gardeniaa 16.10.07, 11:48 czytałyście to? co byście zrobiły w takiej sytuacji? deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4579031.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justi54 Re: a to ciekawe 16.10.07, 11:55 Nie ma takiej możliwości abym nie poznała własnego dziecka. No chyba, że urodziłabym pod narkozą i zobaczyła je dopiero po wybudzeniu, ale i tu liczę na swoją intuicję. Pytasz co bym zrobiła nie wiem, o rany nie wiem, pewnie chciałabym jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: a to ciekawe 16.10.07, 15:06 był kiedyś taki film - tam też jedni rodzice chcieli dwójkę. Sama nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
selka25 Re: a to ciekawe 16.10.07, 15:03 Wolę sobie nie wyobrażać takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: a to ciekawe 16.10.07, 15:06 naturalnie chciałabym odzyskać "swoje" dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: a to ciekawe 16.10.07, 15:09 każda decyzja byłaby dramatyczna, i dobra i niedobra zarazem ale ta wydaje mi się jakaś taka bardziej dojrzała Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a to ciekawe 16.10.07, 15:11 Ja je rozumiem (choć jestem bezdzietna) i uważam, że to najlepsze wyjście. Oddałybyście po roku kochane przecież dziecko? Ups, pomyliłam się, to twoje! Myśle, że zrobiły najlepiej, jak się dało, obie rodziny powinny mieć ze sobą bliski kontakt. Wydaje mi się, że każde inne wyjście byłoby gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: a to ciekawe 21.10.07, 17:13 dobrze, że sprawa wyjaśniła się teraz a nie dopiero po latach... choć z innego punktu widzenia...lepiej by było gdyby rodzice wcale na to nie wpadli Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: a to ciekawe 21.10.07, 17:39 O ranyyyyy.... Wole sobie nie wyobrazac... Tym bardziej sie ciesze, ze rodzilam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: a to ciekawe 21.10.07, 18:51 Nie dałabym rady oddać, dziecko się kocha na zabój.Pewnie wybrałabym takie samo rozwiązanie. Moje dziecko ma 13 mies. i nie wyobrażam sobie takiej wymiany. Szczęśliwie, mój jest bardzo podobny do swojego ojca (+ do teściowej, niestety...). Odpowiedz Link Zgłoś