kali_pso 07.06.08, 20:20 ....ciepło się zrobiło, sezon na klapki i japonki w pełni a tutaj tematu popękanych piet, jak nie było tak nie ma..nikomu już nie przeszkadzają?P Nie wierzę.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna35 Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 07.06.08, 20:25 eee kali_pso wszyscy już mają takie piękne i gładkie jak pupcia niemowlaka to i tematu nie ma)) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_32 Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 07.06.08, 20:25 Może nie mam takiego rpoblemu, jak pękające pięty czy odparzenia stóp ? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 08.06.08, 00:35 ja w sumie mam problem, może nie z pęknięciami a z tym, że lubię chodzić w klapkach ale już po kilku krokach na zakurzonej ulicy czuję że mam brudne stopy( wtedy nie pozostaje mi nic innego jak o tym zaponieć do czasu mozliwości umycia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 08.06.08, 00:47 > ....ciepło się zrobiło O! tematu bluzek bez rękawów i krzaków pod pachami tudzież tychże pach - antyperspirantem nietkniętych - też nie było dawno PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe krzaki pod pachami 08.06.08, 10:31 Mam znajomą, która ma pod pachami naprawdę fenomen. Jest to już osoba starsza ( jakieś 55 lat ma), nie goli się, taki styl. Ale lubi nosić bluzki bez rękawów, wiec czasem widać. Naprawdę ma bardzo, ale to bardzo bujne owłosienei pod pachami. Mówię o tym nawet nie z obrzydzeniem czy oburzeniem - tak ma, jak chce, niech ma. Tylko nieustannie mnie to zaskakuje ( a na głowie ma raczej mało włosów) Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: krzaki pod pachami 08.06.08, 10:32 dawno nie było o depilatia brasiliana, upominam się bo to mój ulubiony temat Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a cc na życzenie? 08.06.08, 10:38 Pora letnia, wiec moze temat podmywania się i częstotliwości brania prysznica?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: a cc na życzenie? 08.06.08, 15:40 niedawno było o podmywaniu się w bidecie, dziękuję - mam dość podobnych wątków na jakiś czas PP Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 08.06.08, 10:44 No to prosze Nie rozumie mlodych kobiet, ktore maja obrosniete lydki. I wlosy na rekach tez jakos mnie raza w oczy. Poza tym kobietki, my to mamy przechlapane. Pomyslcie, ile pracy musimy wlozyc w to, zeby nasze cialo bylo w miare gladkie. Nogi bez wlosa, pachy bez wlosa, hm,hm..bez wlosa. Za to na glowie obowiazkowy bujny wlos. Piety obowiazkowo zadbane, paznokcie zrobione itd. ,itp....Wszystko byloby mniejszym problemem gdyby nie zastaraszajace tepo odrastwnia tychze wlosow. Ciezko mamy, nie ma to tamto Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 08.06.08, 11:40 A ja sie zawsze zastanawiam, czy te wszystkie preparaty woprawiające nasze owłosienie głowowe w zachwyt i powodujące ich rośnięcie, tak samo zbawczo działają na łydki, pachy, itepe... Bo jeśli wszytskie cebulki mam miec tak pobudzone, to ja dziekuje pieknie za kapiwity Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 08.06.08, 12:21 no wlasnie ciepło sie zrobiło to ja poproszę watek co zrobic żeby ludzie korzystający z komunikacji miejskiej się myli. I apel do wlepkarzy a może by tak wlpeki na temat "myjcie się ludzie codziennie i używajcie mydła" ???.... Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Jakiego tematu dawno nie było?;)P 08.06.08, 13:27 Dawno się też nikt ciążą nie chwalił i 500 postów nie dostał A n/t mnie pięty fiksują, ale daję sobie z nimi radę, na razie mają przyzwoity stan. Odpowiedz Link Zgłoś