dlania 29.08.08, 22:10 daria24.wrzuta.pl/film/qrUWg3PCjg/wpadka_w_niemieckich_milionerach O dziwo, smieszy. Za drugim razem bardziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Niemiecki humor sytuacyjny 29.08.08, 22:23 Widziałam I niech ktos powie, że Niemcy nie mają poczucia humoru! Facet nieźle zaimprowizował Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Niemiecki humor sytuacyjny 29.08.08, 22:25 Aha. Babka jest niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Niemiecki humor sytuacyjny 29.08.08, 22:36 ufff, w końcu obejrzałam, bo się strasznie zacinało Bo ja wiem. Szkoda mi było tej babki, męczyła się okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Niemiecki humor sytuacyjny 30.08.08, 08:42 W dodatku miała chyba obturacyjne zapalenie płuc No ale powiedzcie, widzicie Krzysia Ibisza i Urbańskiego w takiej sytuacji? Bo ja nie - powiedzieli by od razu na poczatku: "Ach, jakie smieszne, pomyliła sie pani, cha, cha, ale teraz prosze na swoje miejsce!" Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: dlania! 30.08.08, 13:15 dokladnie to samo sobie pomyslalam uwielbiam tego pana i sposob, w jaki prowadzi niemieckich milionerow, prawie zawsze strzeli cos wesolego. kiedys wydawalo mi sie, ze Niemcy nie maja chumoru Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: super :) 31.08.08, 13:25 alem sie usmiala haha nasz hubercik chyba nie bylby zdolny do tak spontanicznego wybuchu poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś