beata985 25.10.08, 20:54 Nasty ladies-moze i fajnie wystąpiły ale gdzie tu talent??? ee niech do domu jadą. Obstawiam dzisiaj śpiewającą Paulinę a bój będzie pomiędzy dziewczynką wijącą sie po ziemi Magda Staszewska a...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denea Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 25.10.08, 21:32 beata985 napisała: > Nasty ladies-moze i fajnie wystąpiły ale gdzie tu talent??? ee niech > do domu jadą. > Obstawiam dzisiaj śpiewającą Paulinę > a bój będzie pomiędzy dziewczynką wijącą sie po ziemi Magda > Staszewska a...?? To oczywiste: All Sounds Allowed ! A dziewczynka wijąca się po ziemi, bo ja wiem...? Zobaczymy dalej, jak narazie ciekawie jest Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 25.10.08, 21:39 all sound around i dziewczynka guma reszta moze sie pakowac Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 21:46 a tak sie nazywaja, nie doslyszalam a widziec nie widzialam bo jednym uchem slucham MUSZe przejsc ta plansze w hirołsach 5 bo kogoś pogyze Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 21:58 Ta Paulina śpiewa b.ładnie ale głos ma paskudny-to znaczy wtedy kiedy normalnie mówi-jakiś.....męski? Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:00 Skoro tak mówisz to pewnie masz racjęA Ty się znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:02 Jasne, mów mi Pani Ekspert. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:03 sie spielam i na saundsy eske wyslalam, 3,66 ZDZIERCY! Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:07 deela napisała: > sie spielam i na saundsy eske wyslalam, 3,66 ZDZIERCY! Heh, ja też, mimo że z zasady nie bawię się w takie programy. Ale, kurczę, publicznie oświadczam, że ich płytę bym kupiła ! Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 23:37 jestem nastepna w kolejce po krazek no moze i dobrze ze nie przeszli bo ich nie skomercjalizuja Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:05 Zgaszam się z Chylińską, ze Paulina położyła tę piosenkę, głos piękny ale wykonanie paskudne! aż nie mogłam jej słuchać zresztą to chyba nie jest program Mam Głos, tylko Mam Talent...ale chyba się łudzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:09 To też nie jest program "Mam gadający brzuch" czy "Jestem z gumy", nie? Chciałabym miec taki talent, który jak się okazuje wcale talentem nie jest, ot dziewczyna ma głosppppp Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:40 no ale wszystko wskazuje na to, ze finał będzie śpiewający...przed nami jeszcze śpiewająca niewidoma, następna 15latka Walencik, niejaka Asoia si tez chyba ma głos...a za nami w finale juz dwie... po dzisiejszym głosowaniu nie żal mi jedynie ciała pedagogicznego.. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:12 Ja się nie znam, ale ponoć ma bardzo donośny i głęboki głos, który zagłusza wszystkich dokoła. Jak mówi, znaczy. Od świadków wiem Ale śpiewa rzeczywiście nieziemsko, ciary miałam że hej i łzęęę w oku też. No i co ? Już tylu było zdolnych niesamowicie a karierki jakieś takie cherlawe zazwyczaj... I wciąż co radio to Gosia Andrzejewicz popiskuje Ta dziewucha to rzeczywiście towar eksportowy jest, nie wiem, czy w Pl będzie mogła się rozwinąć Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:05 Ma głęboki, piękny głos..niepowtarzalny, wie, jak go używać i czarować nim Ona nie śpiewa ładnie, ładnie to może spiewać Gosia Andrzejewicz, jak się postara- ona śpiewa porywająco, niesamowicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:09 piekny gleboki glos to ma Sade a ta to jak cyganka, nie wzruszyla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:14 Mnie dzisiaj też niespecjalnie.. Występ w eliminacjach był dużo lepszy. Mnie się podoba. Myśle, że czy wygra czy nie, odniesie sukces....jak pokazuje kariera Flinty, Wydry, Brodki- nie trzeba wygrywać programów, aby karierę zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:17 Dila, to jest gó...ara, ma tylko 15 lat. Co Ty robiłaś jak miałaś 15 lat? Przypomnij sobie, no Paulina jest boska. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:23 >Dila, to jest gó...ara, ma tylko 15 lat. Co Ty robiłaś jak miałaś 15 > lat? Jak to co?? dowalala innym bo tylko w tym jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:31 No no, Ty mi się tutaj do Dili nie dowalaj, kurturarnie se gadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: All Sounds Allowed 25.10.08, 22:45 wiesz dorin akurat pierwsza ksiazke konczylam <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 25.10.08, 22:06 ta mała ma chyba elastopatię (przynajmniej takie miałam odczucia gdy ją oglądałam) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Brr..... 25.10.08, 22:06 ..mnie to skóra na głowie boli, jak na nia patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
denea Bulwersa mam ;) 25.10.08, 22:24 Potworne zaskoczenie z powodu pierwszego miejsca O_O Dziecko niewątpliwie świetne w tym, co robi, ale ileż można patrzeć jak ktoś wiąże się w supeł i cierpieć od tego na bóle stawów ? No litości, przynajmniej kilka numerów było bardziej efektownych i pracochłonnych ! Moim zdaniem, oczywiście. Zatem obrażam się i mam gdzieś ten interes. Uważam, że dzisiejszy wybór był od czapy, poza tym odpadł mój faworyt Faworyci, znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 25.10.08, 23:33 Panna ma dudniący, nieprzyjemny, męski głos i wygląd egipskiego eunucha. Jakby to był Idol to ok. ale nie jest i jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
magurka3 Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 26.10.08, 00:13 Mialam dokladnie to samo wrazenie,co heca7.Przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 26.10.08, 13:05 Jaki trzeba mieć prosty, prymitywny móżdżek, żeby coś takiego napisać.. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 26.10.08, 15:17 męski głos i wygląd egipskiego eunucha czy to się ze sobą aby nie kłóci? Odpowiedz Link Zgłoś
hana.hula Mam Talent-kto dzisiaj??? 26.10.08, 07:35 Dziewczyny , powiem krótko , mała Staszewska wyginająca się to żaden talent . Ja jestem trenerem gimnastyki i wiem jak to wygląda , obecnie takie są wymogi tego sportu , że trzeba się zasuplać . U mnie w klubie sportowym WSZYSTKIE dziewczynki są tak rozciągnięte , a które nie mają warunków naturalnych(wiotkość stawów) to je się na siłę rozciąga . Jednym słowem taka elastyczność to wynik olbrzymiej pracy trenera na treningu , z talentem nie ma nic wspónego . A mamusia dziewczynki jest z tych nawiedzonych , Magda już kilka razy zmieniała klub , bo podobno nie trenerzy nie doceniali jej talentu... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Mam Talent-kto dzisiaj??? 26.10.08, 16:51 hana.hula napisała: > a które nie mają warunków naturalnych(wiotkość stawów) to je się na siłę rozciąga Nie poslalabym tam dziecka.... Odpowiedz Link Zgłoś