !!!!!!!!!!!!!!!!!! ratunku !!!! 24.07.07, 23:39 przejdzie ci mój mąż też złapał parę lat temu ospę od syna, nie było tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 14:55 mam blizne nad brwia i jedną dziurke po ospie na czole i trzy ciemne pieprzyki w pionowej linii na policzku pod okiem czyli inne pryszcze rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 15:00 pryszcze mam krotko przed, w trakcie i krotko po okresie. mam tez plamy na policzkach u gory od slonca. karmilam piersia corke i porobily mi sie na twarzy przebarwienia. teraz juz nie karmie, ale przebarwienia jeszcze sa troche widoczne. poza tym mam cienie pod oczami. mam je od urodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 14:57 Z innych mam: oczy (2 szt.), nos (1 szt.), usta (1 para) Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 15:21 a ja i tak jestem najpiekniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 15:23 Teraz jestem piękna! Kiedy miałam około 22 lat, miałam ogromne problemy z cerą. Pomogło mi Diane35. Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 20:45 ano mam, dwie siedmiocentymetrowe blizny po zakażeniu gronkowcem, po obu stronach ust aż do podbródka. I czasem jeszcze trądzik różowaty na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 21:02 ja mam na twarzy wszystko A raczej Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 21:04 ja tam się cieszę, że w ogóle zachowuję jakąś twarz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 22:42 nic z tych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 24.07.07, 23:31 pieprzyk po lewej tuż nad górną wargą. pryszcz? a co to jest pryszcz? ) Odpowiedz Link Zgłoś
vatum demarta 25.07.07, 12:59 oddawaj mój pieprzyk! gospodarka hormonalna u mnie podupada więc różne cuda i dziwy miewam. z pieprzykami to akurat u mnie dostatek, nadmiar wręcz ale na szczęście na twarzy trzy na krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: demarta 25.07.07, 20:50 mam to samo ) polecam swędziawkę ciażową. tym sposobem ze trzy sobie pazurami przez sen wydrapałam. no, ale zeby zgubić te pozostałe trzysta, to musiałabym jeszcze ze sto razy w ciążę zajsć ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: demarta 25.07.07, 20:52 demarta ja miałam swędziawkę ciążową ale pieprzyków z twarzy sobie nie zeskrobałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 25.07.07, 23:15 Czasem nosimy okulary, zdazy sie maska przeciwgazowa, ale naczesciej te inne. chimba napisała: > ja tylko jak mam @ - i to dwa wyskoczą, a potem giną... A z innych rzeczy? ja > kilka piegów, ale od słońca... > Pozdrawiam > Iza Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: Macie pryszcze? Albo inne na twarzy.. 26.07.07, 00:10 Do tej pory (a wieku liczyć nie będę) wyskakują w terminie miesiączki jakieś zbolałe "syfulcie". Bleeeeeeeeeee....znikają po. Pópki co piegów się nie dochowałam, kurzych łapek też nie...więc chyba powód do zadowolenia Odpowiedz Link Zgłoś