elza78 29.04.08, 11:30 smieszni mezczyzni z malymi "kutasikami" staraja sie pokazac jakie to z nich burdelowe wypasy sa i znawcy... smiech na sali: www.gazetawyborcza.pl/1,76842,5163318.html niezle zalosne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:36 Istni koneserzy)))))0 hehe tak czytając to doszłam do wnisoku,ze pewnie zrobiłabym karierę bez wysilania się))) A tak swoja drogą to panowie maja oczekiwania-i ładna, i zgrabna, czysta i dobrze ubrana i dobrze by było gdyby w miarę inteligentna,a sami co sobą prezentują...żałośc i zgrzyt zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:36 żałosne to jest to, że kobiety podejmują się tak uwłaczającej pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:37 No żałość straszna, szkoda komentować w sumie. I to "hobby", flaki się przewracają. Ale ja mam przetrącone widzenie z racji tego, że pracowałam w takim miejscu i nie takie rzeczy się widziało. Rzyg. Ale jedna rzecz mnie rozbawiła. Panowie tacy gieroje, znawcy, rozprawiają o tych pannach z wyższością, a z drugiej strony prostytutki traktują ich jak ostatnich frajerów i gdyby ci "hobbyści" usłyszeli, co o nich te laski opowiadają, to by im kuciapki nieco opadły. Nie ma to jak iluzoryczne poprawianie własnej samooceny na dziwce hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:40 ciekawa rzecz, czy tacy sami gieroje z nich w domowych sypialniach... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 13:34 > ciekawa rzecz, czy tacy sami gieroje z nich w domowych sypialniach... Brzuchacze z malymi pyrdkami, egoisci w lozku- nidni jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:40 dla mnei w ogole podejscie tych facetow do kobiet to kurde dramat na resorach, kumam ze facet moze zdradzic kurde bywa, ale takie traktowanie "burdelowe mieso" boszz jakie okreslenia... dla mnei TO wlasnie jest przerazajace... i taki kundel idzie do domu potem "kochac sie" z zona... rzygac sie chce... to tak jakby podwojne zycie oni w tych burdelach wlasnie szukaja tej przedmiotowosci i ponizenia ktorego nei moga sobie w domu fundnac bo zona by ich wypierdzielila w kosmos... smiecie normalnie jak dla mnie i nie przez fakt zdrady tylko przez to co reprezentuja sami soba... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:43 weź pod uwagę, że są kobiety które dają się traktować jak burdelowe mięso...i tego zrozumieć nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:44 wiesz doral ja od tej strony zupelnie nie patrze na to bo z tej strony to jest umowa kupna sprzedazy ich nikt do tego nie zmusza zarabiaja swiadomie dupa na mieszkanie w kijowie a klient placi wymaga... to cynizm zawodowy tych babek, a ci faceci hobbysci kurde no przerazenie ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:50 doral2 napisała: > weź pod uwagę, że są kobiety które dają się traktować jak burdelowe mięso...i tego zrozumieć nie mogę... Są też kobiety, które lubią, jak je facet wiąże, bije po twarzy, wyzywa od szmat i wbija igły w cipkę. Są też kobiety, które podnieca, jak facet na nie sika. Są różne upodobania. Jeśli kobieta to lubi, albo nie ma nic przeciwko traktowaniu jak burdelowe mięso, to niech sobie robi, jak uważa. Natomiast panowie "hobbyści" mnie śmieszą, śmieszą do bólu. Głównie dlatego, że - jak ktoś już tu napisał - wydaje im się, że to oni są "górą" A nie są. Ja bym postawiła ich na równi z tymi, które określają mianem burdelowego mięsa. Bo ok, można uważać, że takie "mięso" nie ma do siebie szacunku, ale hipokryzją jest twierdzić, że zanurzanie fiutka w takim mięsie świadczy o megaszacunku do siebie. Dla mnie to jest to samo Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:43 Żal mi tylko żon tych panów. Bo na pewno nie wszyscy są samotni Padłabym z obrzydzenia jakby przyszedł do mnie taki po nurzaniu się w ...... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:45 zobacz koniec artykulu: "43 lata, stomatolog, żonaty, ma dwójkę dzieci, od roku jest użytkownikiem forum, na wizyty u prostytutek wydaje ok. 1000 zł miesięcznie" HOBBYSTA Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:48 I zna pewne nawet nie zauważyła. Mąż ma swoje konto, ona swoje. No chyba że się na to oboje godzą? Ale nawet, choroby weneryczne, Hiv. Odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:48 wiem, czytałam..i jestem pełna obrzydzenia zarówno do "klientów" jak i "towaru"... niezależnie od przesłanek, mieszkanie w kijowie czy cokolwiek innego, uważam takie zajęcie za odrażające i uwłaczające godności kobiety... no, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:50 Dla tych pań to tylko biznes a dla panów to hobby. Różnica jest. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:54 wiesz doral poprostu mi chodi o to ze od tej strony proceder byl opisywany tysiace razy a faceci klienci to jakby szara strefa byla o ktorej nikt nei mowil/pisal, stad takie a nie inne w kontekscie tego artykulu przemyslenia, chce zostawic aspekt pan bo to nei o to tu chodzi to jeden z pierwszych artykulow pokazujacy jak niskie pobudki kieruja facetami korzystajacymi z uslug prostytutek, kim sa ci ludzie i tak dalej, wiem ze dziwa to nie zawod z ktorym wiaze sie tak zwany prestiz spoleczny ale zostawmy ten aspekt sprawy bo byl on walkowany w lewo i w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 z tego forum.... 29.04.08, 17:01 "608 5xx xxx facet 45 letni wystawia laski;/ dupek ktory nie laska byl zadzwonic ze nie dojedzie a umowilismy sie na konkretna godzinę. zadzwonilam z nr zastrzezonego to glupio sie usprawiedliwial ze zona mu rodzi hehehe ale zalosni są niektorzy" Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: z tego forum.... 29.04.08, 17:12 Dprwalam sie do tego forum, na ktorego podstawie powstal ten artykul heheh- jest co czytac Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: z tego forum.... 29.04.08, 17:22 wiem ze zapewne jest to kopalnia zenady, dlatego ja wierzac w to ze faceci jednak w wiekszosci nie sa tacy jak ci TAM, wole nie wchodzic ale Rita, mozesz nas poczestowac w watku co lepszymi tekstami stamtad Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: z tego forum.... 29.04.08, 17:26 to jest dobre.. " Żółtodziób Grupa: users Postów: 23 Dołączył: 26.01.07 Nr użytkownika: 26,344 Spotykalam sie kiedys z klientem byly to spotkania u niego w firmie .Dzwonil i umawial sie z kilkoma naraz dziewczynami o jednakowj porze .spotykalysmy sie u niego ,byl hojny ale dziwadlo 'zawsze popijal piwo i lubil latac na golasa przed nami ,biegal do ubikacji by sie wysikac i z resztka moczu na penisie ,puszczajac baki biegal jak szalony , nie wiem jak inne dziewczyny ale ja bylam pelna strachu by przypadkiem mnie nie dotknal ,siedzialam cichutko,kiedy sie zmeczyl kladl sie na podlodze i chwilke przysypial po czym cyrk zaczynal sie od nowa , zapyta ktos czemu tam jezdzialam tak jak wspomnialam dobrze placil i niczego nie wymagal chociaz owo widowisko bylo dla mnie przykre. " Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: z tego forum.... 29.04.08, 17:28 DDDDDDDDDDDDD no i powiedz rita jakby koles tak przed zonka latal i piardy puszczal to wiesz moglby potem poszukac wiatru w polu DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: z tego forum.... 29.04.08, 17:30 > moglby potem poszukac wiatru w polu DDDD doslownie wiatru heheDDDDDDDDDDDDDDD swietna lektura, prawie na miare "Fanny Hill" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: z tego forum.... 29.04.08, 17:32 zaraz sie skusze chyba hihi a swoja droga ja sobei tak mysle ze te oceny zawyzaja pewnie same panie rejestrujac sie na forum i opisujac jakie to sa cudowne, robia sobei reklame hehe a frajerzy sie daja robic w bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: z tego forum.... 29.04.08, 18:15 Re: ranking prostytutek D elza78 „..wiec to nie wina zony ze facet chodzi na dziwy, to facet ma nierowno pod deklem...” Re: ranking prostytutek D mama_kotula 29.04.08, 11:50 Odpowiedz „… Są też kobiety, które lubią, jak je facet wiąże, bije po twarzy, wyzywa od szmat i wbija igły w cipkę. Są też kobiety, które podnieca, jak facet na nie sika….” no, walnięcie pod deklem to są w obie strony, nie ma co tu rozgrzeszać kobiet, a na facetach psy wieszać..... część z tych kobiet robi to dla pieniędzy, część dla hobby (tak oczerniane, jeśli jest to hobby facetów), a część dlatego, że tak samo jak klienci burdeli lubi ten sport...i wbijanie igieł, już wszystko jedno gdzie... więc nie róbmy z tych "div" takich świętych, co to poświęcają się dla zboczonych i walniętych pod deklem facetów...bo jak widać, tym kobietom również niewiele brakuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia dla mnie to jak porównanie 30.04.08, 09:47 faceta pracujacego przy usuwaniu gówien z podłogi do ludzi te gówna robiących. zawsze mozna wysnuc teorie ze on te robote lubi, ale gdyby to naprawde lubił to by za to nie brał kasy tylko jeszcze płacił za to. tak jak ci uroczy panowie Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:50 kropkacom napisała: "...Padłabym z obrzydzenia jakby przyszedł do mnie taki po nurzaniu się w ...... " niejako podzieliłaś moje zdanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
