ipola 29.09.08, 14:25 Ile macie par kozaków na zimę? Ja mam dwie, z tego jedne już kompletnie niemodne, chyba sprzed 4 lat, brr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetowe_konto_z_debetem Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 14:29 Właściwie to dwie - na wysokich obcasach i na niskich, obie pary czarne. Miałam jeszcze niskie, sznurowane, na solidnych traktorach, ale poprzedniej zimy zakończyły swój żywot. Teraz rozglądam się za podobnymi, bo przecież muszę mieć coś na zimowe spacery z psem Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 14:30 Ja mam jedną i tak jestem szczęśliwa, że coś dostałam na moje chude nożyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 14:34 Nie narzekaj na chude nogi, ja mam potężne łydki i tez mam problem z wysokimi cholewkami Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 14:33 martensy i kozaki na obcasach do pracy. Więcej nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 zero 29.09.08, 14:34 po pierwsze- nie lubie kozakow po drugie- musialabym mieszkac na Grenlandii chyba zeby sie pokusic o kozaki - w UK gdzie zyje i w Polsce gdzie bywam - nie jest mi nawet zima zimno w adidasach albo polbutach. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 :-( 29.09.08, 14:37 Właściwie to jedną, takie niby coś jak kowbojki, ale niezupełnie.Chciałabym jeszcze jakieś takie wysokie,ale ciężko coś dostac , bo moja łydka to nie standard.Niby nie gruba, ale nie chuda bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 14:36 dużo 4 letnie też sie zdarzają, ciągle w nich chodzę... koniecznie coś na płaskim i wygodne trapery do tego. a propos butów zimowych-czy trapery to są damskie?? bo ja kupiłam takie z męskiego stoiska-wygodne i spodobały mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 14:38 Trapery są uniwersalne, właśnie planuję kupić Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 14:48 ja mam 5 par ale wszystkie z zeszłego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr a tak jakos się złożyło... 29.09.08, 15:01 najpierw kupiłam sobie na lekkim obcasie, potem na bardzo wysokim, potem myślałam, że będzie zimno to kupiłam Emu (miałam 2 razy założone bo zima średnia była )), potem zwichnęłam nogę na tych najwyższych to kupiłam na płaskim a potem stwierdziłam, że nie mam brązowych tylko wszystkie czarne Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a tak jakos się złożyło... 29.09.08, 15:08 Ja mam 4 pary i musze dokupic ze 2 jeszcze. Jedne długie, drugie chyba botki- do dzinsow- widzialam fajne w kolorze szafirowym. Kozaki dobieram jak kazde inne buty do okazji i kreacji, musza pasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 ????Lola 29.09.08, 14:53 I co nosisz te 5 par kozaków? Mało! Koniecznie kup sobie z tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: ????Lola 29.09.08, 14:57 3 Jedne na wysokim słupku,drugie na płaskiej podeszwie,trzecie stare na spacery do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr hehe 29.09.08, 15:04 no właśnie chodziłam w jednych przez cała zimę bo na początku zwichnęłam sobie nogę i tylko 1 płaskie miałam hehe. No ale w tym roku za to nie muszę kupować Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 15:14 jedna pare mam brazowa i ocieplana.sa juz zniszczone ale strasznie wygodne,drugie czarne bo czarny do wszystkiego pasuje.obydwie pary sa na plaskim obcasie bo takie lubie. ale najbardziej lubie chodzic w glanach.tylko te co mialam niestety musialam wyrzucic bo przechodzily ze mna cale 5 lat i nie nadawaly sie do wyjscia.marza mi sie za to martensy.o takie www.allegro.pl/item441435925_dr_martens_martensy_laser_1b99_wh ite_r_5_38.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 15:15 www.allegro.pl/item441435925_dr_martens_martensy_laser_1b99_white_r_5_38.html Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama 6 par 29.09.08, 15:57 Mam sześć par. czarne i brązowe, na wysokich obcasach i na płskich, eleganckie i sportowe. Kupuję dobrej firmy, więc trzymają się kilka lat, generalnie każdego roku kupuję jedną parę. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 17:03 jedną parę, dwie zimy przechodziłam i tę też planuję... oprócz tego ocieplane trzewiki-na spacery i takie tam dla mnie kupowanie butów to koszmar i makabra, więc chodzę, dopóki się nie rozpadają... Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Ile par kozaków na zimę? 29.09.08, 19:34 Dwie: ośmioletnie czarne na wysokim obcasie oraz niskie brązowe na płaskim obcasie, zeszłoroczne. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Ile par kozaków na zimę? 30.09.08, 07:04 jedne czarne na 4 cm obcasie, drugie to kowbojki, trzecie kupiłam wczoraj brązowe i czwarte to wysokie trapery "futrzaki" do tarzania się z dzieckiem w śniegu . Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Ile par kozaków na zimę? 30.09.08, 07:19 Jedną, za to modną zawsze i wszędzie, bo to zwykłe klasyczne buty. Odpowiedz Link Zgłoś