michasia24 10.04.08, 20:58 gdzie mozna zobaczyc powtórki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: rozmowy w toku 10.04.08, 21:00 DD Czyżby plastikowa niedorozwinięta Sylwusia cię zafascynowała? )) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: rozmowy w toku 10.04.08, 21:03 Sylwia....to brzmi ciekawie..PPPP A o czym było? Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: rozmowy w toku 10.04.08, 21:04 A co to za Sylwusia bo obudziłaś we mnie ciekawość? Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: rozmowy w toku 10.04.08, 21:06 hehe wlasnie trafilam na sylwusie a chcialbym tez zobaczyc wczesniejsze dziewczeta Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Sylwusia 10.04.08, 21:14 - Mam 16 lat i ubieram się tylko na różowo" - A dlaczego na różowo akurat? - Bo ja kocham ten kolor. - A nie wstydzisz się występować publicznie? - Nie. Przecież mam misiaka, mogę się przytulić. (misiak = pluszowa zabawka, z którą przyszła) - Bo ja chcę być seksowna. - A co to znaczy seksowna? - No ładna. - Moja siostra mnie naśladuje. Ostatnio się pobiłyśmy. - Dlaczego? - Bo ona kupiła sobie różowy stanik. A różowy to przecież MÓJ kolor. I włosy sobie tak samo jak ja zrobiła! - A tylko o ten różowy się kłócicie? - Nie. Też o to, kto ma rano pierwszy iść do łazienki. - Sylwusia, a co ty chcesz robić w przyszłości? - Chcę być popularna. Będę aktorką. - A w jakich filmach chcesz grać? - W komediach. - A ty wiesz, co trzeba zrobić, aby zostać aktorką? - Wiem. Trzeba skończyć dobrą szkołę, a potem iść do szkoły filmowej. - Trudno się dostać do szkoły filmowej... - Ja się dostanę, bo jestem mądra. Więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Sylwusia 10.04.08, 21:18 Myślę,że ten magiczny wiek 16-tu lat ją tłumaczy poniekąd Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Deela 10.04.08, 21:24 Masz rację. Sylwusia w wieku lat 16 używała argumentacji jak moja 3,5-latka. Mam wrażenie, że zawiesiła się na jakimś etapie. Sprawiała wrażenie niedorozwiniętej nieco. Jej mama i siostra skarżyły się, że pół miasta huczy, że Sylwusia wygląda jak dziwka. Sylwusia uśmiechała się i mówiła, że ona lubi być popularna. - A wszędzie nosisz ze sobą pluszaka? - Tak, bo go uwielbiam. To trzeba zobaczyć, poważnie. Przy Sylwusi chowa się nawet ta panna z BigBradera, ta z koniem czy tam jednorożcem. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Deela 10.04.08, 21:26 rozowy pustak.... ja w jej wieku tez ubieralam sie dziwacznie a najbardziej wqwiajace bylo to ze po kilku tygodniach kopiowalo mnie polowa pustostannow umyslowych w szkole: ja bandanke - te bandanke, ja krawat - te krawat Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Deela 10.04.08, 21:28 Ona nie była ubrana dziwacznie, tylko jak dziwka. Albo raczej jak 16-latka w przebraniu dziwki. Dziwaczne były wcześniejsze osoby. Ale bardziej w moim klimacie. Ech, chyba zacznę z powrotem telewizję oglądać - gdyby nie telefon mojej siostry "włącz rozmowy w toku, to padniesz", to ominęłaby mnie taka przednia rozrywka DDD Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Deela 10.04.08, 21:32 no wlasnie o tych pozostalych mowie a ta uboera sie jak lalka barbie ktora o ile nie jest w stroju ksiezniczki tez wyglada jak dziwka :o Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Deela 10.04.08, 21:33 deela napisała: > no wlasnie o tych pozostalych mowie > a ta uboera sie jak lalka barbie ktora o ile nie jest w stroju ksiezniczki tez > wyglada jak dziwka :o Oooo!! O koronie zapomniałam. - Mój chłopak nie chce mi kupić złotej korony. A ja chcę mieć. - A dlaczego? - Bo chcę wyglądać jak księżniczka. (to przy tym od razu nasunęła mi się na myśl moja Anka te same marzenia ). Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Deela 10.04.08, 21:43 chlopak swinia - na zabawkowym jakies pozlotkiem malowane gowno kupilby za trzy zeta Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Deela 10.04.08, 21:27 A jaki był temat tych występów? " Nasze dzieci przyszłością narodu"?P Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Deela 10.04.08, 21:31 looknij m.onet.pl/_m/f03ed6128b07f9f4512bb5094c8cc560,0,1.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 kopia dody 10.04.08, 21:53 marna, szukanie kamery, minki widzalma to juz w jakims programie z dodą Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kopia dody 10.04.08, 21:57 michasia24 napisała: > marna, szukanie kamery, minki widzalma to juz w jakims programie z dodą To nie jest kopia Dody. To jest przerośnięta pięciolatka w fazie księżniczkowej. Ciało urosło, umysł już niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: kopia dody 10.04.08, 22:02 dziewczyna chce sie wylansowac szkoda tylko ze robiac z siebie idiotke Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: rozmowy w toku 10.04.08, 21:22 daaaawno się tak nie ubawiłam a z drugiej strony szkoda mi matki i siostry bo się ewidentnie za nią wstydziły. a ten koleś później też był dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
kameroon Re: rozmowy w toku 11.04.08, 22:46 Mnie zatrważa jedno: dlaczego matka lezie z nią do rozmów w toku, zamiast pomyśleć o wizycie u dobrego psychologa!!! Czy ona nie zauważa, że z jej dzieckiem jest... jakby coś nie tak? Moja 7-letnia córa lepiej zdania składa od "tego czegoś" i mam wrażenie logiczniej argumentuje. Jej wypowiedzi typu "jestem mądra bo mam tylko jedną jedynkę z polskiego, z Syzyfowych Prac(...) bo chodzę do liceum a nie do technikum(...) że mój chłopak manicure bierze trzy razy w tygodniu (pomyliła biedactwo z prysznicem)... jestem silna psychicznie bo chodzę na siłownię... powaliły mnie normalnie na kolana!!!! Zasób słów tego dziewczęcia jest - myslę - na poziomie obcokrajowca przebywającego od pół roku w Polsce. NO LUDZIEEEE!!!!!! Nóż mi się w kieszeni otwiera!!!!! Czy jak "to coś" zdawało do liceum to żaden pedagog nie zauważył, że Sylwunia ma ewidentne braki psychiczno-rozwojowe????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś