martina.15 01.08.07, 10:30 nie wierze ze spicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleesiaa Re: środa :) 01.08.07, 10:48 Chciałabym Pochmurno, pewnie zimno, robota w domu, stomatolog... żeby mi się chciało, tak bardzo, jak mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: środa :) 01.08.07, 13:59 A ja położyłam małego spać, ciesząc sie że wejdę sobie chwile na forum, poskładam pranie i trochę odpocznę, a tu 15 minut spania i za żadne skarby więcej nie będzie Czasami to bym chciała żeby ktoś sie calutki dzień zajął moim smykiem. Ale tak caluteńki Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: środa :) 01.08.07, 14:50 My od rana napięty harmonogram, rano Jasio mial szczepienie, ważenie - dla Adasia frjda bo dlugo autobusem, potem znowu autobusem na koniec Koszalina odwiedzic jego kolege, dzieciaki sie długo bawiły, potem przyjechał po nas mąż a teraz Jasio śpi a Adaś ogląda baję.A ja ide sprzatac Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: środa :) 01.08.07, 15:31 a my spałyśmy dzisiaj prawie do pierwszej z małą przerwą miedzy 8 a 10... dzisiaj idziemy z nastką do znajomych, mam nadzieje, że będzie tak fajnie jak zawsze miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: środa :) 01.08.07, 17:13 Mój m poszedł dziś do nowej pracy, i bardzo smutno nam jest bez niego. Byłyśmy dziś na długim spacerku, bo chce się nacieszyć ostatnimi dniami z Mają. Mała sama już stoi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek87 Re: środa :) 01.08.07, 18:06 witam!my tez dzis mielismy szczepienie a nawet 4Kubis troszku plakal ale i tak uwazam ze byl BARDZO dzielnyegzamin wewnetrzny zaliczonyTesciowka wyszla ze szpiutala mam nadzieje ze na dluzej niz tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: środa :) 01.08.07, 19:43 ja sie troche pooobijalam po domu, obiad prawdziwy z mama zrobilam, zanioslam mojemu do pracy, potem odwiedziny ojca Hani, to poplotlam bransoletki na sprzedaz. teraz kapanie usypianie a potem musze kumpla ratowac bo na wakacje pojechal i zapomnial raportow w pracy zostawic, ehh Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: środa :) 01.08.07, 20:52 martina pochwal się bransoletkami!!!! ja planuje robić kolczyki, czekam teraz na koraliki, ale to raczej tak dla siebie niż na sprzedaz (kto by chciał kupować Odpowiedz Link Zgłoś