socka2 04.12.08, 16:32 siedzicie ciagiem czy z doskoku? o "suchym pysku" czy podjadacie cos? tylko ematka czy smigacie po necie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: na ematce... 04.12.08, 16:40 Siadam z doskoku. czasem na dłużej, jeżeli w tym samym czasie robie cos na kompie. Zazwyczaj z kawką (rano) lub herbatą (późniejsze godziny) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: na ematce... 04.12.08, 16:40 w pracy mam włączoną prawie non stop i często zaglądam cy jakiś nowy wpis w intresującym mnie wątku się nie pojawił. A w domu to tak ok.21 jednym okiem jestem na czacie a jednym na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless no i wykrakalam....;) 04.12.08, 16:40 suchy pysk, ciągi -toz to znak ze popadlas w alkoholizm a mowila ciocia mea- uciakaj???? ja siedze z doskoku -zerze cos, odkurze- posiedze poczytam, napisze cos madrego ....i ide dalej, pozmywam i znowu wpadne kogos poinstruowac jak ma zyc.....itd,itp Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: no i wykrakalam....;) 04.12.08, 16:42 Ja już mam ciągi Przez większośc dni zaglądam tylko wieczorem na pół godziny, godzinę, poczytam, cos tam skrobnę. A potem przychodzi taki dzień, że siedzę od rana do wieczora i odejśc nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: no i wykrakalam....;) 04.12.08, 16:42 ja wlasnie jak mea - z doskoku, miedzy pracami domowymi, ogladaniem, czytaniem,zabawa z dziecmi.chociaz sa tygodnie, kiedy tutaj w ogole nie wchodze.jak jestem, to przewaznie wieczorem na dluzej i prawie zawsze cos jem/pije Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: no i wykrakalam....;) 04.12.08, 16:45 zaglądam z doskoku jak mea,umyję kawałek okna-luk,odkurzę-luk,a jak skoczę to przeważnie coś do żarcia przyniosę sobie i tak już 3 kilo do przodu a to wszystko przez ematkę Odpowiedz Link Zgłoś
mamaziq Re: no i wykrakalam....;) 04.12.08, 16:50 siedzę z doskoku, coś tam skubnę czasem, z reguły popijam kawkę, jeśli jestem dłużej przzy kompie, mam otwartych kilka rzeczy i lukam pomiędzy Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: na ematce... 04.12.08, 16:57 z doskoku wole jak sa nudy, bo mi wtedy prace domowe odlogiem nie leza na dluzej przysiadam jak karmie i zawsze mam otwartych kilka roznych okien Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: na ematce... 04.12.08, 17:01 A to zalezy.Zazwyczaj siadam z kawa jak mlodzi spia.Albo jak stary z roboty wraca i sie dzieciakami zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
misi24 Re: na ematce... 04.12.08, 17:08 Ja siedzę raczej czasami, jak mam jakieś pół godz. siadam necie sprawdzam pocztę, zaglądam na nk i na emamie zazwyczaj kończę, ale muszę przyznać, że zajmuje mi to najwięcej czasu... Pozdrawiam emamy Odpowiedz Link Zgłoś
cynchonidyna Re: na ematce... 04.12.08, 17:20 Ja z doskoku, mam otwartych kilka okien, emama między innymi i tak między układaniem wieży z klocków, Ostrym dyżurem, obiadem itp zaglądam. Pozdrawiam wszystkie emamay- szczególnie te uzależnione. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: na ematce... 04.12.08, 18:33 Zaglądam czasami co 3-4 dni, czasami rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: na ematce... 05.12.08, 09:58 Jak się nudzę w robocie to zaglądam bardzo często, w domu po południu nie mam czasu i niewygodnie mi z racji wielkiego brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: na ematce... 05.12.08, 10:03 W pracy mam często otwartą "w tle" i zaglądam co jakiś czas. W domu tak samo i robię wtedy kilka rzeczy naraz: gram w scrabble, piszę maile i zaglądam na emamę Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: na ematce... 05.12.08, 10:05 z doskoku, gdy córka mina to pozwoli. czasmi cieszę się, że mi net nie chodzi bo mogę posprzątać. ale nie jest jeszcze ze mną tak źle bo dziecko głodne nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: na ematce... 05.12.08, 14:02 Ja z doskokoku głównie, ale też czsami miewam ciągi.. robota leży odłogiem, a ja czytam i popijam mineralką. Zreszta obsesyjnie dbam o to żeby mieć butlę wody koło kompa Jak nie mam to przynoszę bo bez świadomości, że jest nie mogę się skupić Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: na ematce... 05.12.08, 14:24 W południe jak młody śpi a potem wieczorem jak znowu śpiZaglądam jeszcze na seriale-bo żadnego nie oglądam ale lubię poczytać streszczenia(sorry Kryminalne zagadki oglądam),no i jeszcze polonijne forum oblukam z racji zamieszkania w UK.Jem, pije...co się da Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: na ematce... 05.12.08, 14:25 socka2 napisała: > siedzicie ciagiem czy z doskoku? o "suchym pysku" czy podjadacie > cos? tylko ematka czy smigacie po necie? net mam wlaczony caly czas i zagladam z doskoku uwielbiam pic kawe i jesc przy kompie, albo saczyc winko smigam wszedzie - informacje, zdjecia, maile, forum Odpowiedz Link Zgłoś