zebra51 27.06.08, 11:27 Koniec z anonimowym przeglądaniem zdjęć eksów )) NK wprowadziła opcję "zobacz, kto odwiedził Twój profil" ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:29 o fak!! a kiedy?? bo ja właśnie wczoraj przeglądałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: mathiola 27.06.08, 11:41 uffff.... w życiu już nie zajrzę na ten profil ) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: mathiola 27.06.08, 12:12 Jezusicku, na pewno od dziś rano!!!!???? Bo ja wczoraj wieczorem miałam całą sesję oglądania eksów i niedoszłych.... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: mathiola 27.06.08, 13:51 dziewczyny, nie panikujcie! ciocia marta was wspomoże w podglądaniu. powiecie kogo i co konkretnie, a ja wam relacje będę zdawać. i żeby się nikt nie zorientował wyrypiemy się z listy znajomych postawicie po dwadzieścia piwek miesięcznie i układ stoi PP Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: mathiola 27.06.08, 14:00 Jet to myśl. Zapomniałam o Twoich zdolnościach szpiegowskich)) Zawsze mozna też sobie założyć nowy profil, np. "Baca, co sie zataca, Podhale" czy inny równie dowcipny, i z niego robić podglądy;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: mathiola 27.06.08, 14:43 nie, tak nie można, bo sponsoring na te 20 piwek mi przepadnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: mathiola 27.06.08, 14:49 Ty alkoholiku, Ty! A może Ty od browca tak puchniesz?)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: mathiola 27.06.08, 14:52 na brzuchu, to jeszcze zrozumiem, na gębie też, że sina i spuchnięta ale piwo w udach? na tyłku? nieeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Demarta 27.06.08, 20:24 a dlaczego jesteś sina i spuchnięta? Bo ja nie w temacie chyba jestem Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta 27.06.08, 21:32 od nadmiaru piwa w organizmie ) alkoholizm czyli w stanie widocznym. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Dlania :))) 27.06.08, 20:22 Ja już sobie nawet założyłam specjalny szpiegowski nick )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Dlania :))) 27.06.08, 20:24 No ja też. Chiciaz taki średnio tajny, bo wszystkie szczegóły podałam poniżej)))) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Phi! 29.06.08, 19:12 zawsze można sobie założyć drugie konto i przeglądać zdjęcia eksów z niego.. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:31 żebym to ja wiedziała )))))))))))))))))))))))) profilaktycznie się odhaczyłam )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:42 a jak się odhaczysz to nie widzisz też kto przyszedł do ciebie? Bo to ciekawe jest - ja np. odkryłam właśnie że oglądała mój profil kompletnie nieznajoma mi osoba z mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:30 Nadal można anonimowo.Trzeba tylko w ustawieniach zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania7 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:31 W ustawieniach prywatności można zaznaczyc żeby nikt nie widział ze sie oglądało jego profil ale tym samym ty nie będziesz widzieć ze ktoś oglądał twój Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:43 aaa no właśnie. To bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania7 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:46 No właśnie mogliby to rozdzielić Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:50 Gdyby rozdzielono, wszyscy odhaczyliby tylko jedną opcję, i funkcja na nic Odpowiedz Link Zgłoś
