ibulka 31.08.08, 17:51 www.joemonster.org/art/8791/Ofiary-operacji-plastycznych obrzydlistwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:04 najgorsze ze operacje plastyczne, robią sobie bardzo ładne dziewczyny. No i nasza królowa operacji, jak mogła to sobie zrobić www.pudelek.pl/artykul/12214/minge_twierdzi_ze_nie_miala_zadnych_operacji/ Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:05 Bosz ,wstrętne,ohydne,fuj!! Ta murzynka z warami -to chodząca monstrum z cipą na twarzy, staruszka na końcu- żałosna anoreksja, a wszystkie pozostałe chodzące bezmózgowia Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m o ja pitole!!!!!!! 31.08.08, 18:19 ....ale co ty babowa, staruszka całkiem symopatyczna ;P...strój na plaże pierwsza klasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: o ja pitole!!!!!!! 31.08.08, 18:26 i bład..na przyszłe lato króluje w takim na naszych polskich plażach, tak co prawda ja z 50 kg grubsza od naszej modelki, ale efekt bedzie taki sam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:09 Pokazałam te fotki mężowi- miał podobne odczucia)), a ja się dowartościowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:31 Ostatnie zdjęcie wymiata ta staruszka ze sterczącymi silikonami, boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:37 zestarzeć się z godnoćią www.joemonster.org/filmy/10775/Seksowna_Michaela_Romanini Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:42 wiecie do czego sie przyznam...tak sobie czasem mysle, że jak bym miła kase, to małe odsysanko, poprawiłabym uszy, zęby...i boję sie ,ze tak naprawde, jak bym mogła to pewnie bym wymysliła tysiac innych rzeczy a za 40 lat na e -mamie , któras by napisała posta "odwaliło jednej z e-matek "..moze jednak dobrze,że w tego totka nie wygrywam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:47 Myślę, że to uzależnia, poprawisz jedną rzecz i znajdujesz 10 innych do poprawienia, a za kilka lat budzisz się jako potworek. Jednego nie rozumiem, po co im takie ogromne usta. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:50 ....ja bym napisała, ale jeszcze jest przed 23 Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:53 No dobra, przypuszczam ze wiem, ale czy wielkość ust ma wpływ na ewentualne doznania, tak serio się pytam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:59 A ja myślę, że chirurgia plastyczna jest ok, jeśli ma pomóc w walce z kompleksami. Nie odkryję Ameryki pisząc, że wszystko (nie tylko skalpel) w nadmiarze szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:55 a widziałyście jaką Jocelyn Wildenstein była piękną kobietą ? Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:57 celebritysurgery.net/wp-content/uploads/2008/03/surgery1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miirabellka Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 18:58 a mnie najbardziej ubawiło podsumowanie: "...nie powiększajcie sobie my i tak wolimy naturalne" Czy to hipokryzja czy autorzy tego komentarza naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego, że w obecnych czasach większośc modelek Playboya, CKM i innych tego rodzaju pism, na które patrzą prawdopodobnie z zachwytem, coś sobie poprawiało, powiększało, pomniejszało itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:00 Głównie w Photoshopie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:10 A jednak śmiem twierdzić, że każde zdjęcie jest sfotoszopowane, natomiast nie każda modelka zoperowana. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:13 ze słyszenia znam wrsje z photoshopem... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:12 Po co sobie robic monstrualne cyce? Przecies to kalectwo - jak z tym spać, chodzić, siedzieć, ubierać się?. Chociaz w sumie.... ich właścicielki raczej nie czytuja książek leżąc na brzuchu... Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:14 dodatkowo takie WIELKIE są aseksualne Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:20 One sa wręcz niebezpieczne: dostac takim cycem w twarz podczas stosunku - można stracić przytomnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 19:22 ciekawe ile one ważą Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: ofiary operacji plastycznych 01.09.08, 10:37 hehe, pewnie prawie drugie tyle co "nosicielka" wyobrazacie sobie jak z takimi cyckami mozna biec np do autobusu? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ofiary operacji plastycznych 01.09.08, 10:39 liwilla1 napisała: > hehe, pewnie prawie drugie tyle co "nosicielka" > wyobrazacie sobie jak z takimi cyckami mozna biec np do autobusu? Albo ćwiczyc na W-Fie?))) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ofiary operacji plastycznych 01.09.08, 12:37 to nie ofiary operacji plastycznych, tylko ofiary własnej głupoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: ofiary operacji plastycznych 02.09.08, 09:29 Dlania ale jaka wygoda Wisz jak miekko by sie lezalo na brzuchu na tych przednich podusiach, a tak ja musze sobie cos podlozyc bo mi twardo Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 21:04 To sa jakies ekstremalne przypadki. Niech pokaza fajnie zrobione twarze, zamiast straszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
hana.hula ofiary operacji plastycznych 31.08.08, 21:29 Starucha jest najlepsza a kostium kąpielowy pierwsza klasa . Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: ofiary operacji plastycznych 01.09.08, 09:37 po takich zdjęciach czuję się dowartościowana, piękna, zgrabna etc etc etc dzięki za linka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: ofiary operacji plastycznych 01.09.08, 10:29 I ja mam takie odczucie. Piękna, zgrabna i powabna Tak popatrzyłam na jedną z tych warzastych i mega cycatych pań i śmiem stwierdzić, że mój 9 miesięczny brzuch jest wielkości jednego jej cycka Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: ofiary operacji plastycznych 02.09.08, 09:06 "mój 9 miesięczny brzuch jest wielkości jednego jej cycka " ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: masakra 01.09.08, 10:35 jak pustym trzeba byc, by zrobic sobie taka krzywde... biedne, glupie babska Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: masakra 01.09.08, 12:25 liwilla1 napisała: > jak pustym trzeba byc, by zrobic sobie taka krzywde... > biedne, glupie babska Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.i.bez.serca Re: masakra 01.09.08, 13:30 A słyszałyście o Hannie Bakule, naszej polskiej malarce? Miała operację nosa, totalnie spapraną przez chirurga, w "Rozmowach w Toku" opowiadała, że wygląda w miarę OK, bo ma na twarzy tonę makijażu, ale w domu wstydzi się nawet męża. www.pudelek.pl/artykul/3033/wygrala_z_chirurgiem/ Nie znalazłam lepszego zdjęcia jej nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: masakra 01.09.08, 14:20 Ale one same siebie nie operowały.Trafiły na konowałów i już. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: masakra 02.09.08, 09:40 Swiadomie podjely decyzje i ponosza konsekwencje, ot zwykla kolej rzeczy. Poza tym nie wygladaja na nieszczesliwe Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: masakra 02.09.08, 09:43 m.i.n.e.s napisała: > Swiadomie podjely decyzje i ponosza konsekwencje Zabrzmiało,jakby dopuściły się czynu prawnie zabronionego... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: masakra 02.09.08, 09:50 gryzelda71 napisała: > Ale one same siebie nie operowały.Trafiły na konowałów i już..." nie sądzę, prze operacją ustalały jej zakres z rzeczonymi konowałami, którzy zrobili to czego od nich oczekiwał pacjent.... na ten przykład michael jackson, który za wszelką cenę chciał się upodobnić do innej, znanej piosenkarki... www.plotek.pl/plotek/1,78649,5641155,Jak_naprawde_wygladalby_Michael_Jackson__Zdjecia.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: masakra 02.09.08, 09:54 No ale błędy tez sie zdarzają prawda?Patrz Bakuła Odpowiedz Link Zgłoś