berlin30 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 12:47 tylko skad wiedzialabys, ze jest po stosunku z prostytutka?? wraca, bierze prysznic idzie sie bzykac z zona, i na pewno nie mzona nic zauwazyc......niestety Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 13:08 Samotni? Wiekszosc klientów burdeli to zonaci. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 19:03 IMHO wlasnie o to chodzi - z zona musza sie jakos tam starac, zona musi byc zadowolona etc. - a z 'diva', jak to wspanialomyslnie okreslaja, wysilac sie nie trzeba, czysty egoizm. Pewnie, ze samoocena im sie poprawia - przy zonie pewnie sie juz nie czuja tacy wspaniali i mescy. He he. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 13:40 morgen-kuciapka to określenie vaginy Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:57 no i wlasnie artykul pokazuje w pelnej krasie to dlaczego fact idzie do burdelu... nie chodzi o to ze zonka mu nei daje nie robi tego co sobei ksieciunio zyczy, bo sa rzezy ktorych ona mu nie da bo on nie postawi sam nigdy zony na rowni z dziwka / burdelowym miesem bo ma w glowie error wtedy... wiec to nie wina zony ze facet chodiz na dziwy, to facet ma nierowno pod deklem... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 11:59 tutaj się z tobą zgodzę, jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 12:08 Elza tam nic nie było o małych kutasikach , a wypowiadac o tym co piszą nie będę bo nie jeden raz już na ten temat było. Gdyby któraś z Was chciała poznac jak to wygląda od strony "pań do towarzystwa" to polecam książkę "www.czarodziejki.com", gdyby choc jeden pan wypowiadający się na tym forum poczytał co sie o takich klientach mówi, myśli czy jak się nimi po prostu brzydzi niejedna prostytutka to myślę, że ton znawcy i konesera szybko by stracili w swoich wypowiedziach a to, że odwiedzają owe przybytki trzymaliby głębiej w tajemnicy Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 12:14 Właśnie o tym pisałam Ja takie opowieści słyszałam "na żywo", tuż po wyjściu z "masażu" Jedna opowieść mi się przypomniała. Uczestnicząca w zajściu panna, dziewczyna naprawdę w zawodzie doświadczona opowiadała nam to z oburzeniem - chyba jej się solidarność jajników na chwilę obudziła Facet ją za przeproszeniem posuwa, dzwoni jego telefon. Gośc nie przerywając w/w czynności odbiera telefon i krzyczy do słuchawki słodkim głosem: "Nastawiaj obiad, kochanie, już jadę!" Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać nad tą biedną żoną gotującą obiadek dla mężusia.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ee moze to mama dzwoniła 29.04.08, 14:17 Myślisz, że wielu synów mówi do mamy per "kochanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia z pewnoscia wielu 29.04.08, 17:23 dla mnie faceci opisani to jakis inny gatunek, dziwoląg, wiec moze gadaja do mamy 'kochanie' a swoja droga to ciekawą masz ścieżke kariery. ciekawe czy wynika ona z twoje podejscia do zycia czy moze odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: z pewnoscia wielu 29.04.08, 19:44 Odpowiedź jest bardziej prozaiczna - bardzo potrzebowałam pracy, a wtedy i tam było z nią krucho. Wzięłam co było. Dla napiwków było warto Ot i cała historia. Zaspokojona? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia zaspokojona. troche :) 30.04.08, 09:50 pewnie pojade stereotypem, który w mej swiadomosci podtrzymujesz swoją forumowa działalnością, ale kobiety za barem (zwłaszcza w takich miejscach) jakos nieodmiennie kojarza mi sie z silnym charakterem i ludzkim spojrzeniem na sprawy które oburzaa przecietnych. głupi stereotyp ale mi z nim dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zaspokojona. troche :) 30.04.08, 10:20 Może i głupi, ale mnie sie podoba hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 17:00 www.garsoniera.com.pl/forum/index.php?showtopic=10638 prostytutki o klientach Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 [...] 