01.08.07, 10:30
nie wierze ze spicie smile
Obserwuj wątek
    • oleesiaa Re: środa :) 01.08.07, 10:48
      Chciałabymsmile
      Pochmurno, pewnie zimno, robota w domu, stomatolog...
      żeby mi się chciało, tak bardzo, jak mi się nie chce...
      • joanb333 Re: środa :) 01.08.07, 11:59
        Spać nie śpimy , bo od rana harujemy.
        • anulkas86 Re: środa :) 01.08.07, 13:59
          A ja położyłam małego spać, ciesząc sie że wejdę sobie chwile na forum,
          poskładam pranie i trochę odpocznę, a tu 15 minut spania i za żadne skarby
          więcej nie będziesad Czasami to bym chciała żeby ktoś sie calutki dzień zajął
          moim smykiem. Ale tak caluteńkismile
          • aniutka009 Re: środa :) 01.08.07, 14:50
            My od rana napięty harmonogram, rano Jasio mial szczepienie, ważenie - dla
            Adasia frjda bo dlugo autobusem, potem znowu autobusem na koniec Koszalina
            odwiedzic jego kolege, dzieciaki sie długo bawiły, potem przyjechał po nas mąż
            a teraz Jasio śpi a Adaś ogląda baję.A ja ide sprzatac
    • metoda_7 Re: środa :) 01.08.07, 15:31
      a my spałyśmy dzisiaj prawie do pierwszej smile z małą przerwą miedzy 8 a 10...
      dzisiaj idziemy z nastką do znajomych, mam nadzieje, że będzie tak fajnie jak
      zawsze smile

miłego dnia
    • gosia1510 Re: środa :) 01.08.07, 17:13
      Mój m poszedł dziś do nowej pracy, i bardzo smutno nam jest bez niego.
      Byłyśmy dziś na długim spacerku, bo chce się nacieszyć ostatnimi dniami z Mają.
      Mała sama już stoi!!!
      • aniulek87 Re: środa :) 01.08.07, 18:06
        witam!my tez dzis mielismy szczepienie a nawet 4sadKubis troszku plakal ale i
        tak uwazam ze byl BARDZO dzielnysmileegzamin wewnetrzny zaliczonysmileTesciowka
        wyszla ze szpiutala mam nadzieje ze na dluzej niz tydzienwink
    • martina.15 Re: środa :) 01.08.07, 19:43
      ja sie troche pooobijalam po domu, obiad prawdziwy z mama zrobilam, zanioslam
      mojemu do pracy, potem odwiedziny ojca Hani, to poplotlam bransoletki na
      sprzedaz. teraz kapanie usypianie a potem musze kumpla ratowac bo na wakacje
      pojechal i zapomnial raportow w pracy zostawic, ehh smile
      • metoda_7 Re: środa :) 01.08.07, 20:52
        martina pochwal się bransoletkami!!!! ja planuje robić kolczyki, czekam teraz
        na koraliki, ale to raczej tak dla siebie niż na sprzedaz (kto by chciał
        kupować wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka