gibsa Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 25.09.03, 14:50 Także chciałabym poprosić o ten programik, zwłaszcza, ze my z meżem prowadzimy takie zaoisy tylko, ze recznie. Może, żeby już tak nie obciążać Ani, któraś z dziewczyn co już dostała - mi go przyśle na adres gazetowy. Bardzo dziekuję. S.S. Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 25.09.03, 15:23 Ja również bardzo proszę na adres karola40@gazeta.pl Pozdrawiam Karola Odpowiedz Link Zgłoś
anieze1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 12:37 Witajcie, poprosze o program. Mam nadzieję, że pozytecznie będę z niego korzystać. Z góry dziękuję Agnieszka adres: anieze1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 25.09.03, 20:29 bardzo poproszę o wysłanie też na mój adres gazetowy pozdrawiam i z góry dziękuję Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kiciakicia Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 29.09.03, 13:32 nie bedę orygilana - ja też bardzo bym poprosiła na adres anita.dehling@wp.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
anetapc Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 30.09.03, 09:17 W tym programie moja jedyna nadzieja. Jestem strasznie rozrzutna. Nie wiem, gdzie podziewa się moja wypłata!?! Proszę o programik. Pozdrawiam - Aneta, mama Karolka. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.zalogowana Re: Do szczęśliwych posiadaczek w/w programu 30.09.03, 14:42 Bardzo prosze o przesłanie na adres gazetowy. (może dzięki Wam wreszcie "starczy mi do pierwszego" Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ania.zalogowana ReDo: gibsa, anita, idka, karola, annakos 01.10.03, 09:52 Korzystałyście już z tego programu? Naprawdę ułatwia kontrolę budzetu? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciakicia Co to jest dziesięcina 01.10.03, 10:12 Programik dostałam od Ani i bardzo dziękuję ale mam mały problem wszystko pouzupełniałam jednek nie wiem jak mam podejść do tej dziesięciny - CO TO JEST I Z CZY TO SIĘ JE? Anita Odpowiedz Link Zgłoś
agao1972 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 01.10.03, 12:11 bardzo prosze o przesłanie programu na mój adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
migusia Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 01.10.03, 14:08 Też prosiłabym o przesłanie mi tego pragramu. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetapc Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 09:24 Dostałam Aniu!!!!!!!! Bardzo dziękuję i pozdrawiam - Aneta, mama Karolka. Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 10:19 Witaj ! Ja również bardzo proszę o przesłanie mi tego programiku,z góry dziękuję. Mój adres amelia253@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
demiura Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 10:37 Dzień dobry Mam nadzieję, że dla mnie też starczy... A tak poważnie to bardzo bym prosiła o ten program także dla mnie... Adres: natinet@wp.pl Dziękuję serdecznie z góry, bo to na pewno bardzo mi pomoże. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
malgos1975 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 12:54 ja bym też bardzo prosiła o programik, ponieważ jestem z zasady roztrzepana i wydaję na prawo i lewo , a potem niespodzianka - nie ma kasy. Mąż mój zaczyna marudzić, że eydaję więcej niż mamy. Proszę prześlijcie mi program na adres gazetowy. Dzięki papa mama Lulki Odpowiedz Link Zgłoś
jasik2 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 13:19 I ja bardzo proszę, muszę udowodnić mężowi, że "życie kosztuje..." Na adres gazetowy lub jarokorzeniewski@wp.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 15:49 wiem że jestem już chyba setną osobą która prosi o otrzymanie tego programiku, ale licze na waszą cierpliwość. Mój adres: d_dorota@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 20:02 Witam ,ja rowniez prosze o taki programik.Na adres gazetowy lub malgosia_ szewczak@o2.pl Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 02.10.03, 22:06 Ja też bardzo proszę , Iza na adres budsys@astercity.net poczekam cierpliwie , bo widze , ze jestem " setna " w kolejce pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
julia03 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 05.11.03, 23:47 Prosze o programik adres wojtowicz.aga@wp.pl z góry dziękuję aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewkagujska Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 06.11.03, 16:49 I ja też bardzo proszę o ten programik. Mój adres to ewkagujska@tlen.pl Z góry dziękuję Ewa mama Paulinki i Mateuszka Odpowiedz Link Zgłoś
neniach Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 06.11.03, 17:39 I jeszcze jedna osóbka bardzo prosi o programik na adres michalc0@op.pl z góry dziekuje pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
karollaa Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 06.11.03, 19:08 Nie bede oryginalna i tez poprosze o ten program. Bede bardzo wdzieczna. Moj adres karolina.kulpa@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wikipati BARDZO ŁADNIE PROSZE :)) 06.11.03, 22:01 Jezeli to mozliwe to bardzo poprosze o ten programik najlepiej na gim@nett.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 07.11.03, 08:48 Ojej, ale dBuga lista chtnych. Jak kolejka w misnym 15 lat temu. A ja stoje na koncu i nie wiem, czy starczy parówek. Wy[lesz mi te|, prosz! Basia Kubara1@wp.pl albo na gazetowy)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 09.11.03, 22:48 ja tez bardzo proszę o programik, może cos pomoże albo ubytkiem pieniedzy załamię sie na całego Obiecuję rozsyłać innym jak tylko go dostanę by ulżyć Wam w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
marina8 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 08.12.03, 19:45 Czy ja też mogę prosić o ten programik??? PROSZĘ... Mój mąż jak wysyłam go po pieczywo to przynosi mi kilka reklamówek jego zdaniem "niezbędnych" rzeczy.Mam tego dosyć.pomóżcie PROSZĘ O PROGRAMIK JEŚLI TO NIE PROBLEM. Z góry dziękuję. Mój adres:marina88@OP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 17.01.04, 12:30 Czesc Czy ja tez moglabym prosic o taki program Moj adres nika73@poczta.wp.pl Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
mamem Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 20.01.04, 21:53 Ja również bardzo gorąco proszę o ten program.Dzięki za cierpliwość...o ile jeszcze ją posiadasz? mpruk@wp.pl Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
martapolocz Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 13.01.04, 19:57 bardzo proszę o przesłanie tego programu na adres marta.poloczek@wp.pl.Będę bardzo wdzięczna , bo ostatnio pieniądze (tak jak czas) przeciekają mi przez palce. Odpowiedz Link Zgłoś
nocek1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 15.01.04, 14:07 Ja też poproszę - o ile jeszcze nie "padłaś" przy komputerze )))))))) Na adres kmmb@o2.pl Z góry wielkie dzięki - Mama chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas28 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 05.02.04, 13:06 Ja również prosze na adres moj_email@gazeta.pl Z góry dziękuje Bożena mama Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
niki2002 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 06.11.03, 21:29 Bardzo bym prosila o ten super programik na nikola1979@tlen.pl. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 06.11.03, 21:42 Ja też poprosze na adres : kamila810@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama2ki Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 06.11.03, 23:35 Czy można jeszcze otrzymać ten programik? Jeśli tak, to ja bardzo proszę o przesłanie na adres mama2ki@gazeta.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mama252 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 07.11.03, 08:28 plissss czy tez moge prosic o taki programikkkkk wprymas@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasikmar Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 07.11.03, 08:57 czesc ! może nudze , ale jeżeli byłaby taka mozliwość to poprosze również programik , z góry dziękuję : kamar75@poczta.onet.pl . Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anieze1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 07.11.03, 11:34 Poproszę o program. Będę bardzo wdzięczna anieze1@gazeta.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
neka1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 08.11.03, 15:27 ja też poproszę na adres neka1@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anma czy jeszcze można? 09.11.03, 15:12 Aż wstyd mi sie dopisywac na końcu takiej dłuuuuugiej listy, ale proszę....tez by mi sie przydał taki program anjen@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 10.11.03, 08:36 nie bede oryginalna, równiez poproszę na adres gazetowy Z gory bardzo bardzo dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oliwki Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 12.11.03, 16:40 Będę wdzieczna za taki program pzdr Ania e-mail: mama_oliwki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gogo0674 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 12.11.03, 16:53 cześć wiem że jestem setną osobą która prosi o ten program ale BARDZO PROSZE na adres gosia0674@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tula_77 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 12.11.03, 22:16 Drogie dziewczyny , podaje link do stronki z ciekawym programem do okiełznania domowego budzetu www.eportfel.com Pozdrawiam Was serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
dara76 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 08.12.03, 18:31 Ja tez baaardzo poproszę o taki programik na adres sirya@interia.pl z góry dziękuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
marina8 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 08.12.03, 20:41 Bardzo proszę o ten programik. Mój adres marina88@op.pl Z góry dziękuję.pa Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 10.12.03, 00:53 No wiem jestem nudna ale ślicznie poproszę na niżej podany: Odpowiedz Link Zgłoś
wawrz Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 12.01.04, 23:06 Bardzo Proszę o ten program.Nie wiem kogo mam poprosić więc prosze was wszystkie o przesłanie.Na adres gazetowy lub snake@ruczaj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikamamaemilki Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 13.01.04, 19:40 Poproszę jeśli mozna i ja monika@life.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bachab2 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 13.01.04, 21:46 Jeżeli jeszcze masz cierpliwość to ja też poproszę. Tylko nie wiem czy nie za późno. mój adres: bachabi@poczta.onet.pl Dziękuję Basia Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 09:11 Mogę i ja??? Ładnie proszę na adres grazynkaz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agga_w Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 09:55 Ojej! Jaka ta kolejka straaaaaaasznie długa! Czy ja również mogę prosić o przesłanie programu? Bardzo proszę ......... Agnieszka agawoj@interia.pl lub adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
iduka Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 11:15 tez tak slicznie prosze )) iduka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 11:38 nie wiem, czy wysyłająca jeszcze tu zagląda. Jeśli tak to ponawiam prośbę. kubara1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikalb Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 12:35 i ja bardzo ładnie proszę na monikalb@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 12:56 JA TEŻ! JA TEŻ! JA TEŻ))))) pewnie to nic nie da...ale warto spróbować nie? edyta.sasin@waw.tvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiap7 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 21:34 Witaj. Czy ja również mogłabym prosić o taki program? Oczywiście jeśli masz chwilkę czasu na przesłanie go to bardzo proszę. Z góry dziekuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiap7 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 21:36 sylwiap7 napisała: > Witaj. > Czy ja również mogłabym prosić o taki program? Oczywiście jeśli masz chwilkę > czasu na przesłanie go to bardzo proszę.Na adres sylwiap7@gazeta.pl > Z góry dziekuję. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
batylda Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 14.01.04, 22:03 Witam, dopisuje sie z pokora - jako matka w 4-osobowej rodzinie - o przeslanie programu na adres: vonbach@hotmail.com Serdecznie dziekuje. Batylda Odpowiedz Link Zgłoś
ika1974 Re: Oszczedzanie - program do archwizacji wydatko 16.01.04, 08:27 Ja też bardzo poproszę o ten program, na adres gazetowy jeśli można. Dziękuję Iwona Odpowiedz Link Zgłoś