29.04.08, 17:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 19:09 To nie o to chodzi; ale o to, ze do zony to trzeba jakies komplementy, gre wstepna, kolacje, takie tam pierdoly - a jak sie zony nie ma, to juz w ogole, kino, wino i tak dalej - a z diva wysilac sie nie trzeba. Zadnych emocjonalnych zobowiazan, zadnego leku, ze sie wypadnie na glupa (bo kogo obchodzi, co taka diva mysli?), zadnych frustracji, ze kobieta niezaspokojona, co ze mnie za mezczyzna etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 19:58 Poraża ten beznamiętny, lekko pogardliwy, rzeczowy ton wypowiedzi...dosłownie jakby szef kuchni oceniał walory przygotowywanych dań...taka wysublimowana konsumpcja wśród ustawionych życiowo gości.... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 20:10 dxiewczyny pracujace nie pozostaja dluzne... "Pewnie wiekszosc z Panow czytajacych wypowiedzi dziewczyn nie moze uwierzyc wlasnym oczom. Jak to, to oni nie sa tacy wspaniali???ja boss przychodze, place i wymagam zmienia sie na jestem brudasem bez kultury i obycia???prawda w oczy kole, nie? Dziewczyny nie maja niewiadomo jakich wymagan wobec klientow, bo to w koncu ich praca a nie spotkania towarzyskie,ALE CHLOPY!!! TROCHE KULTURY I ZAINTERESOWANIA WLASNA HIGIENA OSOBISTA!!! ale jak Wam nie wstyd przychodzic do takiego miejsca brudnymi i smierdzacymi jakbyscie tyrali w polu non stop przez 3 dni... i nie ...przeciez dopiero co bralem prysznic...az ma sie ochote przejechac po tym smierdzacym malym i podstawic ta reke pozniej delikwentowi pod nos....chociaz calkiem mozliwe ze by nie poczul wlasnego smrodu...za bardszo przywykl... Dla dziewczyn NORMALNY KLIENT- czytaj ginacy gatunek to taki ktory przyjdzie czysty!!! kulturalny i nie wyjdzie z fochem bo mu dziewczyna Ameryki nie odkryla w sexie... za duzo filmow sie naogladaliscie a jak wie kazdy powyzej 10 roku zycia powiedzmy - rzeczywistosc bardzo sie rozni od tych bajerow ze szklanego ekranu " Odpowiedz Link Zgłoś
ex.pertka Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 22:13 Ciekawe ilu z waszych mezow mogloby sie wypoeidziac w tym rankingu o prostytutkach,jaka opinie by im dalo.Wiekszosc to zonaci. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 22:51 dla mnie w tym artykule dobry byl tekst jednego z kolesi "tak delikatnie jeczala widac ze bylo je dobrze " buhahaha Ci goscie sa naprawde chorzy. rzygac sie chce.zycze kazdemu conajmniej ohydnej grzybicy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 22:52 dyzurna napisała: > dla mnie w tym artykule dobry byl tekst jednego z kolesi "tak > delikatnie jeczala widac ze bylo je dobrze " Hmm, a dlaczego zakładasz, że nie mogło jej w żadnym wypadku być dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia jasne ze mogło byc dobrze 30.04.08, 10:10 > Hmm, a dlaczego zakładasz, że nie mogło jej w żadnym wypadku być dobrze? ale nie rozbraja cie ta pewnocs? ze jak ładnie jeczała to NA PEWNO bylo dobrze. no urocze po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
ex.pertka Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 22:54 Uwazaj zeby tobie maz nie przyniosl zadnego syfa od prostytutki. Wszystkie tak krytykuja a ciekawe ilu z was facet zdradza u prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 23:02 kotula co jak co ale w to to napewno nie uwierze. powiedzmy ze to byla jej 5 godzina pracy i piaty, dziesiaty klient - rzeczywiscie cholernie musialo byc je dobrze a o mojego meza sie nie martwie, gardzi takimi. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 23:20 Wiekszosc zon factow ktorzy chodza na dziwki uwazaja,ze ich mezowie gardza prostytutkami.Blad.Gardza dziwkami ale nie maja nic przeciwko bzykaniu ich.I to ta roznica.Nie chcieliby byc z latwa panienka ale wybzykanie takiej slicznej panienki to chetnie to robia. Moj kolega regularnie chadza do burdeli a zonka zajmuje sie trojka malych dzieci.I do glowy jej by nie przyszlo,ze regularnie uprawia seks z prostytutkami.Mowi,ze np wroci godzinke pozniej bo costam. Zony naiwnie wierza i chca wierzyc ,ze ich mezowie na prostytutki to nie.Gdyby tak bylo to skad ci zonaci chodzacy do prostytutek sie biora?!Z lasu?! Nie badzcie wiec takie pogardliwe i pewne swoich mezusiow bo niejednej zonie przeniosl pewnie syfa lub HIV. