dlania 13.05.08, 19:55 pl.youtube.com/watch?v=k-k9a8P1d9k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Do smiechu 13.05.08, 19:56 I jeszcze pl.youtube.com/watch?v=AFNOP6xBWRs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Do smiechu 13.05.08, 21:43 pl.youtube.com/watch?v=_SB5GUo7SCg&feature=related Mama przecież pozwoliła Odpowiedz Link Zgłoś
ggmadzik Re: Do smiechu 14.05.08, 00:07 To też warto zobaczyć: pl.youtube.com/watch?v=KR-gCFevwso&NR=1 )) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Do smiechu 14.05.08, 10:13 A wiecie, ze ja chyba nienormalna jestem, zawsze takich ludzi,jak ten z "Blondyneczki" w Szansie bylo mi zal. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: majmajko 14.05.08, 10:45 mam identyczne odczucia żal mi zwłaszcza starszych ludzi, którzy muszą zaśpiewać jedne z nowszych piosenek danego wykonawcy. piosenek nie znają, nie potrafią, fałszują koszmarnie, peszą się... pamiętam, że jak byłam w ciąży z Julką i wyszła na scenę w 'Szansie...' taka przesympatyczna starowinka i miała śpiewać jakąś nowoczesną piosenkę z elementami rapu, bardzo się myliła, była zażenowana, przeprosiła za zepsucie piosenki. poryczałam się wtedy jak bóbr, mąż mnie wyśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: majmajko 14.05.08, 10:56 Mam podobnie. Ja z koleji slyszalam taki kontrargument na moje: "zal mi ich", ze nikt ich na sile nie zmuszal do wystepow. No i niby racja..., ale i tak mi ich zal. Odpowiedz Link Zgłoś