renkag 21.06.08, 10:54 Składać koszulki tak jak w Perfekcyjnej pani domu Nie na darmo się naoglądałam TV style. Teraz i ja będę perfekcyjna! JEszcze tylko nauczę się składać prześcieradła z gumką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosina Re: Nauczyłam się!!! 21.06.08, 11:07 Usmiałam sie tak głosno ze nawet syn dociekal dlaczego sie smieje. No to cwicz mała cwicz a moze i ty dostaniesz miotelke z korona? hm.. a tak wogole to ciekawe jak ja nosic pozniej przy sprzataniu)) Odpowiedz Link Zgłoś
piatek_13-go Re: Nauczyłam się!!! 21.06.08, 11:14 o masz! a jak sie sklada przescieradla z gumka? bo mi to zawsze kołtun wychodzi i wyglada to jakby byl burdel w szafie a tego nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Nauczyłam się!!! 21.06.08, 22:57 skladaj zawsze gumka do srodka... u mnie zawsze na oko slicznie zlozone, a tylko ja wiem ze w srodku jest koltun Odpowiedz Link Zgłoś
tosina instruktaż do przescieradła. 21.06.08, 11:24 uk.youtube.com/watch?v=NIpZiXlOto0 Odpowiedz Link Zgłoś
tosina reczniki, slipki, majtki 21.06.08, 11:30 Reczniki uk.youtube.com/watch?v=xVOVrPeB9vw Slipki, majtki uk.youtube.com/watch?v=RYug-oV0LX4&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Nauczyłam się!!! 21.06.08, 12:28 moim marzeniem jest idealnie skladac przescieradło z gumka Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka koszulki 21.06.08, 12:34 uk.youtube.com/watch?v=An0mFZ3enhM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Nauczyłam się!!! 21.06.08, 12:35 Prześcieradła z gumką złożyć się nie da. NIE DA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Nauczyłam się!!! 21.06.08, 23:36 Da się, poważnie się da, widziałam w tej "Perfekcyjnej Pani Domu", jakoś tak składasz te wszystkie rogi z gumkami od środka w określonej kolejności. Sama nie daję rady, dzięki Bogu, że ja mam tylko dwa takie prześcieradła. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Nauczyłam się!!! 22.06.08, 00:41 Ja takie z gumkami mam i to dużo. Nie umiem ich składać i już wiem,że żadna ze mnie "Perfekcyjana Pani Domu". Poddaję się bez walki.Składam jak umiem,i ładnie czeka w szafie na swoją kolej.Dobre prześcieradełka Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Nauczyłam się!!! 22.06.08, 21:02 mma_ramotswe napisała: > Prześcieradła z gumką złożyć się nie da. NIE DA!!! a to Ci sie tylko wydaje, da sie i ja nawet specjalnie uczyc sie nie musiałam. za to koszulki, tego to dopiero sie nie da, kilka razy obejrzałam i nie da sie po prostu sie NIE DA(( Z drugiej strony jak mam szukac idealnego miejsca, do połozenia koszulki a potem idealnie ją połozyc aby ja złozyc...to 5 w tym czasie złożę..no ale ja perfekcyjna nie jestem a i tak prasowac trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 11:52 Zgadzam się, tych z gumką się nie da. Mam tylko takie i przestałam je nawet prasować, po wyschnięciu zwijam w tobołek i do szafy! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 11:56 i jesteś z tego powodu szczęśliwsza?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 12:01 To było pytanie do mnie? Jeśli tak, to odpowiadam. Na poziom mojego szczęścia ma to jedynie wpływ pośredni, ale ma: mam więcej czasu, który mogę spędzić na zabawie z dzieckiem, na czytanie książek, na wycieczkę rowerową, na posiedzenie w knajpce ... a to już czyni mnie szczęśliwszą. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 14:20 gaskama napisała: > To było pytanie do mnie? Jeśli tak, to odpowiadam..." ups, sorki, pytałam załozycielkę wątku, czy z powodu naumienia się składania majtek czy też koszul, stała się osobą szczęśliwszą )) Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 14:48 Oczywiście, zawsze to nowa umiejętność I to taka, która wydawała się hiper trudna I dzieci nauczyłam, więc mam nadzieję, że będą miały porządek w szafie. Same powody do radości Spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 21:00 hmm....mam problem....nie mam szafy / Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Nauczyłam się!!! 22.06.08, 07:52 Mysle, ze moja szwagierka potrafi to wszystko. Ba! jestem tego pewna nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 minerallna, ma_ramotswe 22.06.08, 12:26 A probowalyscie tak, jak jest pokazane w pierwszym linku w tym wąciku? Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: Nauczyłam się!!! 22.06.08, 12:29 Ja tez - koszulki skladac. Ale fajnie, hihi juz 5 zlozylam!;-P A z majcioszkami to sie obsmialysmy z corka. I nie chwalac sie(prosze sie nie smiac!) reczniki od roku skladam jak "perfekcyjna pani domu" oraz trzymam zmieta gazete, jako pochlaniacz zapachow w lodowce. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
niesiah Re: Nauczyłam się!!! 22.06.08, 21:52 Prześcieradła z gumką bardzo prosto się składają...kurde to źle czegoś praktycznego dowiedzieć się z tv? Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 10:32 Pozwolę sobie zaprosić Panie do nas: WDPD czyli Wystarczająco Dobra Pani Domu Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 12:27 jestescie nienorma;ne ja ogladam tvn turbo i widze ze chyba to dobry wybor P Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: Nauczyłam się!!! 23.06.08, 22:30 Alez droga elazo78! Tak szybkie skladanie koszulek powoduje tylko, ze mam wiecej czasu na czytanie lub ogladanie w necie "Top Gear". )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalola Re: Nauczyłam się!!! 24.06.08, 19:13 To wciąga! Wyskładałam już wszystkie majtasy i skarpetki. Świetnie wyglądają poukładane grzecznie w szufladach. Teraz zacznę trenować składanie koszulek. Prześcieradła zostawiam na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: Nauczyłam się!!! 24.06.08, 21:03 składanie prześcieradła z gumką - dla mnie super. Szkoda, że mam tylko dwa takie prześcieradła i to w rozmiarze dziecięcym. A co do majtek - mąż poprosił, żebym mu ich nie składała więcej w takie kulki Skarpetki - też bomba!, tylko więcej czasu zajmuje takie misterne składanie, pozostaję przy dotychczasowej metodzie. Jeszcze nie próbowałam z koszulkami, też intrygujące. Odpowiedz Link Zgłoś