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: ranking prostytutek :DD 29.04.08, 23:25 blue ale jezeli z mezem pracujemy w tej samej firmie, o 13 chodzimy wspolnie na lunch o 17 wracamy do domu i spedzamy wieczorem razem z corka i tak dzien za dniem tydzien za tygodniem to powiedz mi kiedy on ma isc na te prostytutki? chyba sama masz jakies ale co do swojego meza skoro taka jestes pewna ze spora wiekszosc chodzi. tak wiec nie zapewniaj mnie o niczym i martw sie sama o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 00:56 Wcale nie jest tak, ze z uslug prostytutek korzystaja same oblesne typy o niskim poczuciu wlasnej wartosci. Znam paru facetow, naprawde bardzo fajnych, nie narzekajacych na brak powodzenia ktorzy jednak korzystaja/korzystali z takich uslug. Powody sa rozne... jeden jest rozwodnikiem i ma swoje potrzeby, ale nie chce sie angazowac. Poznaje tez sporo dziewczyn i ma powodzenie u kobiet, jest wyksztalcony, obyty, DOBRY i ma wiele innych zalet. Idealny kandydat na meza hehe Drugi skorzystal dwa razy w czasach mlodosci kiedy mial, ze tak powiem, mocne "cisnienie" na seks. Trzeci przypadek jest troche dziwny, bo ma stala partnerke (bardzo ladna, zgrabna i zadbana), a chodzi do burdelu z kolegami po piatkowym piwku i zeby nie bylo "glupio" od czasu do czasu korzysta. Ja kiedy rozmawiam ze starymi znajomymi, mam dystans do tego typu spraw i moze dlatego oni czuja sie ze mna na tyle swobodnie (wiedza, ze i tak nie bede ich osadzac) ze sie wcale specjalnie z tym nie kryja. Kiedy jednak wyobraze sobie, ze moze moj maz tez tam byl/bywa, momentelnie zbiera mi sie na wymioty. Mam nadzieje, ze mnie to nie spotka, ale doskonale wiem, ze wszytko jest mozliwe i w zyciu nie powiem "moj maz NIGDY by tego nie zrobil". Wiadomo, ze kazda z nas chce w to wierzyc, ale w zyciu roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 07:49 jezeli z mezem pracujemy w tej samej firmie, o 13 chodzimy > wspolnie na lunch o 17 wracamy do domu i spedzamy wieczorem razem z > corka i tak dzien za dniem tydzien za tygodniem to powiedz mi kiedy > on ma isc na te prostytutki? strasznie naiwne masz podejscie... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: do rity 30.04.08, 08:01 > no dobra chodzi po lunchu - teraz zadowolona Wiesz, moje zadowolenie jest tu najmniej istotne. Powiedz jeszcze, ze Twoj facet ma wszczepionego czipa... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: do rity 30.04.08, 08:08 Nie wszyscy faceci lubią atmosferę burdelu Niektórzy wolą zdradzić z koleżanką z pracy i nie muszą płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: do rity 30.04.08, 08:14 Niektórzy wolą zdradzić z > koleżanką z pracy i nie muszą płacić. fakt...niektorych placenie za seks poniza-jestem na tyle atrakcyjny, ze moge miec to za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: do rity 30.04.08, 08:16 A poza tym polowanie to też zabawa. A w burdelu dostajesz panią podaną na talerzu Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: do rity 30.04.08, 08:23 A w burdelu dostajesz panią podaną na > talerzu Tylko wiesz...taka pani nie bedzie wydzwaniala, ze koochaaa, nie zajdzie w ciaze, nie bedzie chciala zlapac meza, nie bedzie oczekiwala holdow..Facet wysupla 100 zl i zniknie zonie na pol godziny z pola widzenia- i wroci w domowe pielesze po prysznicu. 200% sex bez zobowiazan, no i tanszy niz kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: do rity 30.04.08, 08:27 Mając w pamięci że każda kobieta jest inna (może trafić się i taka co bogatego osiołka na alimenty naciągnie) oraz to że w Polsce nie ma obowiązku badań tych pań? Mogą zostać zobowiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: do rity 30.04.08, 08:43 > Mogą zostać zobowiązania. albo inne drobnoustroje chorobotwórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: do rity 30.04.08, 09:16 > albo inne drobnoustroje chorobotwórcze. panowie o tym nie mysla, a nawet doplaca, by seks byl bez uciskajacej wacka gumy. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: do rity 30.04.08, 14:08 > Mając w pamięci że każda kobieta jest inna (może trafić się i taka co bogatego > osiołka na alimenty naciągnie) oraz to że w Polsce nie ma obowiązku badań tych pań Tekst o badaniach mnie rozbraja zawsze. HIV można wykluczyć sześć miesięcy od momentu, kiedy mogło dojść do zakażenia. taka prostytutka musiałaby mieć jednego klienta na pół roku, żeby badania miały jakąś wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: do rity 30.04.08, 08:25 dla faceta kobieta w burdelu to tylko ktoś z kim może się zaspokoić, nie musi się martwić zdobywaniem jej, adorowaniem czy nadskakiwaniem, gdyby opcja burdelu dostępna nie była, to facet zdradzałby z koleżanką, znajomą czy nowo poznaną kobietą ( taka natura faceta, że jedna "dupa" nie każdemu starcza, przepraszam za okreslenie), musiałby jej poświęcić czas, uczucia i trochę więcej pieniędzy ( randki, prezenty, wycieczki) istnieje spore prawdopodobieństwo, że podczas adorowania jej sam też by się zakochał i tym samym zostawił żonę, dzieciaki itd.. a w burdelu jakie jest ryzyko, że zakocha się w kobiecie którą traktuje jako zwykły obiekt któremu płaci aby pozwoliła mu się spuścić? Tak, wiem, że to nielogiczne trochę rozumowanie, ale coś w tym jest chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: do rity 30.04.08, 08:45 Oczywiście, że jest. Dlatego instytucja prostytutki w historii zawsze mocno się trzymała i przez nobliwe matrony, była z trudem ale tolerowana. Bo nie zagrażała bezpośrednio ich pozycji Ot, taki przejaw kołtuństwa. A i dzisiaj- ciekawe czy większość z kobiet jednak nie wolałaby mężowskich skoków w bok od czasu do czasu z prostytuką niż tego, że utrzymuje on stałą kochankę w postaci niezamężnej koleżanki z pracy, która w każdej chwili może wysadzić z siodłaP Dulszczyzna nadal mocno sie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: do rity 30.04.08, 08:50 kali_pso, jest możliwość że koleżanka z pracy nie ma kilkudziesięciu parterów podczas gdy jest z mężusiem. Dla mnie to ważne bo im więcej chłopa tym większe prawdopodobieństwo że pani złapała jakieś fajne choróbsko. No chyba że ktoś lubi takie loterie. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 08:11 dyzurna napisała: > kotula co jak co ale w to to napewno nie uwierze. powiedzmy ze to > byla jej 5 godzina pracy i piaty, dziesiaty klient - rzeczywiscie > cholernie musialo byc je dobrze zdziwiłabyś się , jakiś procent kobiet tam pracujących uwielbia seks, jeśli klient jest miły, zadbany i wie jak się do czegoś zabrać to one naprawdę mają z tego przyjemność, prawie wszystkie prostytutki mówią, że podczas seksu jęczą bo wtedy klienci szybciej kończą i mają go z głowy, ale mają też takich klientów z którymi wiedzą, że przeżyją orgazm i nieważne że to jest 20 czy 30 klient, one i tak jadą na żelu nawilżającym i potrafią kilkunastu dziennie przyjąć bez specjalnego uszczerbku na zdrowiu. Część kobiet pracuje tam bo ma długi, dzieci i robi to co musi robić, ale jakiś procent nie dość, że ma frajdę to jeszcze jej za to nieźle zapłacą. Nie będę ich potępiać za to co robią, ich sprawa jak zarabiają na życie i jak się z tym czują. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 08:13 niya, większość kobiet tam nie ma wpływu wybór klienta. A pracuje tez bo musi. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 08:19 powiedz to nimfomance, dla której liczy się tylko dobry i sprawny penis , nie pisałabym tego gdybym nie była pewna, że takie kobiety też się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 08:25 Że zdarzają się to przyswajam. Tylko jaki one stanowią procent prostytutek? Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 08:26 nie wiem tego, ale wiem, że jest taki Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 08:55 Eeee, z tego, co się orientuję, nie używa się już terminu "nimfomania", w takim znaczeniu, jakie znamy. Nimfomanki ponoć nie istnieją, to wymysł facetów. Jest seksoholizm, ale to wbrew pozorom z przyjemnością ma niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 08:32 Nimfomania to choroba. Straszna choroba, bo człowiek nie panuje nad swoimi popędami. Znam jedną prostytutkę, która ma dwoje już dorosłych dzieci i która stoi przy drodze. Mąż ją rzucił dawno temu, bo sypiała ze wszystkimi jego kolegami. A ona, gdy męża już nie było, została pierwszą tirówką w okolicy (wtedy jeszcze o tirówkach nikt nie słyszał). Ona faktycznie czerpała z tego chyba ogromna satysfakcję, dlatego miała wielu stałych klientów, chociaż z wyglądu u opisanych w artykule klientów nie dostałaby nawet 3 punktów. Zawsze baardzo mi było żal jej synów, bo nawet sobie nie wyobrażam, co musieli przechodzić w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.kas Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 10:00 A ja myslałam, że seks to sprawa intymna i na forum tego nie roztrząsamy....bez znaczenia czy homo czy heteroseksualny )) A co do artykułu...norma. Istnieje tyle czasu ile istnieje człowiek. Moja znajoma pracowała jako barmanka w takim przybytku. Opowiadała, że znajdowali się obrzydliwi faceci i tacy których panienki lubiły bo i napiwki dawał duże i w łóżku był przyjemny. Czasem wiele miesięcy