dlania 15.09.07, 17:25 Nie macie wrażenia, że trafiają tu tylko wyjątkowo agresywne sztuki? Normalnie zero dyskusji, z setka wykrzykników, baby do garów, w najlepszym wypadku do kąta, do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:29 widocznie na wejściu do emam im jaja z całą resztą urywa i jako eunuchy psychiczne tu docierają ))) Odpowiedz Link Zgłoś
w05-05-1974 Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:31 ZGADZAM SIĘ W 100%.Człowiek chce czegoś dowiedzieć zasięgnąć opinni a tu znajdzie się któraś co ma dużo do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:33 a tak wogle to osochozi? jeśli powyższy niezrozumiały bełkot jest twoim standardem, to nie dziwi nic... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:41 Of kors są wyjątki, np. Siosable (od razu przepraszam za zniekształcenie nicka, ale mi sie z Siasiuszkami i Sisiuszkami myli. Ale wyjątki – wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:46 niektórzy są sympatyczni, np. dwóch z nickami na "s", nie pamiętam całych . Ale jest jeden, mój ulubieniec, adellante1, no rozkoszny, cos ma z głową nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:47 Jeszcze dwóch podpowiem: Acorns, Funstein (chory na "opętanie pochwicą") Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:48 bo jego samego "pisiornica sromotna" dopadła Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:44 > ZGADZAM SIĘ W 100%.Człowiek chce czegoś dowiedzieć zasięgnąć opinni > a tu znajdzie się któraś co ma dużo do gadania. hehe to z cylku: "gdzieś dzwoni, ale nie wiadomo w którym kościele" a facetów tu nie kojarzę zupełnie no poza Sionu..(przepraszam, nie pamiętam jak dalej) i gościnnymi występami Ogolonych_Jajek, który udziela się w swoim temacie ukochanym zazwyczaj tylko Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:47 No jeszcze 'pochwica, macica, funstein' sie objawia czasami Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 19:44 no poza Sionu..(przepraszam, nie pamiętam jak dalej) i gościnnymi występami > Ogolonych_Jajek, który udziela się w swoim temacie ukochanym zazwyczaj tylko zapomnialas o kryptopedofilu acornsie hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:49 Ja cos wam musze powiedziec.Jak czasem o cos prosze mojego pasierba (on jest synem mojego meza,ale z inna kobieta,to on cos mi ustawia i widze ze czyta i sie smieje,nawet powiedzial,ze my kobiety niemamy co robic i glupoty piszemy Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:51 no, ale ocena samej ciebie, jopowa, z pewnością nie odnosi się do ogółu emam. ty jesteś po prostu...... inna, no więc jak on się z ciebie śmieje, to napewna nie jest to jednoznaczne, że z nas wszystkich ) Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:57 Ale ja niemowie,ze on sie ze mnie smieje.Chociaz wiem,ze sie czasem smieje,ale napewno z kazdego ktos sie kiedys smial,to normalne.Ale mi chodzi,ze on czyta jak cos pisza kobiety i go to smieszy.Ale tutaj to musze mu czytac i moich mu nieczytam bo sie wstydze.On sobie czyta na niepolskich,ale tylko malo i mowi,ze kobiety neimaja mozgow,tylko potrafia pisac o dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:57 jopowa napisała: > Ja cos wam musze powiedziec.Jak czasem o cos prosze mojego pasierba > (on jest synem mojego meza,ale z inna kobieta, Jopowa, MY wiemy co to jest pasierb. Odrobine wiary w nas. Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 18:00 ale nie oto chodzi.Pasierb to znaczy ze przyjmuje sie dziecko meza albo zony jako wlasne.A ja tylko mowie pasierb,bo tak do konca nie jest.Ten syn jest juz dorosly i nie trzeba go juz wychowywac.Ale ciezko mi wyjasnaic jak to znim jest i za kazdym razem pisac ze juz jest dorosly i niemieszka z nami tylko zcasem przyjezdza,wiec ja tak wskrocie pisze:pasierb. mam jeszcze pasierbice Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:55 A co? Zapomniałam o copirajt? Kochana, tu handel pokątny Twoją twórczością kwitnie od lat! Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:56 Ale chodzi oto,ze moje slowa sa u ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:57 Ja tez nie wiem, dlaczego tak sie stało. Trzeba powiadomić administrację forum, może im sie cos zepsuło. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:58 ja mysle, ze dlania powinna ci za to laske z polykiem zrobic... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 17:59 Mijaczek, bo ja sie przejadę do tego Roterdamu i Ci sprzedam kopa za takie pomysły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 18:01 O tym porodzie to bylo gdzie indziej napisane,nie tutaj o chlopach,tylko to bylo o tym znieczuleniu Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 19:06 Agresywny to adellante bywa tylko..., chociaż wczoraj zaskoczył mnie pozytywnie i w jednym z watków gotowabym była się z nim zgodzić... Acorns i funstein- to folklor forumowy, humor poprawiają, ale czasami gdzieś tam da sie wyłuskać perełki z ich wypowiedziP Shelmahh i sionasble- nie widzę problemu. Najlepsi to sa mężowie pań-urażonych, którzy przybywaja tutaj na ratunek dam swojego sercaPPP Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 19:28 Żartujesz??? W jakimś watku chciałaś się ze mna zgadzac??? Mozesz powiedzieć w którym?? Normalnie musze zweryfikować swoja postawe... Chyba za duzo dobrego wina wczoraj wypiłem i musiałem wpaść w jakiś błogo anielsko sielski nastrój. tak na powaznie to z tą agresywnoscią to nie przesadzajcie. Nie jest az tak źle. Czasem po prostu zupełnie przecietnemu facetowi o średnio radykalnych poglądach nóz się otwiera jak czyta niektóre brednie tutaj. Niestety ale rzadko zdaza się ktoś w necie na forum(tematyka już jest mało istotna) kto ma WŁASNE poglady i potrafi ich bronic i je uzasadniac. Wiekszość nie tylko tutaj zachowuje się jak stado baranów na hali pod Nowym Targiem pedża za jednym na slepo. Druga rzecz , nie mylcie prowokacji z agresją. Czasem mam wrazenie ze jak zasadze tu jakis wyjątkowo złośliwy post to niektóre e-mamcie z wściekłosci parskają slina na monitor....Wy pewnie odbieracie oczyma wyobraźni mnie tak samo w trakcie pisania owego )) Nic bardziej złudnego. Non violence moje panie )) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 19:45 Z treścią wypowiedzi się zgodziłam, forma pozostała Twoją formąP I chyba właśnie ta forma prezentowania poglądów, oburza tutaj bardziej, niż same poglądy........ Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: Chłopy na emamie 15.09.07, 19:32 Nie sadziłem że zdążyłem zdobyć już aż taką popularność ))))) Dziękuję wszystkim fankom za słowa uznania mej twórczości )) Odpowiedz Link Zgłoś