slonecko_w_balerinkach 16.08.08, 14:01 Jakie denerwujące nawyki mają Wasi mężowie,rodzice, albo dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 14:05 sami wydają te pieniądze, które mogłabym wydać JA! Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 14:47 mi przeszkadzają porozrzucane skarpetki i majtki zamiast w koszu na brudy, to na podłodze......... taki mały standardzik w sumie..... aha.........i klapa od sedesu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 15:58 slonecko_w_balerinkach napisała: > Jakie denerwujące nawyki mają Wasi mężowie,rodzice, albo dzieci? lubi herbate, a ja nie cierpie herbaty, uwazam ze zbednie na nia wydajemy i jeszcze musze mu czasem robic to jest powod do rozwodu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 16:07 A ja myślałam, że jestem jedyną osobą, która nie cierpi herbaty. Przeważnie jak idę w gości to słyszę "kawa czy herbata?". A ja nie cierpię ani jednego ani drugiego! Nieraz to innym tłumaczyłam, ale do nikogo to nie dochodzi ). Mnie w mężu denerwuje to, że zostawia po sobie papierki, śmieci, szklanki w różnych miejscach, że nie wyciera ze stołu, że nie myje po sobie wanny itd. Córka nie ma żadnych denerwujących nawyków. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 16:12 no kochana, ja nie pijam herbaty, nie lubie jej nawet nie cierpie 100 pytan na jednym spotkaniu czy chce herbate od razu mowie zeby nawet nie pytali bo nie lubie- napoj wg totalnie zbedny Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 16:16 Ja lubię herbatę Ale nie takie gorące, tylko wystudzone. Kawy też lubię. Teraz kupiłam Capuccino Mokate Brandy ( czy jakoś tak) Wcześniej było wiśniowe i też pyyyyszne Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Rodzinka, ach rodzinka 17.08.08, 06:46 Spróbuj cappuccino Nescafe np. z takich gotowców, a nigdy więcej nie napiszesz o Mokate że jest spożywalne Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Rodzinka, ach rodzinka 17.08.08, 22:58 Spróbujcie prawdziwe capuccino, a juz nigdy nie tkniecie sztucznych gotowcow. ---------------------------------------------- www.zobacz-uslysz-powiedz.pl/wychowanie_bez_przemocy.html Odpowiedz Link Zgłoś
konkubina_konduktora Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 16:35 Też nie piję ani kawy ani herbaty, więc już kilka razy przy odmowie spożycia usłyszałam, że herbatę każdy lubi i trzeba ją pić jak się jest częstowanym. U Partnera denerwuje mnie wyciszanie dźwięków w komórce nawet popołudniami i w w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 16:41 Lubię i herbatę i kawę,co nie znaczy,że zawsze chętnie ją pijam.Ale nigdy nie spotkałam sie z jakimkolwiek komentarzem jak odmawiałam. A denerwuje mnie coraz mniej spraw.Trzy głębokie oddechy i luzik Odpowiedz Link Zgłoś
uno.due Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 22:17 mój mąż lubi słuchać głośno muzyki,radia,a mnie to coraz bardziej denerwuje.No i ostatnio po moich kilku niewysłuchanych prośbach,a potem grożbach,żeby przyciszył radio,po prostu je rozwaliłam rzucając nim kilkakrotnie o glebe. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-lis Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 22:21 Czy Twój mąż powinien rzucić o ścianę obiadem, jeśli kilka razy poprosi (i zagrozi) o coś, czego Ty mu akurat nie ugotujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
uno.due Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 22:29 nie no ,mój mąż aż taki narwany nie jesta i niewybredny i je to co mu ugotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 22:22 uno.due napisała: > mój mąż lubi słuchać głośno muzyki,radia,a mnie to coraz bardziej denerwuje.No > i ostatnio po moich kilku niewysłuchanych prośbach,a potem grożbach,żeby przyci > szył radio,po prostu je rozwaliłam rzucając nim kilkakrotnie o glebe. ostro!!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Rodzinka, ach rodzinka 17.08.08, 09:24 ooo, ja bym tak telewizorem rzuciła, tylko ciężki cholernik i nie dam rady... chyba jakiegoś kwiatka lubiącego spryskiwanie nad nim postawię i będę codziennie pryskać... wkurza mnie, jak mąż wraca z pracy i zanim się przebierze już TV włączony i TVN24 ryczy... wkurza mnie też, jak mi zjada z talerza (ostatnio mu straszną awanturę zrobiłam, jak zjadł MOJĄ kanapkę) - hmmm, tak po prawdzie, to nie wiem, z czego to wynika (że nie lubię jak moje jedzenie wyjadają), w dzieciństwie nie głodowałam i nie musiałam z nikim "walczyć" o żarełko. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Rodzinka, ach rodzinka 17.08.08, 22:23 > U Partnera denerwuje mnie wyciszanie dźwięków w komórce nawet popołudniami i w > w > weekendy. tez tak robie nie znosze dzwieku telefonow, smsow i rzadko odbieram bo nie lubie gadac przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
protozoa Re: Rodzinka, ach rodzinka 16.08.08, 22:24 Mój mąż codziennie rano biega, a ponieważ o 7.15 musimy wyjść do pracy, a wyjście poprzedza śniadanie, prysznic po bieganiu, itd wyobrażacie sobie o której jest pobudka? Odpowiedz Link Zgłoś
mi78 Re: Rodzinka, ach rodzinka 17.08.08, 20:06 u mnie z kolei to teściowa wydzwania do nas codziennie co mnie czasami doprowadza do szewskiej pasji i czasami mam tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Rodzinka, ach rodzinka 17.08.08, 22:56 Jest tych nawykow tak duzo, ze az nie chce mi sie wymieniac. Odnioslam jednakze zwyciestwo - juz sie nie denerwuje,opancerzylam sie i dzieki temu zachowuje zdrowie psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś