sylwiawkk 10.03.08, 12:45 powiedzcie czy przystroic dom na wielkanoc jesli wyjeżdżam przed i wracam po dla mnie wystrojony dom to takie oczekiwanie na świeta dzieci tez sie ciesza tylko jesli nas nie bedzie w domu w tym czasie to jest sens Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosina Re: dom-wielkanoc 10.03.08, 16:46 Oj u nas tradycyjnie pisanki -wydmuszki. zajaczki masowo wszedzie. Rzezuszka.NO i rozne komozycje.NP. inscenizacja na rzezusze z kurczakami i zajacami.ALbo palmy z brzuzkami. No dla mnie to tez pewna forma celebracji, ale i fajna wspolna zabawa. A zacisniania wiezi nigdy za duzo. POzdrawiam słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: dom-wielkanoc 11.03.08, 12:51 "ALbo palmy z brzuzkami" a co to ???????? palmy z brzuszkami ? co to są brzuzki ? Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: dom-wielkanoc 10.03.08, 16:57 Pewnie, że tak. Ja wyjeżdżam tuż przed i martwię się, że rzeżucha mi padnie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: dom-wielkanoc 10.03.08, 17:03 a czy jak zasadzę rzeżuchę jutro to wyrośnie mi na wielkanoc ? czy już póżniej? a co z żytkiem? też czasowo rośnie jak rzeżucha? czy lepiej kupic gotowe w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: dom-wielkanoc 11.03.08, 20:10 jak zasadzisz to raczej nie wyrośnie ale jeżeli zasiejesz to do Wielkanocy wyrośnie)) Odpowiedz Link Zgłoś