Dodaj do ulubionych

Biustonosze

17.12.07, 10:35
Gdzie jest duży wybór biustonoszy i w miarę przystępnej cenie? Czy taki do
karmienia powinnam sobie kupić jeszcze przed porodem? Z góry dzięki za odpowiedź.

www.suwaczek.pl/]www.suwaczek.pl/cache/541f58155f.png" border="0" alt="www.suwaczek.pl/cache/541f58155f.png">[/url]
Obserwuj wątek
    • issy25 Re: Biustonosze 17.12.07, 11:19
      Koniecznie jeden kup przed porodem żebyś w szpitalu miala. Ja kupowalam na
      biznes centrum, w sklepie obok fotografa. świetna jakość, jestem bardzo
      zadowolona. Cena - 56zl. Kupilam jeden tańszy w 2 alei obok domu dziecka, jest
      do d... Kosztowal 40 zl, ale nie warto na niego wydawać.
    • blue_belle Re: Biustonosze 18.12.07, 13:05
      ja widziałam ostatnio jeden model w tesco. wiem że to mało ale piszę po prostu
      że jest. a ponieważ ja szukam już nie przez wzgląd na wygląd ale na rozmiar to
      sądzę że jeden kupię tam bo akurat są duże. bo niestety po małym wywiadzie to
      jakoś nie udało mi się jeszcze spotkać nic innego. do tego cenowo jest ok bo
      jakieś 35zł. więc na początek uderzam tam a później będę myśleć co dalejsmile
      • aaola Re: Biustonosze 18.12.07, 13:41
        też kupowałam koło Domu dziecka i tez nie byłam zadowolona Wkładki latały po nim
        okropnie Cały czas byłam przemoczona W koncu używałam tylko ten ciążowy z
        triumpha- nie bawełniany tylko elastyczny więc wkładki super przylegały
        • kid111 Re: Biustonosze 31.12.07, 10:28
          Byłam w Tesco. Są tam tylko bardzo duże rozmiary. Zobaczę w Triumphie, bo jestem
          zwykle zadowolona z zakupów tam zrobionych.

www.suwaczek.pl/]www.suwaczek.pl/cache/541f58155f.png" border="0" alt="www.suwaczek.pl/cache/541f58155f.png">[/url]
    • blue_belle Re: Biustonosze 01.01.08, 18:02
      Ja kupiłam jeden w tesco smile
      Natomiast do triumfa też się wybieram ale przymierzę żeby rozmiar sprawdzić i
      kupię na allegro bo są tańsze. tzn jest taki starszy model mamabel soft i w
      sklepie go już nie ma a na allegro jest.
      Ja akurat nie jestem fanką triumfa ale jak się nie ma co się lubi.............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka