ciociacesia 25.03.08, 14:12 zostałaqm uswiadomiona ze to rodzice wydaja dzieci za maz i załatwiaja ormalnosci slubno-weselne i my sie chyba wygłupiamy i ta natchniona mysl ze 'przeciez w lipcu to juz bede z brzuchem' a tak poza tym to bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: ponarzekam na tesciowa 25.03.08, 14:32 a czy ty aby nie lato termin masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia na wrzesien dopiero 25.03.08, 14:56 od 9 do 19 wrzenia - zaleznie od badania zawezme sie w sobie i wceluje w szczesliwego tatusia urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: na wrzesien dopiero 25.03.08, 15:43 Wiele z nas może sobie ponarzekać na teściowe Ale w 7 miesiącu ciąży, szczególnie jeśli lipiec będzie gorący, może ci być ciężko. Nie chcesz poczekać do czasu aż urodzisz dziecko i dojdziesz do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia zadza posiadania meza silniejsza niz rozsądek 25.03.08, 16:09 ja tamw lipiec nie wierze. wiosna tez miała byc ciepła i co? własciwie to spodziewam sie sniegu... a gorzej niz teraz i tak pewnie nie bede sie czuła Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: ponarzekam na tesciowa 25.03.08, 15:55 ciociacesia napisała: > zostałaqm uswiadomiona ze to rodzice wydaja dzieci za maz i > załatwiaja ormalnosci slubno-weselne i my sie chyba wygłupiamy > i ta natchniona mysl ze 'przeciez w lipcu to juz bede z brzuchem' > a tak poza tym to bardzo fajnie poczekaj z tym slubem kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ale na co mam czekac? 25.03.08, 16:07 jeszcze mi sie facet rozmysli sie coraz marudniejsza robie i denerwuje sie o takie rzeczy ze jak ochłone to w szoku jestem ze ja sie o cos takiego awanturowałam Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: ponarzekam na tesciowa 26.03.08, 08:20 Cóż, inny świat i tyle, mam nadzieję, że się nie przejmujesz ? A ze ślubem... Mnie się zdaje, że sama najlepiej wiesz, co robisz. Skoro dawno żeście sobie ten lipiec wybrali i nastawili się, że wtedy będzie ślub - ja to rozumiem. Zwłaszcza że z malutkim dzieckiem chyba byłoby jednak trudniej niż z brzuchem ;P O ile oczywiście zachowacie rozsądek, bo jeśli planujecie wesele z kucharką, której trzeba będzie dowieźć wszystkie składniki a może i naczynia, a o północy Panna Młoda będzie tańczyć kankana to nie jest dobry pomysł Po prostu się oszczędzaj i nie nastawiaj się na chłodne lato, może być Ci ciężko i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia kankana nie przwiduje sie 26.03.08, 10:22 napalam sie za to na lampke szampana bo mam potwornego smaka na szampan... chociaz dzis to na nic nie mam smaka za bardzo, za to mam wrazenie ze zostawiie wnetrznosci w toalecie Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: kankana nie przwiduje sie 26.03.08, 21:18 Uuuu, to nadal tak Cię męczy ? Biedactwo W którym w ogóle jesteś tyg., bo jakoś mi się kojarzy że chyba zaraz II trymestr ? Więc są spore szanse, że będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ano drugi pani drugi 27.03.08, 09:57 15sty tydzien, juz prawie 16sty i kurna nawet było juz całkiem znosnie ale znów sie pogorszyło - wczoraj na ten przykład od 6 do 12 sobie wymiotowałam czym popadnie z niewielkimi przerwami na ubranie sie, dojazd do pracy i symulowanie tejże, zaczynam sie przyzwyczajac, tylko chłopaka mi szkoda bo warcze jak mnie pogłaskać czy przytulic a czasami jak do mnie mówic teraz czekam na 20sty tydzen - zrobie sobie połowkowe na poprawe humoru - bo ostatnio widzieliśmy małe jak miało 7 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: ponarzekam na tesciowa 26.03.08, 09:41 O matko, z Was to dopiero będą teściowe, dajcie dziewczynie spokój. Jak chce wyjść za mąż w lipcu z brzuchem to jest jej sprawa i jej decyzja, dorosła chyba jest, nie? Ja w lipcu byłam w 9 miesiącu ciąży, to było bardzo upalne lato, świetnie się czułam, pięknie wyglądałam, byłam aktywna do samego porodu. Ciąża nie odbiera rozumu (chociaż czytając CiP można dojść do odmienniego zdania) i nie powoduje nagłego zdziecinnienia delikwentki. Ona nadal sama za siebie podejmuje decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia :) 26.03.08, 10:15 ja to chyba dziecinna jestem z natury a CiP czytam pasami od paru lat i moim ulubionym typem sa watki na temat 'czy moge byc w ciazy?' Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: :) 26.03.08, 11:46 zrobisz jak zechcesz ja brałam ślub z prawie roczną córcią z opiekunka nie było problemu z karmieniem piersią nie było problemu [ściągałam rekawy od sukni od góry i karmiłam było cholernie niewygodnie ale co tam dałam rade] tesciowa też jak sie dowiedziala o ciązy to tez jej pierwsze pytanie było kiedy slub i też miałam go brac w ciąży ale wytłumaczylismy że nie ma co sie spieszyć i po urodzeniu na spokojnie jak wszystko da sie normalnie zorganizowac a nie na szybkiego Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: :) 26.03.08, 21:21 Ale oni nie robią na szybkiego właśnie. Ciociacesia pisała, że dawno już sobie upatrzyli taki termin, więc nie dziwię się, że nie mają ochoty zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: :) 27.03.08, 10:02 dzieki za sprostowanie tak własnie było a teraz jeszcze doszła moja silna psychiczna potrzeba wyjscia za meza zanim urodze - to pewnie dlatego ze strasznie sie odstraszajaca robie w tej ciazy i potrzeba mi potwierdzenia jego przywiazania Odpowiedz Link Zgłoś