kali_pso 21.11.08, 22:45 ..natknęłam się na TO..i "rozpadłam się na kawałki" pl.youtube.com/watch?v=-4Eywj8f38o&feature=related Polecam zamknąć oczy i dać się ponieść magii...ciekawe, że nigdzie nie słychać jej piosenek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Wędrując po necie.. 21.11.08, 22:53 A to jakie ładne pl.youtube.com/watch?v=gbaRKKpYIqE Ech, położyłabym się na tej plaży teraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Wędrując po necie.. 21.11.08, 22:56 Zdecydowanie nie moje klimaty Ale jak już mowa o tego typu muzyce to w miarę mi się podoba nowa Patrycja pl.youtube.com/watch?v=GRoM_hCLAc0&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Wędrując po necie.. 21.11.08, 23:08 Ten kawałek Kasi S. elektryzujący... U mnie ostatnio też"najtrudniej jest, gdy znowu budzę się"... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Wędrując po necie.. 21.11.08, 23:10 ..no u mnie też, może dlatego tak mi się spodobał? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wędrując po necie.. 21.11.08, 23:43 Otwarłam, a tak z boku Mietek. Lata temu byłam na jego i Lory Szafran koncercie w Katowicach. Mile wspominam. Posłuchaj kalipso - może ci się spodoba pl.youtube.com/watch?v=nBgE2jOgJYc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Kasia S., Marzec 22.11.08, 11:44 szukałam tego od paru miesięcy, nie pamiętając tytułu, nazwiska wykonawcy, i żadnych słów poza 'to chyba dobrze?' gugl mnie zawiódł, znajomi mnie zawiedli, i nagle... proszę, jak grom z jasnego nieba, EMAMA! dzięki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Kasia S., Marzec 22.11.08, 11:48 No widzisz, na emamę zawsze można liczyćP Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Wędrując po necie.. 22.11.08, 11:47 Nie znałam tej piosenki, dzięki. Tyle, że ja nie do końca zgadzam się z tym, że "to, co nas spotyka, przychodzi spoza nas" Odpowiedz Link Zgłoś
muszka31 Re: Wędrując po necie.. 22.11.08, 13:12 Mietek jest świetnym wokalistą... Choćby to: pl.youtube.com/watch?v=AInyD-8pHmE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Wędrując po necie.. 22.11.08, 13:57 nie trawię Miecia... i w ogóle takich smęcideł, jak z tego wątku dla mnie nie mają "tego czegoś"... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Wędrując po necie.. 22.11.08, 14:10 Bo to trzeba być w odpowiednio beznadziejnym momencie swojego zycia, żeby się spodobałoP No przynajmniej ja tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Wędrując po necie.. 22.11.08, 14:20 może i tak... chociaż ja wtedy sięgam po starocie, np sdm-em się katuję Odpowiedz Link Zgłoś
diademonde Re: Wędrując po necie.. 22.11.08, 15:29 o tak!!!! podpisuję się Kasia S. nigdy mnie nie kręciła jako wokalistka, jedynie jako śmieszna osoba od śmiesznego orła, ale..... jak człowiek jest na zakręcie, to różne dziwne rzeczy robi, ja się np zakochałam we wspomnianym "Schyłku lata", siedziałam, słuchałam płakałam i znowu słuchałam i ryczałam i krzyczałam i się śmiałam i znów płakałam. Teraz ta piosenka to dla mnie kawałek tragicznej części mojego życia, to wspomnienia, emocje takie, że nawet nie umiem ich opisać. Sentyment jak diabli, od razu włącza mi się mechanizm proustowskich magdalenek, które w wersji wokalnej są 100 razy smaczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś