bombastycznie 01.03.08, 19:18 www.youtube.com/watch?v=BpLq5jG276s oto moje dzieło sprzed chwili, jestem z niego dumna i cieszę się jak dziecko zrobiłam go bo oszalałam na punkcie tego pana i po prostu musiałam się komuś pochwalić, mam nadzieję że mi to wybaczycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: uwaga chwalę się!!!:D 01.03.08, 20:01 Fajne a Benicio jest booooski.. Ja się w nim zakochałam parę lat temu, kiedy zobaczyłam go w Trafficu. Ta poorana twarz, te oczy i ten hiszpański, mrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: uwaga chwalę się!!!:D 01.03.08, 21:04 podkład muzyczny lepszy niż video... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie morgen 01.03.08, 23:34 doskonale Cię rozumiem i tak jest booooski, mnie oczarował swoim głosem no i nietypową urodą, ale przede wszystkim grą, jest niezwykle utalentowany, w każdym filmie kreuje inne postacie i świetnie sobie z tym radzi, widziałaś może jego najnowszy, "things we lost in the fire" gra tam uzależnionego od heroiny, i mimo, że już wygląda na 41letniego faceta to jest tym bardziej pociągający ehhh rozmarzyłam się Odpowiedz Link Zgłoś