neutralna8 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:38 w ustawieniach prywatnosci starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:46 a ja nie wiem kto odwiedził, nie widzę takiej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania7 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 11:53 jak sie zalogujesz to na stronie głównej pod ostatnio dodanymi zdjeciami masz taką opcję Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 12:00 Do dooopy....Zmienie sobie ustwienia, jak bede chciala zobaczyc jakies cuda, poki co zostawie jak jest. Zobacze czy ktos wogole zaglada do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 się łyskacza domagam 27.06.08, 12:15 za ostrzeżenie )))))))))))))) A swoją drogą, eksowie, jak eksowie, ALE eksie naszych obecnych ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: się łyskacza domagam 27.06.08, 12:24 Za takie ostrzezenie to Ci sie nalezy cala skrzynka Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: się łyskacza domagam 27.06.08, 12:30 A ja dorzucę likieru flachę, jak złapię jakiegos eksa na podgladaniu mojego profilu)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 12:16 Czyli można zrobic tak, że sie odhaczę, poogladam sobie kogo chcę, a potem się znowu zahaczę i będe widzieć, kto mnie oglada? Czy widze tylko tych, którzy aktualnie zagladaja na mój profil, czy tyuch którzy to zrobili wczesniej też? Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 12:23 Widzisz tylko tych, ktorzy zagladali od 7:47 dzisiaj chyba. Kurcze, nie wiem gdzie juz dzisiaj zagladalam. O matko i corko, ale zawalili... Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 12:27 Ha! A ja dzisiaj zaglądałam na profil mojej byłej przyjaciółki można powiedzieć,cholerka to sobie pomyśli,a mieszkamy dwa domy od siebie,ale skutecznie się unikamy. Nie ma opcji-wymazujemy??? hehe. Też mi się to dzisiaj rzuciło w oczy,ale już było PO WSZYSTKIEMU . Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Hahaahahahaha.... 27.06.08, 12:44 Ale wtopa... o takich rzeczach powinni , DUZYMI, C_Z_E_R_W_O_N_Y_M_I literami pisac...dobrze, ze od kilku dni nie mam czasu na klasa ...uffff! A tego lyskacza to poczta, czy jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Hahaahahahaha.... 27.06.08, 12:53 no masz a mnie nikt nie odwiedza a tak bym chciała(( buuu no cóż, to będziemy sie tak odhaczać i zahaczać aż wyhaczymy kogoś) albo nas wyhaczą. w sumie bez sensu, kazdy bedzie wedle uznania manipulował w ustawieniach Odpowiedz Link Zgłoś
ika_mama Re: Hahaahahahaha.... 27.06.08, 12:59 no to juz po mnie.........(((( ah te udoskonalenia .... teraz beda gadac moji wrogowie hehe juz sobie wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 12:58 wylaczylam juz ta opcje i tak zostanie, wole swobodnie ogladac innych nawet kosztem tego ze nie bede wiedziala kto mnie oglada Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 13:07 dzieki za info! Mnie dzisiaj ogladal jakis facet, ktorego ja kompletnie nie znam! No ale calkiem przystojny wiec niech mu bedzie. Ja nawet niezauwazylam, ze sie taka opcja pojawila, Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 13:07 tej opcji jeszcze nie znam, ale od dawna istnieje opcja, ktora umozliwia zablokowanie dostepu do zdjec osobom, ktorych nie mamy na liscie znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 13:09 a ja jestem ciekawa, kto oglada moj profil na razie nie bede wylaczala tej opcji, chociaz sporo osob mogla ja wylaczyc i teraz ogladaja mnie anonimowo Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 13:24 Zatem nalezy założyć sobie lewy profil, ustawić "niewidoczność" i hulac bezkarnie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 13:26 Ty...Zaimponowalas mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 15:52 Chyba jednak nie można nawet przy ustawieniu tej opcji oglądać bezkarnie. Tak wygląda opcja do zaznaczenia "Nie pokazuj mi powiadomień i nie powiadamiaj znajomych o moich akcjach (osoby których akcja bezpośrednio dotyczy będą powiadomione mimo wszystko)" Czyli tak czy inaczej ktoś kogo profil oglądasz będzie o tym wiedział. Nie bardzo więc rozumiem sens tej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
bea58 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 16:02 ewaand zacytowałaś ustawienia profilu a akcję o której mowa blokuje się w ustawieniach prywatności Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka No, ale zobaczcie 27.06.08, 13:31 Wszystkie jestesmy takie same. Mozemy sobie byc nie wiem jak rozne, ale jesli chodzi o te sprawe to jak jeden maz) Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 14:30 A po co zaraz alarm? Ja już zdjęcia swojego eksa obejrzałam, dawno temu jak tylko zalogowałam sie na NK, zdjęcia eks mojego męża też, przyznaję bez bicia. Taka opcja miała sens pół roku temu jak nasza-szkapa przeżywała oblężenie i ktoś tam zaglądał. Ja sama nie zaglądałam na szkapę conajmniej miesiąc a od koleżanek słyszałam że nic sie już tam nie dzieje, tylko jakieś płatne duperele wprowadzili, żeby dzieciaki na kase naciągnąć. Tak więc ani mnie to parzy ani ziębi kto tam sobie mój profil przegląda, kto chciał to już dawno obejrzał i na co mu więcej? Jak dla mnie zonk. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 14:33 Ludzie ciągle dodają nowe zdjęcia do profilów więc niektórych zawsze będzie ciągnąć ) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe pomysł 27.06.08, 15:08 Logujemy na NK osobę pt Mariola Bączek. Wymyślamy hasło np: emama. I wszystkie możemy korzystać z tego konta Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: pomysł 27.06.08, 15:16 To co, już ktoś mariolce profil założył czy ja mam to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 15:24 login nie może mieć polskich znaków - a więc nei "bączek" a "baczek") I hasło musi mieć co najmniej 6 znaków, więc nie "emama" Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 15:26 mariola baczek, hasło emamama może być? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe :))) 27.06.08, 15:31 To będzie najbardziej rozchwytywana laska w NK)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: :))) 27.06.08, 15:37 nie będzie, bo: Sprawdzenie dostępności loginu nie powiodło się: bląd w odbiorze danych z serwera Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 15:32 ale login z _ czy bez przerwy? mariola_baczek, czy mariolabaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 15:59 E, no co jest, nie wchodzi mariolka. Ja już się mogę doczekać szpiegowania Niech bedzie login:mariola_baczek hasło: emama666 Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 16:00 no to wklep dlania, może to moje połączenie z netem szwankuje, bo obłożone jest i dlatego ichni serwer nie chce ze mną gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 16:02 acha! ja klepałam i "mariola baczek" i "mariola_baczek". oba się nie zarejestrowały. a moze dlatego, że swojego maila podałam? chyba nie można wykorzystać tego samego maila do dwóch profili, ale na maila przychodzi link aktywujący, czy nie, bo nie pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 16:05 a która daje swoją fotę w wizytówce? Odpowiedz Link Zgłoś
ika_mama Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 16:17 nie mozna wykorzystac jednego maila do profilu dwoch roznych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 16:18 czyli mariola musi mieć swojego maila. Tak, intryga zaczyna się motać Odpowiedz Link Zgłoś
cora73 jestescie niesamowite:))))))))))) 27.06.08, 16:24 Takiej solidarnosci babskiej na tym forum ,nie bylo chyba jeszcze nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: jestescie niesamowite:))))))))))) 27.06.08, 16:33 > Takiej solidarnosci ... A wszystko by fotki byłych oglądać ) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: pomysł - modyfikacja 27.06.08, 16:32 dlania napisała: > hasło: emama666 diablico Ty, Ty, Ty...jedna!!!!! wariatki normalnie, wariatkiDDDD na to bym nie wpadła)))) jak zało.żony juz profil??? mogę brykać, bo mnie jedna do wqr.u doprowadza)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola aaaa!!!!!!!!! Dopiero doczytałam :)))))) 27.06.08, 20:32 Dobre dobre )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka198520 Re: pomysł 28.06.08, 17:23 a tak wpadne na chwilke...jesli pozwolicie...szlone szalone...ale jakie inteligentne w tym szalenstwie Odpowiedz Link Zgłoś
elenarka_21 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 17:16 macie główy kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
