gabrysia5 05.07.08, 00:20 umyte i pachnące.Bo cisza sie tu zrobiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszunia11 Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:21 jaka cisza??? brudna szyszka na posterunku - bezmyslnie sie relaksuje i pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:23 Ja też jeszcze stukam w klawiaturę ale już ledwo na oczy widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
dtz Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:27 nie poszły, nie poszły. Jakiś dzisiaj ogólnie wesoły dzień na forum Pozdrawiam nocne emamy Zosienka ma juz Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:32 Ja tam basen wodą napełniam,bo nijak w bidecie się na kąpiel nie mieszczę Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:35 ja dziś pół dnia spalam jak suseł, więc nocka z kompem przede mną nie ma to jak pobyć samej w domku Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:48 Melduje się ,że już sie umyłam i pachnę jeżynowo.Cholender latający - spac mi sie nie chcę .Sa tu jeszcze takie co tak jak ja cierpią dzisiaj na bezsenność? Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:54 A ja cóż...,do mycia i spania się wybieram.Mogę jeszcze chwilę wytrzymać Tak dla towarzystwa,wszak dziś piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 00:59 też mi sie nie chce spać, pouczyłabym sie ale egzamin państwowy zdałam już w zeszłym tygodniu.... tak sie cieszyłam a teraz mi tak łyso wieczorami ale nie ma co spoczywać na laurach Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: szyszunia 05.07.08, 01:15 pochwalę się: miałam 3-dniowy egzamin na przewodnika miejskiego. Zdawało 99 osób - pierwszy etap przeszło 13... nawet moja lekarka czytała o tym w Dzienniku dumna jestem ale póki nie dostanę identyfikatora i nie zacznę pracy - to nie mam ochoty na dziki dokształt mimo, ze to luuubię..... taka gnuśność Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: szyszunia 05.07.08, 01:17 to ja też gnuśna jestem bo lubie sie uczyć.Czasem jak mam duuuuużo czasu- tylko czasem niestety- to sobie w ramach przypomnienia rozwiązuje zadania z badań operacyjnych.No wiec sobie we dwie gnuśnieć będziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: szyszunia 05.07.08, 01:19 dobra. Czasem trzeba nieco pognuśnieć no i mam nadzieję, ze lada dzień dostanę ten identyfikator i poszaleję a Kraków jest pięęęęęekny, to moja miłość - zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: szyszunia 05.07.08, 01:22 Kraków to dla mnie strasznie daleko.Może kiedyś.Choć jak bylam w podstawówce to byłam na wycieczce w Krakowie i wogóle mi sie nie podobał.Był strasznie brudny.Ale to było 21 lat temu i ja byłam bardzo bardzo młoda i byc może mało Krakowem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Ha emamy poszły spać,,, 05.07.08, 01:07 O tej porze to tylko kąpiel w bidecie,tfuu w basenie może nas uratować Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 mineralna 05.07.08, 01:04 To w ramach rewanżu za to,że tak dzielnie mi wtórujesz opowiem ci historyjke , która mi sie przydarzyła w 1999 roku w Niemczech.Podczas pracy w ogrodzie (znaczy nie przemeczałam sie za bardzo) pracowałam z przekrojem ludzkim.To znaczy Rosjanie , Sri- lanczycy, Polacy, a nawet była dziewczyna z Bangladeszu.Na imie jej było Szobus.No i dziewczyna ta usilnie starała się nauczyc choc parę podstawowych słów w języku polskim wiec ja i niejaka Karolina zaczęłysmy ją uczyć.No wiesz, tak podstawowo:dzień dobry i tralalalalal.Któregoś dnia pracowałyśmy razem w ogrodzie oddalone od siebie o jakieś 200 m , a Szobus krzyczy z drugiego końca ogrodu "N....... co to jest ci.. bo tak do mnie Limala mówi".Limala to Srilanczyk.Ni w ząb nie umiałam jej wytłumaczyć co to ci...Pokazałam palcem nie skumała.Limala za to rozumiał doskonale i osobiście wytłumaczył jej róznice między cipą a penisem.Pozdrawiam.Acha.Oboje wylecieli z pracy.A Szobus to chyba nawet mężatka byla a lat miała z 13... Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: mineralna 05.07.08, 01:25 Bo żaden scenariusz na kasowy film nie odda tego co dzieje się w życiu. Bo życie ciekawsze,tyle że "nie fotogeniczne". Chciałabym ulec złudzeniu,że spać nie muszę,ale idę się tym dziś waniliowym zapachem umyć.No własnie Gabrysiu!Dziś jest nowy dzień... Nikt nie wie co ta cholera ze soba przyniesie...Dzień znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 a to na dobranoc... 05.07.08, 01:28 "Żyj -powiedziała nadzieja, Bez ciebie nie umiem, odpowiedziało cicho życie.." No to do usłyszenia czy jak to tam napisać za paręnaście godzin.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś