allyson Re: Zmarła Agata Mróz :((( 04.06.08, 23:12 Dzisiaj ogladalam powtorke "Rozmow w toku" ( z wrzesnia). Byla tam wlasnie s.p. Agata Mroz, ktora opowiadala o swojej chorobie , o tym jak bardzo pragnie dziecka i o tym, ze wraz z mezem o to dziecko sie staraja.Nie rozumiem , dlaczego niektore z Was pisza o wpadce. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zmarła Agata Mróz :((( 04.06.08, 23:24 "Tak. Kiedy już ochłonęliśmy, pomyśleliśmy z Jackiem, że to dobry znak od Boga. Że jeszcze w naszym wspólnym życiu coś jest nam dane. Że zasługujemy na szczęście. Najpierw czekałam na właściwego mężczyznę, a kiedy już byliśmy z Jackiem po ślubie, to skłamałabym, gdybym powiedziała, że nie rozmawialiśmy o dziecku. Nie planowaliśmy tego, ale też nie broniliśmy się. Ostatnią szansę miałam przed przeszczepem. W moim przypadku ryzyko donoszenia ciąży było większe niż u zdrowej kobiety. Przekonywało mnie to, że mielodysplazja szpiku nie jest chorobą genetyczną. Gdyby było inaczej, w ogóle nie byłoby mowy o ciąży. Nie zaryzykowałabym." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80280,5277901,Dwa_kilogramy_szczescia.html Odpowiedz Link Zgłoś
carola889 Re: Zmarła Agata Mróz :((( 05.06.08, 00:23 Czytałam ten wywiad przez łzy. Nie mogę się opanowac. Taka młoda dziewczyna i taka malutka córeczka... I nie jest im dane spędzić razem życia, to bardzo smutne Spoczywaj w pokoju [*] Odpowiedz Link Zgłoś