wobbler 24.03.08, 18:12 Jeżeli PO fałszuje tak jawnie i bezczelnie,to czego dobrego możemy się po kimś takim spodziewać w przyszłości? iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=997&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wobbler Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 18:14 I jeszcze tutaj: vetopoznania.pl/news/249.html Wszystkim wyborcom PO życzę dobrego samopoczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 18:23 Wobbler, Jezus zmartwychwstał, a ty sie takimi rzeczami zajmujesz Gdzie twoje życie duchowe? Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 18:28 Bóg pomaga temu,kto sam sobie pomaga. W Biblii jest mowa o oczach do patrzenia i uszach do słuchania... Wypatrzyłam więc: www.rp.pl/artykul/109222.html Polecam! Święta skończą się za 5 i pół godziny,a jutro obudzimy się z ręką w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 19:20 > Święta skończą się za 5 i pół godziny,a jutro obudzimy się z ręką w nocniku... Sugerujesz, że kiedy się obudzimy, okaże się, że wszyscy jesteśmy niemieckimi homoseksualistami? Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 19:37 wobbler napisała: Jeżeli PO fałszuje tak jawnie i bezczelnie,to czego dobrego możemy się po kimś takim spodziewać w przyszłości? A ktoś się czegoś dobrego spodziewał??? I podziwiam resztę wyborców podatnych na siłę słowa.Jak to kurka,działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 19:49 Hmmm. Niezwykle obiektywny portal, jak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 20:08 To nie ma nic do rzeczy. Masz zrzuty ze strony PO. Zresztą poszukaj w Google-są wyniki sondy z 22-ego.Porównaj z dzisiejszymi,a zobaczysz,ze głosy w "cudowny" sposób przetransferowały z "nie" na "tak". Przewalacz Cuduck Tusk... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 21:25 Nie chce mi się grzebać w tym łzawym badziewiu, ale jeśli to jest ten sondaż, z którego ostatnio się cieszyłaś to przypominam, że wyniki przynajmniej raz zostały partacko sfałszowane za pomocą specjalnego programu. Jeśli to inny sondaż to cóż, programik ktoś nadal ma a pewnie kasę jakąś za pracę w necie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 21:36 KTOŚ ma JAKIŚ programik... Na oficjalnej stronie PO dzieją się cuda,a Ty o programiku. POważni ludzie w takim wypadku anulują sondaż i robią nowy,a nie przenoszą sobie głosy z "nie" na "tak". To jest przewał. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 21:44 Tamten sondaż o którym pisałam anulowano, tak jak piszesz. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 22:08 A co za "cuda"dzieja się z tym..? Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 20:42 Mam taką zasadę, że nie posdziewam się niczego dobrego po rządzących, więc nie przeżywam rozczarowań. A głosuję zawsze na najmniejsze zło według mnie. Dlatego PiS nie miało szans Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 22:17 No tak wobler, pewnie kaczki były lepsze, co? Nie masz innych problemów? Od kiedy to polityka jest uczciwa? Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 22:17 wybory2007upr.files.wordpress.com/2007/09/tusk_policzmy550.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Platforma Oszustów. 24.03.08, 22:37 Nieważne jak głosują-ważne kto liczy głosy... Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Zwinęli zabawki i PO'szli do domu :) 26.03.08, 00:39 iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1015&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś