siasiuszek 13.09.08, 20:53 Co oni z tymi podpaskami? chyba bym zbaraniała gdybym dostała je w kasie do ręki. wiadomosci.onet.pl/1824857,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michasia24 Re: Podpaski w PKP 13.09.08, 20:54 heheheheh ale po co mieliby nam rozdawac podpaski?? Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Podpaski w PKP 13.09.08, 20:55 No wiadomo po co...Co by im siedzen nie pobrudzic... Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: Podpaski w PKP 13.09.08, 20:58 no to moze od razu podkłady nieprzemakalne? Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Podpaski w PKP 13.09.08, 20:54 He, he, he...Dobre...Juz widze facetow wreczajacych babkom podpaski Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: a rozdaja? 13.09.08, 20:56 ja tam nie mam nic przeciwko a poniewaz zgrywus jestem i zarty sie mnie ciagle trzymaja to dla jaj pewnie bym sie wachlowala taka podpaska na oczach zniesmaczonego i zdegustowanego , szarego ludu Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: nie rozdaja jednak. a szkoda:( 13.09.08, 21:01 a tak lubie sobie jaja robic jestem z tego powodu zdruzgotana. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Podpaski w PKP 13.09.08, 21:02 Powiedzmy, że PKP chce zrobić prezent dla swoich pasażerek. Ale, dla czego akurat podpaski, jest tyle innych fajnych rzeczy, które można dać kobiecie. Macie jakieś propozycje, co chciałyście dostać? No i dlaczego popaski są nieszacowne? Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak dla mnie i podpaski moga byc:) 13.09.08, 21:04 co jak co, ale i ona predzej czy pozniej sie przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: jak dla mnie i podpaski moga byc:) 13.09.08, 21:08 Jakbym mogła pogrymasić to wolałabym już o.b))) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: ja bym poprosila o te ze skrzydelkami:) 13.09.08, 21:12 po czym te oto skrzydla by mnie uniosly ku przestworzom wtedy bym poszybowala ku miejscu, gdzie to mialam sie udac koleja... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ja bym poprosila o te ze skrzydelkami:) 13.09.08, 21:24 "higieniczna niespodzianka do pkp"..... tiaaaaaa, smród, brud i ubóstwo w wagonach, taka to higieniczna niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw co racja to racja - papier toaletowy by mogli 14.09.08, 00:00 w wc powiesić - niechby i od damskich zaczęli... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Podpaski w PKP 14.09.08, 15:28 Macie jakieś propozycje, co chciałyście dostać? czyste, pachnace wagony i higieniczne w nich toalety Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso jakby zaczęli prezerwatywy rozdawać... 13.09.08, 22:33 ..toby pewnie były kolejki do kas... Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: Podpaski w PKP 14.09.08, 11:37 nie widzę problemu? w kinopleksach non stop dodają jakieś gadżety, np. wkładki hig., płyny do higieny intymnej itp (jakaś akcja nivea chyba) I nikt z tego problemu nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: to miala byc jakas akcja marketingowa 14.09.08, 11:57 "Panie otrzymają ten kontrowersyjny prezent, gdyż PKP Przewozy Regionalne podpisały umowę z jedną z firm kosmetycznych, zobowiązując się zarazem do dystrybuowania jej produktów. Dzięki temu do kas PKP w calej Polsce trafi 200 tys. podpasek" ja nie mam nic przeciwko, i tak PKP nie jezdze. zreszta wydaje mi sie, ze taki "podarunek" zapewne bylby jakos dykretnie, ladnie opakowany. Odpowiedz Link Zgłoś