a i dłuzej zdarzali się meżczyzni którzy przychodzili tylko do jednej panienki przynosząc kwiaty np KObiety owe czasem miały swoich partnerów którzy wiedziali o zawodzie lubej. No i potwierdza ten artykuł to co pisze GW...prawie wszyscy klienci to mężczyzni zonaci, bardzo często na stanowiskach i wcale nie obleśne typy...warte zastanowienia Drugi przypadek jaki znam, to przypadek mojego znajomego Szweda, zonatego i z dwójką dzieci który w Polsce utrzymywał babkę parającą się tym zawodem i gotowym rozwieść się by z nią być...ale ona go rzuciła ....wolała zostać w zawodzie, mimo iż facet bardzo dobrze ustawiona instytucja....panna do dzis pracuje w agencji. Na moje pytanie czy lepiej tak czy z nim jako jej facetem, że nie musiałaby zarabiać ciałem, powiedziała "ale ja to lubię"......)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 10:36 to.ja.kas napisała: > A ja myslałam, że seks to sprawa intymna i na forum tego nie > roztrząsamy....bez znaczenia czy homo czy heteroseksualny )) ja tam chcialam zapoczatkowac dyskusje nt artykulu i bardziej racej w strone tego co tym facetom we lbach siedzi... bo ten ranking 8/10 i tak dalej to mi nastolatkow przypomina i zaliczanie kolezanek na punkty, ma pewnie cos wspolnego z mierzeniem przyrodzenia i chwaleniem sie uzyskanym wynikiem w celu zrobienia z siebie ogiera... szkoda tylko ze kosztem uprzedmiotowienia drugiej osoby bo taka prostytutka to tez czlowiek nei przedmiot, nie chcialabym miec meza pisujacego na tym forum i wcale nie dlatego e zdradza bo to problem poboczny, ale dlatego ze reprezentuje taki a nie inny stosunek do kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 13:51 elza78 napisała: "..bo ten ranking 8/10 i tak dalej to mi nastolatkow przypomina i zaliczanie kolezanek na punkty, ma pewnie cos wspolnego z mierzeniem przyrodzenia i chwaleniem sie uzyskanym wynikiem w celu zrobienia z siebie ogiera..." sądzę, że ten ranking jest raczej po to by wydać ocenę, w jakiś sposób miarodajną dla innych "użytkowników"... bo ocenianie poprzez czasowniki, jest raczej niemierzalne....bo jesli jeden z tych "użytkowników" napiszę że dana "diva" jest ładna, to raczej niewiele to mówi, bo nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba... "...ja tam chcialam zapoczatkowac dyskusje nt artykulu i bardziej racej w strone tego co tym facetom we lbach siedzi..." a czemu nie w stronę tego, co tym "divom" we łbach siedzi?? dlaczego "użytkownicy" to obleśne świnie, a "divy" to biedne sierotki, poniewierane przez te obleśne świnie?? sądzę, że te panie robią to z własnej, nieprzymuszonej woli i własnego wyboru...skoro to robią, to widać im to odpowiada, albo to lubią...bo skoro to taka parszywa robota, to czemu jej nie rzucą w cholerę i nie znajdą innej?? nie, żebym broniła facetów włóczących się po burdelach, ale też nie demonizujmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia roznica zasadnicza 30.04.08, 14:19 panie biora za to pieniadze, panowie płacą za tę 'przyjemnosc' Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: roznica zasadnicza 30.04.08, 14:30 myślisz, że gdyby odwrócic role, to znaczy panie by płaciły, a panowie brali pieniądze, to wtedy można by odsądzać od czci i wiary te panie?? zdaje się, że i taki rynek istnieje.... no więc w takim razie powraca pytanie - dlaczego to faceci są obleśnymi świniami, a nie kobiety?? wszak i one chadzają do podobnych przybytków i za podobne usługi płacą....i zapewne też prowadzą ranking....to co w takim razie w ich łbach siedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia nie wiem 30.04.08, 15:15 ulotki o burdelu dla facetów mozna znalezc za szyba kadego samochodu, panów-prostytutków trzeba sie troche naszukac, moze dlatego. skala zjawiska? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 16:17 doral, dla mnie prostytutka to tez pusta glupia lala zazwyczaj robiaca lody na trasie dla kilku zlotych tez oblesna i generalnie fu... dlaczego jednak temat od drugiej strony mnie ciekawi, bo zadnej z nas zaloze sie nie zdarzy przespac sie z dziwka DD za to z mezusiem ktory zapragnal pojsc sobie w tango moze sie przydarzyc, stad mam w dupie to co mysla te panienki, one sa od tego co robia i sie z tym zgadzaja, chce wiedziec co mysli facet idacy na dziwki czesto na przydrozne syfiarki z prysznicem w butelce ktore po sekundzie od poprzedniego klienta sa "swiezutenkie" DD <rzy> Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 17:26 ooo,kochana...sama bym chciała wiedzieć, co powoduje facetem że decyduje się na seks po pierwsze płatny, po drugie z towarem wielokrotnego użytku, po trzecie z dużą dawką adrenaliny, mając gratisowe choroby weneryczne i hiv... no bo jeżeli te divy są dla nich atrakcyjniejsze niż własna żona, to czemu się z taką divą nie ożeni?? miałby w domu, na codzień i od święta taki seks, jakiego pragnie...niezbadane są meandry męskiego umysłu...bo zwojów to podobno próżno w nim szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 21:04 a ja mysle ze to wlasnie ta "platnosc" i bezuczuciowosc powoduje ze ONE sa atrakcyjnym towarem, facet placi i wymaga, nie musi szanowac miecha burdelowego, nie musi sie starac, ona ma robic wszystko co on jej kaze bo jest przedmiotem, zony by tak nie potraktowal bo zone kocha, nie wiem takie jakies luzne przemyslenia na temat... z drugiej strony czy chcialabym byc ta kochana zona chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
maria220 a propo zabezpieczeń 30.04.08, 13:12 jako ze sie malo orientuje w temacie, prostytutki używaja gumek?a są jeszcze faceci na tym świecie ktorzy to lubia robić w prezerwatywie? Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 15:39 A czytałyście komentarze ? Polecam szczególnie niejakiego jankazlomianek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=78943042&a=78967963 Kocha żonę, ale czasem ma ochotę "poobcować z innym ciałem"... "jak większość facetów"... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 16:14 ciekawe czy gdyby zonka miala ochote poobcowac z penisem ogrodnika to tez bylby taki tolerancyjny czy wywalilby zone korzystajaca z tego dobrodziejstwa znanego od wiekow ludzkosci na zbity pysk z chalupy Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 19:25 www.garsoniera.com.pl/forum/index.php?showtopic=20953&st=0 to jest dobre, a potem jadą do żony fujjj Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ranking prostytutek :DD 30.04.08, 19:28 linka do kitu, nie możemy się (nomen omen) ustosunkować ) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Uwaga, nie przyjedzeniu... 30.04.08, 20:50 jeden z postów z tego topica "No to Panowie cala prawda o Ani - bo tak ma na imie. Wczoraj rozmawialem z nia na czacie i jak jej powiedzialem ze jade dzisiaj do Gdyni bardzo sie ucieszyla gdyz mieszka w Glinojecku i chciala zebym ja odwiozl do domu w zamian za seks, mysle sobie co mi szkodzi! A zatem... Umowilem sie na Odkrytej 31 bo tam mieszka jak jest w Warszawie, dziewczyna z wygladu naprawde nieciekawa, widzac jej fizjonomie przypomnialem sobie stary film pt. "Maska" w ktorym grala chyba Sher... ale mysle sobie co tam... W oczy rzucaja sie paznokcie jakies mocno obgryzione albo zaatakowane przez grzybice, paskudne, no i sporo krost na calym ciele. Mowi ze ma alergie na sperme i final na twarzy czy na cyckach nie wchodzi w gre, ale na cipce, czemu nie!!! Jechalismy razem 90 km, wiec troche sie nasluchalem o Ani... Jest w Warszaie od 1 marca, wraca okolo 30, po Swietach. Uzywa tez nowego numeru telefonu: 791-429-*** ale jak mowila pod starym tez jest dostepna. Mozna ja spotkac najczesciej... na stacji Orlenu w Glinojecku gdzie umawia sie z TIRowcami. chwali sie ze robi oral z polykiem, oferuje tez klasyke i tu UWAGA! DLA ZNAJOMYCH BEZ GUMY!!!!! Mam tu na mysli znajomych TIRowcow, wiec mi sie od razu wlaczyla czerwona lampka i zaczela pulsowac. Jak dojechalismy na miejsce poprosilem zeby sie rozebrala i samochod ogarnal przerazajacy smrod niemytej dupy. Cisnienie cale mi spadlo i skonczylo sie na lasce w gumce, co by nie ryzykowac. Panowie przestrzegam przed ta dziewczyna, niby tanio ale wydaje mi sie ze mozna dostac niespodzianke w postaci malo przyjemnego syfa. AHA, w Warszawie mieszka u jakiegos kolesia ktory podobno kaze jej robic dziwne rzeczy z jego psem.. To nie zart, chyba ze ona sciemniala... RAZ JESZCZE OSTRZEGAM I ODRADZAM KAZDEMU!!!! Jak ktos chce opis to prosze bardzo: Wyglad: Piegowata twarz, troche wyglada jak by byla niedorozwinieta, rudo-kasztanowe, krótkie wlosy, biust 2, normalnie zbudowana, na calym ciele podejrzane krosty. Daje 2/10 Seks: Probowalem tylko laski, nie powiem, calkiem przyjemna, dam jej 7/10 Higiena: Brudna, smierdzaca i pewnie nie jednego syfa nosi, u mnie 0/10 Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Uwaga, nie przyjedzeniu... 30.04.08, 23:29 właśnie o ten post mi chodziło blleeeee Odpowiedz Link Zgłoś