tylkoty0 11.02.08, 18:31 pisze prace na temat POZALITURGICZNA DZIAŁALNOŚĆ ZAKONNIKKÓW czy znacie jakies zródła z jakcch mogłabym skorzystac [rosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: temat.pracy licencjackiej 11.02.08, 18:47 ło matko..kobito jak ty sobie wybierałaś temat pracy nie wiedząc jakie masz źróðła do wykorzystania....moze zmień temat Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: temat.pracy licencjackiej 11.02.08, 18:49 Moze zadzwoń do klasztoru jakiegoś i przeprowadż wywiad. Jacyś zakonnicy prowadza przytułki i domy samotnych matek....nie wiem prasa, prasa katolicka, bezpośredenio w zakonach u księdza na parafii.....Salezjanie prowadza szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: temat.pracy licencjackiej 11.02.08, 18:52 A pasuje ci do tego dom Pérignon (1638-1715), mnich-szafarz opactwa benedyktyńskiego w Hautvillers? Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: temat.pracy licencjackiej 11.02.08, 19:16 czy pisałas prace na podobny temat?możesz mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
miedzymorze Re: temat.pracy licencjackiej 11.02.08, 21:02 Radio Maryja ? ;D źródło powszechnie dostępne, tylko jakość ..eee...wiadomo jaka. pozdr, mi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: temat.pracy licencjackiej 12.02.08, 20:37 A, nie, ja pisałam o handlu elektronicznym. Tak sobie rzuciłam hasło, ku pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: temat.pracy licencjackiej 12.02.08, 20:40 Proponuje udac sie do czytelni, biblioteki do stowarzyszen prowadzonych przez zakonników i popytac, poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu tylkoty0 12.02.08, 20:48 A w googlach szukałaś?Sprawdziłam ten temat.Tyle mi cudów wyskoczyło,że mnie by tych namiarów wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: tylkoty0 12.02.08, 20:53 Po co szukać jak inni pomogą, albo jeszcze lepiej prześlą gotowe, lub opracowane, przeczytają książkę i streszczą. A potem bedzie sie dziewcze chwalić MGR Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re:reteczu 12.02.08, 20:58 co dokładnie wpisałaś w goglach jak ja wpisuje to wyskakuje coś dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re:reteczu 12.02.08, 21:04 tylkoty0 napisała: > co dokładnie wpisałaś w goglach jak ja wpisuje to wyskakuje coś dziwnego Co wpisałam? Trzy słowa Twojego tematu, czyli pozaliturgiczna działalność zakonników.Nawyskakiwało 66 namiarów.Na pracę licencjacką z pewnością wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re:reteczu 12.02.08, 21:33 tylkoty0 napisała: > co dokładnie wpisałaś w goglach jak ja wpisuje to wyskakuje coś dziwnego Nie watpie. Zwlaszcza, jesli wstukuje sie "kapucyn" i prosi wyszukiwarke "trzep, kochany googlu, trzep!" A tak serio - zaciekawilo mnie kilka spraw: Kto wybieral temat pracy? Nie wiem, co studiujesz i na jakiej uczelni, ale jakos nie kupuje, ze temat zostal Ci odgornie narzucony. Ergo - jesli zgodzilas sie pisac prace na taki, a nie inny temat, to powinnas, do jasnej Anielki, przynajmniej wiedziec, o czym z grubsza bedziesz pisac te prace, gdzie zamierzasz szukac informacji potrzebnych do napisania pracy i co chcesz badac/wykazac. Nie mowiac juz o takich detalach, jak metodyka badan, czy odnosniki (bibliografia). Wlasnie, odnosniki... Jesli jakas uczynna emama pomoze, to owa pomoc powinna zostac uwzgledniona w bibliografii (albo przynajmniej w "podziekowaniach"). Wolno spytac, jak zamierzasz to uwzglednic? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re:reteczu 14.02.08, 00:07 tylkoty0 napisała: > co dokładnie wpisałaś w goglach jak ja wpisuje to wyskakuje coś dziwnego ja bym wpisala np. "ustalanie ojcostwa" Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: tylkoty0 12.02.08, 21:01 zuzanka79 napisała: > Po co szukać jak inni pomogą, albo jeszcze lepiej prześlą gotowe, > lub opracowane, przeczytają książkę i streszczą. Prawdopodobnie masz rację. Najłatwiej wziąć cudzą pracę, zmienić imię i nazwisko, przekartkować i na egzamin! Przecież choćby tu jest coś na ten temat: www.archidiecezja.lodz.pl/~kalonka/dzialalnosc.html A potem bedzie sie > dziewcze chwalić MGR Na razie licencjat,ale apetyt rośnie w miarę jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: tylkoty0 12.02.08, 21:07 Jeśli googiel się popsuł to już nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Całkiem z innej beczki 12.02.08, 21:10 tylkoty0 napisała: > pisze prace na temat POZALITURGICZNA DZIAŁALNOŚĆ ZAKONNIKKÓW czy znacie jakies > zródła z jakcch mogłabym skorzystac [rosze o pomoc A kto jest pomysłodawcą tego tematu? Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: temat.pracy licencjackiej 12.02.08, 21:39 chyba powinnas napisac prace autorska z odpowiednimi badaniami Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: temat.pracy licencjackiej 13.02.08, 09:08 no to się doczekaliśmy czasów plastkiowe lale piszą prace przy pomocy forum internetowego - co za poziom - może się pochwalisz na jakiej uczelni studiujesz laleczko - coś mi mówi że w Wyżwszej Szkole Kultury Medialnej Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: temat.pracy licencjackiej 13.02.08, 14:31 to nie tak miałam całkiem inny temat pracy pisac a mój kochany promator narzucił mi taki twierdząc że jest "lepszy", twierdząc że mój temat pracy jest zbyt obszerny wybrał mi własnie taki a ja głupia już sie zgodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_orzechowa Re: temat.pracy licencjackiej 13.02.08, 17:29 Temat jest prosty, podano ci już na tacy kilkanaście możliwości pozyskania informacji, więc nie nudź, rusz tyłek i bierz się do roboty, a nie miaucz na forum, bo nikt za ciebie pracy nie napisze (mam nadzieję). Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Jak masz taki problem... 13.02.08, 20:20 To Ci mogę napisać. Ale nie mam za dużo czasu. Więc 1000 zł i masz pracę. Powiedz tylko na ile stron i uściślij temat Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Jak masz taki problem... 13.02.08, 21:18 za 1000 zl?????????? z badaniami????? zebra psujesz mi rynek ja bym wziela nie mniej niz 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Jak masz taki problem... 13.02.08, 21:33 oj dziewczyny - wszyscy wiedzą, że wiedza jest bezcenna Zebra a Ty przemyśl sprawę ceny jeszcze raz, ja Ci dobrz po koleżeńsku radzę - finansista jestem z MGR ( ale pracę napisłam sama ) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 :) 14.02.08, 06:18 Że niby za wysoka czy za niska? Podnieść mogę, opuścić NIE! Odpowiedz Link Zgłoś