szymama Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 17:37 heheheh, zaraz pewnie im sie serwer zawiesi ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Nowa skrzynka mailowa 27.06.08, 17:42 Nie mozecie zalozyc dwoch profilow do tego samego adresu mailowego, potrzbny jest nowy. Jak juz dacie rade to dajcie znac... a moj narzeczony mowi, ze same glupoty czytam na tym forum...no jak to sa dla niego glupoty to ja sie rozwodze ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 17:40 Ale jaja. Az z ciekawosci weszlam, zeby zobaczyc, jak ta modyfikacja wyglada. I pierwsze, co zobaczylam, to... konto mojego exa, ktory, niczego nieswiadomy biedaczek, ogladal sobie moje dane dzisiaj po poludniu )))). Pewnie bedzie mu lyso, jak sie skapuje, ze sie u mnie wyswietlil, bo nie rozstalismy sie w zgodzie i nie utrzymujemy kontaktow, he he. Cale szczescie, ze ja juz dawne wszystkie ciekawe profile sobie obejrzalam, a niektore nawet po kilka razy. Trudno, jakos sie wstrzymam od szpiegowania )) Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 mariola baczek 27.06.08, 17:49 musi miec najpierw konto na gazecie, zeby miala swojego maila - wtedy powinno sie udac, bo na maile juz uzywane sie nie da - mialam okazje sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 18:09 Ha, no to przyłapałam byłą mężową babę. Własnie zablokowałam ta funkcje, wlazlam na profil meza, zeby sprawdzic czy dziala i co widze?? ze jego była sprzed lat wieeeelu, z która rzekomo nawet sie nie bzykał dzisiaj siedziala na jego profilu. haha, zajebista jest ta funkcja.... Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 18:12 i jeszcze - ona ma prawie 240 znajomych, wiec nikt mi nie powie, ze niby przypadkiem na jego profil własnie dzisiaj wlazła. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 18:24 NK przeżyje ponowny bum. kazdy no może prawie będzie zakładał "lewy" profil)) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Mariolka Bączek 27.06.08, 18:56 Gdybym jutro nie wyjeżdżała, to Mariolka powtsałaby dziś, a jutro byłaby królową NK. Kurcze, no szkoda. mam nadzieję, że zadziałacie Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 19:02 i dobrze niech widzą i żałują he he he Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 19:32 dobroczyńco, dzięki za ostrzeżenie, a wchodzenie na profile eksów to jeszcze pół biedy, gorzej z nextami Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 19:29 A teraz to ja jestem w szoku, kto oglądał mój profil na NK. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 19:33 no i nie moge się doczekac kto tez mnie oglądnie ;OOO Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 19:42 osa551 napisała: > A teraz to ja jestem w szoku, kto oglądał mój profil na NK. tak dobrze, czy tak żle)) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 19:33 boszzz ale to mozna wylaczyc przeca hehe Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 19:41 elza78 napisała: > boszzz ale to mozna wylaczyc przeca hehe > wiemy, ze można wyłączyć..ale kazda by chciała tak połowicznie...,żeby jej nie widzieć a ona,żeby wszystkich widziałaDD Odpowiedz Link Zgłoś
meguni Dziewczyny Mariola ma maila i konto na emamie: 27.06.08, 19:36 mariolamariola@gazeta.pl teraz zostaje założyć konto na NK Odpowiedz Link Zgłoś
dlania mariolka aktywowana, mozna se używać;-))) 27.06.08, 20:00 nasza-klasa login: mariolakabaczek hasło: emama666 poczta mariolakabaczek@gmail.com hasło: mariolakabaczek login: emama666 Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: mariolka aktywowana, mozna se używać;-))) 27.06.08, 20:02 sorki za zmiane nazwiska kochanej mariolci, ale na gmailu juz była i mariola baczek i bączek, nie jedna w dodatku Ale tak chyba tez jest uroczo Odpowiedz Link Zgłoś
cora73 Re: mariolka aktywowana, mozna se używać;-))) 27.06.08, 20:36 dzieki dobra kobieto! Tak swoja droga ,zastanawiam sie czy moze Mariolcia sie kiedys i u mnie pojawi?)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: mariolka aktywowana, mozna se używać;-))) 27.06.08, 20:29 no, to teraz pora na galerię i znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola dziewczyny umarłam ze śmiechu :D 27.06.08, 20:37 Dziwkę stworzyłyście, wszyscy mogą jej używać ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś