aska2000 24.07.08, 09:57 U Was też taka smuta za oknem? A już miało być ładnie, ehhhhhhh Na dodatek mój ekspres coś szwankuje, dziad jeden, i wygląda na to,że będę musiała się zwietrzałą rozpuszczalną raczyć z rańca, buuuuuuuuuuu!! ..słowa otuchy mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
in-ca Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:00 Nie da rady z tą otuchą u nas miało być dziś 30 stopni i słońce, a jest deszcz Nawet z Młodym na rower wyjść nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:05 A gdzie Wam tych glupot nagadali, ze mialo byc juz dzisiaj 30 stopni? Ja wnikliwie sledze prognozy, bo pakuje walizki i od soboty, od soboty! dopiero ma byc w calej Polsce, wzdloz i wszerz 30 stopni. Tak, wiec, kochane, glowa do gory i cierpliwosci ociupine. A kawa rozpuszczalna tez dobra Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Majmajka :) 24.07.08, 11:28 No,że od soboty to ja też słyszałam i nawet wierzę, bo wyprawiam Młodą z Babcią w górki, a sama za malowanie chałupska się biorę, ehh No, z pomocą miłych panów, heh - ale oni tylko pędzlami walczyć będą a cała reszta, czyli opróżnianie szaf i szafeczek wszelakich, segregowanie przeróżnych szpejów i posprzątanie całego bajzlu pomalowaniowego to już mój grzyb ;P ..i WTEDY pewnie upalnie będzie, a jak teraz mogłybyśmy sobie na placu posiedzieć (tzn Młoda polatać, siedziałabym ja, z Mptruchą i książeczką jakowąś - to za oknem jedno wielkie ...same wiecie ( ..a kawa rozpuszczalna, do tego zwietrzała, bo odkąd mam ekspres (4 lata)to nowej nie kupuję, to PASKUDNA a nie dobra jest!! Ale dzienks za dobre słowo, Majmajko Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:03 u nas zbiera się na deszcz niestety . Ale pocieszam się, że nie jestem teraz nad morzem pod namiotem jak rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:06 no ale podobno zbliżają się dwutygodniowe upały Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:08 f.l.y napisała: > no ale podobno zbliżają się dwutygodniowe upały > Az dwutygodniowe? Fenkju, dobra kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:18 majmajka - tvnowi24 podziękuj ) dzisiaj rano mówili, że początek sierpnia będzie upalny ) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:19 Dziekuje Tvn24 lamanemu przez Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:11 bosz.... jak ja to wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:07 Njagorzej to sie maja Ci na Podhalu, nie mam najmniejszych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:11 U mnie świeci i jest nawet ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga127 Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 10:17 Mi to pasuje, bo mała chora i przynajmniej fajnie sie w domu siedzi, a urlop przed nami i jestem pełna optymizmu )) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 11:37 Dawno przestałam liczyc na polskie lato, dosłoneczniam sie gdzie indziej.Mamy dziadowski klimat, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Lolu.. 24.07.08, 14:50 lola211 napisała: > Dawno przestałam liczyc na polskie lato, dosłoneczniam sie gdzie > indziej.Mamy dziadowski klimat, niestety. > Ano, niestety mamy- klimat dziadowski, się znaczy Ja też chwytam słońce, gdzie mogę, bo z natury ze mnie taki 'południowy typ' (wbrew urodzie, heh), rzecz w tym,że tegoroczne wojaże już za mną (w tamte rejony przynajmniej i przyjdzie mi znowu rok calutki czekać.. Ehhh,życie...! ..ale z innej beczki (o ile która tu doczyta - z jakiego ekspresu ciśnieniowego (15 bar), chętnie z młynkiem, z dyszą do cappucino (ale to chyba standard?), nieuciążliwego w eksploatacji oraz TRWAŁEGO !! i najlepiej do 2-2,5 tys. jesteście zadowolone? Żądam niemożliwego ? Odpowiedz Link Zgłoś
naughty-angel Re: ..no i co z tym latem, Dziewczyny? ;(( 24.07.08, 12:26 No w Lublinie też pada... A ja chyba jestem meteopatką, bo NIC mi się nie chce robić i jakoś smutno...Pewnie będę się zbierać do sprzątania pół dnia siedząc na forum Odpowiedz Link Zgłoś