baska299 13.01.08, 19:55 I w końcu coś ciekawego Lubicie tylko misjonarke czy co nieco bardziej wysublimowanego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Seks 13.01.08, 19:58 Jak dla mnie misjonarka może być Byle młoda! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Seks 13.01.08, 20:00 morgen_stern napisała: > Jak dla mnie misjonarka może być Byle młoda! > A pamiętacie scenę z młodym "misjonarzem" Ethanem Hawkem (chyba tak sie zwie) w "Imieniu rózy"? Nie miałabym nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Seks 13.01.08, 20:15 Wiedziałam, że cos pokręcę E tam, dupaki pewnie w młodości obydwaj mieli równie atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 No ba 13.01.08, 19:58 ten wąteczek to dopiero super wycacany i arcyciekawie napisany. No pasjonujący, aż chce się dopisać Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: No ba 13.01.08, 20:02 Oj, czajka, laska się z choinki urwała, naszych możliwości nie zna, niech się wykaże Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: No ba 13.01.08, 20:06 Ja to cienko widzę. Tylko jedna propozycja z całej gamy. Innych nie było? A i rozpisała się ,że hej.Może jakiś laborat w odpowiedzi napiszę, ze 40 stron będzie miał. Ale to na jutro, bo dzisiaj to tu nudno Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: No ba 13.01.08, 20:10 Kobitki,ja naprawdę Was znam dość dobrzeTen wątek i moje zdanko może i z choinki,ale...wiem na co Was stać.Poza tym gdyby to było takie nuuuuuudne żadna by nie odpisała,No i wierzcie mi-nie tylko misjonarka jest moim zdaniem do obgadania Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: No ba 13.01.08, 20:35 A jaka to pozycja?Nie bardzo się orientuję w nazewnictwie Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: No ba 13.01.08, 20:45 Leżysz bezwładnie,a partner przerzuca Twoimi kończynami jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: No ba 13.01.08, 21:07 baska299 napisała: > Leżysz bezwładnie,a partner przerzuca Twoimi kończynami jak chce Bzdury opowiadasz Pozycja misionarska Najbardziej tradycyjna pozycja w seksie. Lekko zmodyfikowana może być wykorzystana w miłości analnej. Kobieta leżąc na plecach mocniej niż zwykle podciąga nogi do góry odsłaniając pupę. Pozycja polecana dla każdego. Jest dobra do rozpoczęcia współżycia. Ryzyko spowodowania bólu jest minimalne. Penis wnika w naturalnym kierunku niezbyt głęboko. Pupa jest rozluźniona, dodatkowo kobieta może na początku rozciągnąć pośladki dłońmi. Penetracja jest łatwa. Obserwacja twarzy partnera wytwarza atmosferę zaufania i bliskiej więzi. O tej pozycji z mojej strony to tyle (hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: No ba 13.01.08, 21:12 W wielkim skrócie: nogi na pagony i.....jazda Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 że niby co? 13.01.08, 21:12 baska299 napisała: > Skd masy te bydurz_ ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: że niby co? 13.01.08, 21:16 Sorry-klawka.Skąd masz te bzdury miało być Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: że niby co? 13.01.08, 21:20 baska299 napisała: > Sorry-klawka.Skąd masz te bzdury miało być Dlaczego bzdury? Znasz się lepiej to trzebabyło się wykazać na wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: że niby co? 13.01.08, 21:26 Znam się lepiej,ale nie będę Was uczyła po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: że niby co? 13.01.08, 21:30 Nauczę jak przyjdzie czas KobietkiTeraz zmykam do mojego męża,który właśnie z pracy wróciłI na pewno nie przywitam go"rozluźniona"po misjonarskuDobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 rozlużniona po misjonarsku??;-))) 13.01.08, 21:34 no niezle.mam ciepłe skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 ja lubię pozycję "na żabę" ... 13.01.08, 21:39 baska299 napisała: > I w końcu coś ciekawego Lubicie tylko misjonarke czy co nieco >bardziej wysublimowanego? Ja lubię pozycję "na żabę" Pozycja na żabę: - wersja dla niej: on leży, jemu leży a ona rechocze, - wersja dla niego: on leży, ona leży, jemu stoi, a ona nie kuma Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Seks 13.01.08, 22:41 To jest TEN ciekawy wątek? ahaaaaa nie wiem jak innych ale mnie mało obchodzi w jakiej kto pozycji kopuluje.. Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: Seks 13.01.08, 22:43 Wole stwierdzenie:"Kocha się","Uprawia seks".Kopuluje to takie zwierzęce(no chyba że tak lubisz).Ja lubię ciekawostki związane z tym tematem.No,ale ja nie jestem pruderyjną kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: Seks 14.01.08, 08:34 baska299 napisała: > Wole stwierdzenie:"Kocha się","Uprawia seks".Kopuluje to takie zwierzęce(no chy > ba że tak lubisz).Ja lubię ciekawostki związane z tym tematem.No,ale ja nie jes > tem pruderyjną kobietą Och, aleś Ty wyzwolona. Nie wiem, jak sobie bez Ciebie radziłyśmy do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Seks 14.01.08, 08:53 > > Wole stwierdzenie:"Kocha się","Uprawia seks".Kopuluje to takie > zwierzęce(no chy > > ba że tak lubisz). Musisz nas wszystkiego nauczyć. O pozycji misjonarskiej też, bo zdaje się, że wiesz coś więcej od nas na ten temat. >No,ale ja nie jes > > tem pruderyjną kobietą Nooo, żeby założyć tak wyzwolony i bezpruderyjny wątek, to rezczywiście trzeba być nieźle zboczoną ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Seks 14.01.08, 15:03 Chyba sobie dziewczyna najpierw wypila dla kurazu, zanim rzucila sie z tym kontrowersyjnym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Seks 14.01.08, 09:02 baska299 napisała: > Wole stwierdzenie:"Kocha się","Uprawia seks".Kopuluje to takie zwierzęce(no chy > ba że tak lubisz).Ja lubię ciekawostki związane z tym tematem.No,ale ja nie jes > tem pruderyjną kobietą Kopulować to taka właśnie ciekawostka No ale chyba jeszcze tak wyzwolona nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Seks 14.01.08, 09:43 baska299 napisała: > Wolę stwierdzenie: [...]"Uprawia seks". błeeeeeeeeeee.......... to niczym uprawiać ziemię. Zaorać, zasadzić, a potem wykopki........ błeeeeeeeeeeeeeeee........... Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Seks 14.01.08, 11:04 "Będziemy uprawiać miłość francuską - zdejm kapelusz" Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Seks 14.01.08, 20:04 > Wole stwierdzenie:"Kocha się","Uprawia seks". Uprawiać to można ziemniaki albo kapustę... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Seks 14.01.08, 13:55 no i takie mamy w kraju wyzwolenie... szpanuja w innych tematach a tu zadna nie ma odwagi ))) ja nigdzie nie szpanuje, wiec glosu zabierac nie bede, demonem seksu nigdy nie bede i nie poudaje tu ze nim jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
malagija Re: Seks 14.01.08, 19:52 gratuluje autorce wątku. sama się niedawno zastanawiałam, czy na tym forum rozmawia się o seksie i chciałam podobny watek zacząć. ale widzę, że poza idiotycznymi komentarzami nic więcej nikt nie ma do powiedzenia. baska299 - misjonarska jest super jak dla mnie i mojego męża, ale lubimy tez zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Seks 14.01.08, 20:04 malagija napisała: > ale widzę, że poza idiotycznymi komentarzami nic więcej nikt nie ma do powiedzenia. Może byśmy miały coś do powiedzenia, gdyby autorką wątku była agata7712 ;D Odpowiedz Link Zgłoś