mamaemmy 23.10.08, 09:34 Ogladacie? Bo ja ciary miałam przed chwilą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: DD tvn o duchach 23.10.08, 09:40 Opowiadaj, bo ja w pracy siedzę, a szef cham nie zamontował TV Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: DD tvn o duchach 23.10.08, 09:44 ee już "po ptokach" Było m.in o autostopowiczu widmo i o duchu który straszył. Dobrze ze to nie wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: DD tvn o duchach 23.10.08, 09:53 O duchu który straszył DDDDDDDD znaczy sa takie co rozśmieszaja? ) Ale więcej szczegółów, gdzie ten autostopowicz i gdzie ten duch, i skąd wiadomo że autostopowicz widmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: DD tvn o duchach 23.10.08, 10:01 to o duchu niestety włączyłam za pozno a o tym widmo autostopowieczu,to fdacet wziął normalnie wygladajacego faceta zeby go podwiezc i potem okazało sie ze to był duch D Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: DD tvn o duchach 23.10.08, 10:26 chloe30 napisała: gdzie ten duch, www.mediapodkarpackie.pl/zbadaja-ducha-z-biesiadki/ i > skąd wiadomo że autostopowicz widmo?? tego nie dosłyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: DD tvn o duchach 23.10.08, 10:31 Dzięki Beata, uwielbiam historie z dreszczykiem. BTW, od ostatniego wątku o duchach w którym któraś z emam napisała że jej mąż widział w nocy staruszka na biało w salonie nie chodze w nocy sama do toalety, o nie. Bo idąc musze przejść przez saloni oczami wyobraźni widzę staruszka DDD Odpowiedz Link Zgłoś