agata7712 17.08.07, 23:01 i wspaniałe chciałabym mieć drugie. nawet nie myślałam, że jeszcze zechce, ale mam wspaniałego męża i synka i chciałabym mieć też córeczkę jakoś tak mnie naszło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:03 i pieseczka i koteczka i okresik ale nie za często..... brrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:06 Sa wspaniale.Mam dwoje,a od pewnego czasu notorycznie nachodzi mnie mysl,zeby miec trzecie...Ale z drugiej strony...Czasem jak sie tluka miedzy soba to mysl ta odplywa w sina dal... Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:18 noooo jak by się 3 tłukła to by było gorzej hihhhihi Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:07 a potem na tę swoja parkę wydasz 1.500 zł na wyprawkę do szkoły. tak jakos mnie naszło Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:15 Rzeczywiście aż tak daleko myślą nie sięgnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: dzieci są piękne 18.08.07, 08:11 Jesteś wielka! Dzięki! Przeczytałam Twój post i przypomniało mi się,że muszę wydrukować ze strony internetowej naszego przedszkola listę sprawunków na tzw.wyprawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:25 agata7712 napisała: mam wspaniałego męża i synka i chciałabym mieć też córeczkę jakoś tak mnie naszło Taaaa... ja ostatnio grałam z moja starsza córkąw Simki. Koniecznie chciała mieć braciszka (wirtualnego jak na razie), a tu sie, kruca fiks, same dziewuchy rodziły (niestety opcji płci nowonarodzonego chyba sie nie da w grze ustawić)!!! Po trzeciej córeczce miałam juz ostrą jazdę i poważne problemy z utrzymaniem całej bandy w jakim takim porządku, na szczęście jako czwarty wreszcie przyszedł na świat syn, któremu córka nadała bardzo popularne w naszym kraju imie Koralgol. Krótko mówiąc: z ta córeczką to może nie byc tak łatwo, może potrenuj w wirtualnej rzeczywistości))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:31 Można zaplanowac płećnasi znajomi zaplanowali na chłopaka i dziewczyna jest w ... 5 mcu ciązy z chłopcem Obiecali, że nam powiedzą, co i jak, maja tez mnóstwo literatury na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: dzieci są piękne 19.08.07, 08:13 Bzdury! Nie masz nigdy gwarancji 100% jeśli chodzi o płeć dziecka. Możesz sobie stosować cuda niewidy a zdecyduje za Ciebie Matka Natura. Twoim znajomym po prostu się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: dzieci są piękne 19.08.07, 06:15 dlania napisała: >wreszcie przyszedł na świat syn, któremu córka nadała bardzo >popularne w naszym kraju imie Koralgol. u mnie w tej chwili jest po polnocy, moj maz wlasnie zostal brutalnie wytracony ze snu naglym atakiem... smiechu jesli Koralgol rozbije mi malzenstwo to nigdy Ci nie wybacze tego syna )) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dzieci są piękne 19.08.07, 21:13 Pozwalam Ci stworzyć sobie Simkę o imieniu Dlania, zbudować jej domek bez drzwi i okien i zagłodzić ja tam w środku na smierć Zasłużyłam stanowczo Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: dzieci są piękne 19.08.07, 23:42 nie mam tej gry wiec jeszcze sobie pozyjesz pomimo ze nie rozmawiam z mezem ) ale nigdy nic nie wiadomo wiec najedz sie za wczasu )) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:32 Kurcze, w grze nie mozna, a w życiu tak? Co za czasy, panie! Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:45 Można Popróbujemy, a jak będzie chłopak, to juz mamy imie Frańciszek Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:48 za obcojęzyczne brzmienie nazwy Wiedeń nadane mi przez matkę zmolestowałabym ja psychicznie! lepiej zastanów się nad zmianą nazwiska na Wiśniewska. