issy25 12.11.07, 14:17 Znacie jakąś fajną i nie bardzo drogą restauracje gdzie można zrobić chrzciny na ok 30 osób? Bo tam gdzie chcialam to termin już zajęty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.skupa Może Malaga na Promenadzie? 12.11.07, 14:20 Ja byłam bardzo zadowolona, ceny znośne a jedzenie bardzo smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Może Malaga na Promenadzie? 12.11.07, 14:25 Ile placilaś za osobę? Myślalam że to taka knajpka na piwko i drinka, nawet nie wiedzialam że tam też można coś zorganizować. Proszę o więcej konkretów -- mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Może Malaga na Promenadzie? 12.11.07, 14:49 To zależy od menu.Ja miałam tylko obiad i deser.Ale jedzenia naprawdę full wzięłam do domu (mięsa z obiadu) bo były podawane na półmiskach.Robiłam na 15 osób cena ok 50 zł/osoba.A obiad, deser, "zimna płyta", danie gorące- kolacja wyniosłaby ok 80 zł.Chrzciny robiłam pod koniec kwietnia. lokal jest naprawdę ładny, obsługa bardzo miła i można mieć swój alkohol (ja miałam czerwone wino) u nich jest dość drogi.Właściciele mili i można się dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Może Malaga na Promenadzie? 12.11.07, 15:27 a jest tam miejsce dla dzieci do zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Może Malaga na Promenadzie? 12.11.07, 15:38 Chodzi Ci o jakiś kącik zabaw?Raczej nie ma.Jak jest ciepło to jest duży "ogródek" na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Może Malaga na Promenadzie? 14.11.07, 13:13 W Maladze też brak terminu niestety. Calkiem przyjemnie tam jest. Duży lokal. Znalazlam na szczęście fajną restaurację na ul.Brata Alberta. Bardzo przytulna, z kominkiem, elegancko. Mam nadzieje że równie smacznie będzie Odpowiedz Link Zgłoś