semida 20.11.08, 11:54 www.dopalacze.com Czy jest w tym gronie jakaś chemiczka która wyjaśni mi legalność tego typy "dopalaczy" w PL? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.nancy Re: Dopalacze.com 20.11.08, 12:08 > Czy jest w tym gronie jakaś chemiczka która wyjaśni mi legalność tego typy "dop > alaczy" w PL? a po co chemiczka? istnieje lista substancji nielegalnych, dopalacze nie sa na niej wymienione, koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: Dopalacze.com 20.11.08, 12:20 Te produkty nie są zabronione, a więc dozwolone. Dodatkowo, jak widzę na tej stronie, na każdym jest info, że nie do spożycia przez ludzi. Do tej pory sądziłam, że produkty żywnościowe i dla ludzi i dla zwierząt sa jakoś badane, dopuszczane do spożycia, ale jak widać, nie. Wszystko można sprzedawać... Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Dopalacze.com 20.11.08, 12:26 u mnie w mieście sklep z tym otworzyli, legalnie, w centrum miasta, to co się pod nim dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi po prostu.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Dopalacze.com 20.11.08, 12:31 > u mnie w mieście sklep z tym otworzyli, legalnie, w centrum miasta, to co się > pod nim dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi po prostu.... zakazany owoc kusi. to znaczy niby NIE zakazany, ale narobili rabanu w meidach, skandal itp... albo glupota, albo swietnie zakrojony marketing wirusowy. publisia szybko sie znudzi. im mniej bedziemy sie oburzac, tym szybciej, bo zakazane jest atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Dopalacze.com 21.11.08, 00:02 No dziś do mnie koleżanka zadzwoniła,że taki fajny sklep,że "dragi"legalne. Jak "dragi" legalne? Jakbym była nastolatką którą ciekawi wszystko nielegalne,ten sklep by mnie już aż tak nie pociągał Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Dopalacze.com 21.11.08, 00:28 Za dopalacze powoli sie zabieraja, bo wg obowiazujacych przepisow sa dozwolone, poniewaz nie sa do spozycia tylko do celow, uwaga: kolekcjonerskich Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Dopalacze.com 21.11.08, 01:00 O, słyszałam o tym, i podobno to pełen legal. Mi to rybka. Ja bym tam wszystkie narkotyki dawno temu zalegalizowała, baaardzo dawno. Świat miałby dużo mniej problemów I zakończyć leczenie narkomanów, ot. Zakazany owoc najlepiej smakuje, a podany "na tacy" ma smak nijaki. ps: Do czepialskich, nie mam żadnych doświadczeń w tych sprawach, ale mam zdanie na ten temat i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś