malanuna 03.05.08, 17:10 ...mężowi? pytanie majówkowe, z czystej ciekawości ja nie, sobie zresztą tez nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mma_ramotswe Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 17:17 nigdy nie wyprasowałam żadnych skarpetek. Może jestem o coś uboższa? Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 17:22 ja prasuje i kazda pozniej caluje- bedzie przeciez nosic stopki mojego kochanego... i majteczki tez prasuje .....i tez cał...-DOSYć nic nie prasuje niech sie buja -a koszule wieszam tak zeby mozna bylo je nosic bez prasowania Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Przykre 04.05.08, 13:08 Ehh, przykre jest to, co widzę czytając Wasze wypowiedzi. Jeszcze 20 lat temu kobiety dbały o mężów i prasowały im skarpetki. A teraz niestety jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 wiesniactwo sie szerzy 04.05.08, 13:40 kiedys nie do pomyslenia bylo chodzic w nieprasowanych i solidnie wykrochmalonych skarpetach teraz, po zalewie miast przez naplywowe wiesniactwo wszystko zaczyna sie zmieniac na gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi mearulezz - bez sensu robisz 03.05.08, 22:21 > ja prasuje i kazda pozniej caluje A nie lepiej najpierw pocałować, a potem przyprasować porządnie ten pocałunek? Żeby się dobrze trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: mearulezz - bez sensu robisz 03.05.08, 22:56 no mylisz sie,moja droga bo jak ktoras dobra zona tu pisala to zelazko zabija nawet najgorsze grzyby atakujace stopeczki naszych ukochanych, niszczy kazdy zarazek wplatany w bawelenke -wiec i moj pocalunek by zniszczyl, unicestwil i zyla ja bym biedna z taka swiadomoscia Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: mearulezz - bez sensu robisz 05.05.08, 18:31 nie, mylisz się - jak się całować, to sterylnie! DD Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 15:36 mearulezz napisała: > ja prasuje i kazda pozniej caluje "później" - rozumiem, ze po użyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 17:35 Ty mnie nie podpuszczaj Mam totalnego hopla na punkcie składania skarpetek. Składam je sobie, lubemu, przyjaciółce i jej facetowi. I chciałabym mieć dużo szuflad, żeby te skarpetki w rzędy układać. Taki fetysz mam. Ale żeby je prasować??? No na to nie wpadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 18:11 mój wójek prasuje i prasuje tez jeansy w kantkę-(sobie nie męzowi) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_32 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 18:16 Ja w życiu mojemu mężowi nie prasowałam i nie będę prasowac skarpetek - Bóg dał mu sprawne ręce, wiec sam sobie uprasuje Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 18:35 nietopre babska / własnemu menżusiowi, najukochańszemu, panu i włatcy móh nie prasujecie skarpeteczek?? wstydźcie się, podłe żmije! Odpowiedz Link Zgłoś
karimea Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 18:45 a czy prasowanie skarpetek ma wogole jakis sens ? my z frakcji niecnieprasujacej. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 20:27 Skarpetki zwijam w kule i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 20:37 A nigdy w życiu! Mój ciężki wkład w opiekę nad mężowymi skarpetkami zaczyna sie na kupieniu a kończy na mej łaskawej zgodzie wspólnej kąpieli w pralce z mymi szanownymi gaciami. Odpowiedz Link Zgłoś
sfajczala Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 20:42 Ja prasuje. Wlasciwie wszystko prasuje, ale do skarpetek przykladam sie szczegolnie. Oczywiscie chodzi tu glownie o bakterie i pasozyty, ktore goraco zabije juz na pewno, jesli pralka tego nie dokonala. Maz mial kiedys chorobe i, za porada mamy, zaczelam prasowac. Nigdy nic nie wiadomo. Maz mial dziwna odmiane grzybicy, ktora dlugo leczyl, od kiedy prasuje mu skarpetki , a to przeciez niewiele kosztuje, to jak reka odjal. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 15:55 Ty naprawdę jesteś wyprodukowana na potrzeby prowokowania zacnych uczestniczek forum. Przyglądać się będę z uwagą dalej poczynaniom twym. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.p Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 20:09 > Ja prasuje. Wlasciwie wszystko prasuje, ale do skarpetek przykladam > sie szczegolnie. Oczywiscie chodzi tu glownie o bakterie i pasozyty, > ktore goraco zabije juz na pewno A nie prościej te skarpetki po prostu wyprać? A grzybicę wyleczyć? J. (uchachany) Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 21:02 Prasowanie skarpetek powinno być karalne... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 22:18 ja prasuję wszystko poza skarpatkami dla siebie i młodego.....męża nie posiadam . Iza Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka_24 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 03.05.08, 23:59 mnie mąż prasuje wszystko poza tym też świetnie gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka33 dobry pomysł;) (???) 04.05.08, 12:57 niedawno buszując po Allegro znalazłam jakiś ciuszek, który pani sprzedająca zachwalała (podobnie jak i inne swoje rzeczy), że jest bardzo zadbany i nigdy nieprasowany, bo ona uważa, że prasowanie niszczy ubrania zatem - proszę bardzo: świetne wytłumaczenie dla Was do wykorzystywania na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 13:03 skarpetek to nie, ale majtki owszem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 13:04 Odkąd dużo i intensywnie pracuję prasowanie zredukowałam do niezbędnego minimum Skarpetek w życiu nie prasowałam, ale mężowe bokserki i owszem. Teraz już mi minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
przyczajony_mason_ukryty_zyd Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 15:01 malanuna napisała: > ...mężowi? > > pytanie majówkowe, z czystej ciekawości > > ja nie, sobie zresztą tez nie sie nie smiej...znałem taka kobitke kiedys co mezowi skarpetki prasowała ...serio!!! jest szefowa jednej z wiekszych agencji artystycznych i stac by ją było na kupienie kontenera skarpetek dla swojego chłopaPP Odpowiedz Link Zgłoś
rayon_de_soleil Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 15:50 Kurcze, a ja tak, prasuję bawełniane skarpetki - zresztą tylko takie dla męża i dzieci kupuję. Poza tym piorę zawsze skarpetki osobno, w wysokiej temperaturze. Ale ja jestem pedantką, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 15:51 ja prasuje, no nie pojdzie do pracy w skarpetach bez kancika, ale jak nie widzi to prasuję tylko z zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 16:39 malanuna napisala: >mezowi? A Ty widzialas sie z psychiatra ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Nie, nie biorę narkotyków. n/t 04.05.08, 17:10 Często prasuję skarpetki.Swoje i dzieci też-nie tylko "pana i władcy".Lubię wyciągnąć z szuflady ładnie złożone skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Nie, nie biorę narkotyków. n/t 04.05.08, 17:46 Ludzie Wy chyba macie czasu za dużo. Skarpetki prasować hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
zabers Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 20:24 Nie prasowałam, nie prasuję, nie planuję prasować. Odpowiedz Link Zgłoś
danka1100 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 04.05.08, 20:38 ja prasuję tylko ściągacz żeby się rozwlókł i nie cisnął w pytkę, bo nie mam cierpliwości do wypruwania tych cienkich gumeczek Odpowiedz Link Zgłoś
bullterierka Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 05.05.08, 09:31 to gdzie on te skrpety nosi??? Bo pytka to mi się z inną częścią ciała kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 06.05.08, 16:49 Ona prezerwatywy prasuje Odpowiedz Link Zgłoś
cuciolo Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 05.05.08, 09:30 Ja sie nie odwazylam i nie shanbilam ale jak zobaczylam ze tesciowa prasuje skarpetki mojemu mezowi to sie zaczelam bac bo zrozumialam do jakiego domu weszlam I tak mi zostalo do dzis wiec kwestie absurdalne ignoruje Odpowiedz Link Zgłoś
szubienica Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 05.05.08, 10:28 Ja prasuje żonie pończochy żelazkiem na dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 05.05.08, 18:53 oczywiście. Najpierw dobrze wietrzę, a potem prasuję. Przy takim postępowaniu krochmalić nie trzeba, same dobrze stoją Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1.0 Re: a ta na serio 05.05.08, 19:14 Moja teściowa prasowala swojemu synowi (mojemu mężowi) skarpetki oraz majtki.Ja tego nie robię i robic nie będę.A mąż nie wydaje sie z tego powodu zrozpaczony.A może udaje?????Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: to chyba zart :O 05.05.08, 19:43 pierwsze slysze, zeby skarpetki prasowac a zyje juz sporo lat na tym swiecie Jak to sie mowi - czlowiek sie uczy do smierci )) A co do tematu, to jeszcze mi na mozg nie padlo wiec ani majtek ani skarpet nie prasuje. Zreszta maz sam prasuje swoje koszule. Moze jemu powinnam podrzucic ten pomysl - ciekawe co by powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1.0 Re: to chyba zart :O 05.05.08, 19:46 To nie żart.Na serio prasowała skarpetki i majtki i dała mi wskazówki na dalsze lata wspólnego zycia.Ze niby tak robi dobra żona.Siedzi w domu , pierze, prasuje mężowskie ciuchy , nawet skarpety Odpowiedz Link Zgłoś
sfajczala Re: to chyba zart :O 05.05.08, 22:01 Jak mozna majtek nie prasowac? Wspolczuje twoim narzada rozrodczym. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: to chyba zart :O 06.05.08, 13:06 jeśli już to narządom A jeśli chodzi o moje to mają się dobrze )) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 05.05.08, 22:10 ani sobie, ani jemu nie prasuję Odpowiedz Link Zgłoś
4-mexx Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 06.05.08, 05:00 ja prasuje-raz po praniu, a drugi przed samym wlozeniem.Lubimy sobie sprawiac przyjemnosci.Lupie mu orzeszki ziemne, w zamian on pozwala mi wymasowac swe stopy, daje pieniazki cotydzien na jakis nowy kosmetyk i wiele innych Grunt to dobra organizacja w malzenstwie Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 06.05.08, 14:05 czemu z góry zakładać, że jak prasowanie, to żona musi to robić? facet nie może? nie wiedziałam, że do prasowania potrzeba cycków a po drugie, kto normalny prasuje skarpetki, hahahaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
sfajczala Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 06.05.08, 15:55 A co to niby jest normalnosc? Kazdy robi jak chce. Ja prasuje, bo lubie swiezy zapach po prasowabniu cieplych skarpet. Ty nie, no i kwita Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 06.05.08, 17:01 Bogu dzieki, bo myslalam, ze to kolejna niesprawiedliwosc, jaka Cie spotyka ze strony meza-tyrana. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 06.05.08, 17:04 nie prasuje,ale moja teściowa tak. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: ktora z Was prasuje skarpetki...? 06.05.08, 17:13 nie prasuję, majtek też nie Odpowiedz Link Zgłoś