martina.15 13.08.07, 10:06 no dziewczyny odzywac sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_bez_zapalek Re: poniedziałek 13.08.07, 10:12 i ja sie melduje Kubek na spacerze z babcią a ja ogarnęłam mieszkanie i mam chwilke wolnego. wczoraj wieczorem wróciliśmy od Wojtka, Kubek się wyszalał na maxa z chłopakami miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek do martina. 13.08.07, 10:13 nie jestem na bieżąco, w którymś tam wątku zapytałam cie, na temat twojej pracy. mozesz powiedziec co to za praca i dlaczego Hania jest pod opieką babci ??? (o ile dobrze zrozumialam z postów, jak nie to popraw, bo jak mówie ja nie jestem na bieżąco i moge wiele rzeczy niewiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: do martina. 13.08.07, 10:41 Hania pojechala na dwa tygodnie z moja mama do wrocławia do mojej babci- odpoczac a ja w tym czasie pracowalam na kasie w tesco. jakbym uparla sie zeby jechac z nimi po prostu nic bym nie zarobila albo Hania by nie pojechala. teraz juz nuska jest dwa tygodnie w domku Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: poniedziałek 13.08.07, 12:17 ..a ja sobie siedzę w pracy...i jestem bardzo zadowolona, że sie zdecydowałam Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek87 Re: poniedziałek 13.08.07, 13:18 witam po urlopienasdrabiam zaleglosci mam nadzieje ze bede ich miala duzo Odpowiedz Link Zgłoś