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: dzieci są piękne 18.08.07, 08:58 A ja uważam, że imię jest bardzo łądne i co najważniejsze - nie gryzie się z nazwiskiem. Gdybym je zmieniła na Wiśniewska - brzmiałoby tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: dzieci są piękne 18.08.07, 11:55 no to na drugie daj Vratislavia, albo Varsovia, chociaż to drugie moze być dla ciebie zbyt banalne P Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: dzieci są piękne 18.08.07, 08:26 agata7712 napisała: > Dla dziewczynki Vienna Dla chłopaka Vienner Schnitzel. Też ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: dzieci są piękne 18.08.07, 13:08 FraŃciszek? Obawiam się, że będziesz miała problemy w USC z zarejestrowaniem Frańciszka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: dzieci są piękne 17.08.07, 23:47 obawiam się, że nie da się zarejestrować imienia fraŃciszek, bo takowego ni ma. ale może poprzestaniecie na franciszku. powinno przejść bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: dzieci są piękne 18.08.07, 07:51 Są dzieci piękne są też bardzo niepiękne, tak jak z dorosłymi. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: dzieci są piękne 18.08.07, 09:00 Wszystkie są piękne. Nie dzielę ich w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino a ja wręcz przeciwnie 18.08.07, 20:11 Owszem, mój syn jest dla mnie obiektywnie ładny, pełny wdzięku i uroku P Jednakże, gdy otwieram posty na forum zobaczcie lub linki w sygnaturkach, to zdarza mi się czym prędzej zamykać, bo takich maszkaronów, dawno nie widziałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 no ja nie wiem... 18.08.07, 22:03 może ja jakaś głupia jestem, ale mnie się wszystkie maluchy podobają, są takie słodkie przez tą swoją ' małość ' Otwierałam wiele linkó w sygnaturkach i wszystko było ok, maszkaronó żadnych nei widziałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dzieci są piękne 18.08.07, 07:53 Moje może i są piękne, ale obce - różnie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: tia... wszystkie sa piekne 19.08.07, 08:16 eeee,nie mniej,piękne inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: dzieci są piękne 18.08.07, 17:43 Dzieci są piękne i wspaniałe pod warunkiem,że czasem dają się wyspać swoim rodzicom.Od ponad 3 lat marzę o normalnym,niczym nie przerywanym śnie.Od czasu pojawienia się mojego synka na świecie nie przespałam bez przerwy dłużej niż 5h. Nikt i nic nie jest w stanie namówić mnie na drugie dziecko.Chcę się wyspać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: dzieci są piękne 18.08.07, 17:43 Też tak miałam, też se tak marzyłam, marzenie spełniłam i momentami myślę jakam to ja głupia, przecie tak sielankowo było z jednym DD A ja durna na trzecie czekam, sielanka dawno poszła Bóg wie gdzie, ale szczęśliwam, choc nieco znerwicowana Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: dzieci są piękne 18.08.07, 18:03 Najpiękniejsze są o 4 nad ranem patrząc matce w oczy z niemym pytaniem: śpisz jeszcze? A juz mistrzostwo swiata w pieknie zdobędą wyprowadzając się z domu rodzinnego! Oj ale będą cudne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emiola71 Re: dzieci są piękne 19.08.07, 13:43 Czytając odpowiedzi innych na Twój post i Twoje uważam że na prawdę jesteś gotowa na następne dziecko. Ja zawsze chciałam mieć na pewno więcej niż dwoje no i mam choć po długim wyczekiwaniu pięcioro i co mogę powiedzieć - dla mnie są piękne a jeżeli nie są takie dla innych to na pewno każde z nich ma swoje piękno w środku które ja jako matka umiem najlepiej wyczytać i to mi daje tyle radości. I co z tego że jestem niewyspana? Czy można byłoby się cieszyć z wyspania gdyby tych dzieci nie było. Myślę że i Ty jesteś wspaniała i nie zmarnuj okazji by być wspaniałą matką pięknych dzieci.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: dzieci są piękne 19.08.07, 20:41 Prawdziwa matka-Polka.Co z tego,że nie śpi,nie ma czasu dla siebie,wygląda jak starszydło etc,skoro ma piękne dzieci? Śmiech na sali jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: dzieci są piękne 19.08.07, 20:43 Szczególnie jak wyją godzinę zanim zasną Żadnych więcej dzieci, a to niech jak najszybciej kończy 18 lat, wychodzi za mąż i wyprowadza się z domu Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: dzieci są piękne 19.08.07, 20:47 Jak ktoś ma zdrowe nerwy,dużo cierpliwości,albo kupę kasy i do każdego dziecka zatrudnia osobną opiekunkę to życzę powodzenia i gromadki najpiękniejszych w świecie dzieciątek.Ja zostanę przy jednym. Odpowiedz Link Zgłoś