Dodaj do ulubionych

PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH

05.01.09, 11:09
Dziewczyny przypominam że 7 stycznia (środa) spotykamy się o 16.15 na
zajęciach w klubie kangurek. Mam nadzieję że macie już rezerwację czasową na
ten termin i spotkamy się tam. Jeśli którejś coś wypadło to dajcie cynk.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Obserwuj wątek
    • kid111 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 05.01.09, 14:40
      ok, ciekawe jak będzie.
      • issy25 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 06.01.09, 20:33
        Kurcze no. A ja mam nocki i przespać sie mogę dopiero popoludniu jak mąż z
        przacy wraca sad. O której te zajęcia i na jakiej ulicy? Może uda mi się
        przyjechać. Bardzo bym chciala. Aha, jaki jest koszt?
        • blue_belle Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 07.01.09, 12:00
          Iwonko to jest na łódzkiej. zajęcia są o 16.15. i dzisiaj są gratisowe więc nic nie płacimy. postaraj się. dokładny adres znajdziesz na www.kangurek.net
          • mona19832 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 08.01.09, 08:27
            Dziewczyny i jak było na tych zajęciach??
            Przepraszam że nie dotrałam ale wczoraj rano miałam telefon i na
            16.30 miałam rozmowe kwalifikacyjną w sprawie pracy.
            • pastel12 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 28.01.09, 19:30
              dzisiaj odbyły się nasze ostatnie 4-te zajęcia /w tym pierwsze były bezpłatne/.I
              dzisiaj dopiero malutka zakumała o co chodzi. Bo juz sklonni bylismy
              zrezygnowac. Mała ma 2 latka i ten angielski dla niej jest o podłogę roztrzaskany.
              pytałam się dzisiaj pani czy jest jakaś alternatywa dla 2-latki zamiast tego
              angielskiego.Ale niestety nie ma.
              Młodsze mamy " roczniaki-założyły" klub młodych mam. a dla dwulatka nadal nie
              ma nic ekstra.
              • blue_belle Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 28.01.09, 20:03
                wiesz co pastel12. ja nie wiem skąd masz informacje że roczniaki mają klub. ja
                napisałam że klub nie ma ograniczenia wiekowego jeśli chodzi o dzieci (o mamy
                tym bardziejwink. na spotkaniu klubu były i roczniaki (moja) i dwie dziewczynki
                2-letnie. i dzieci dogadały się super, mamy moim zdaniem też. więc naprawdę nic
                nie stoi na przeszkodzie żebyś w następny czwartek do nas dołączyła i sprawdziła
                czy klimat ci odpowiada. my faktycznie z zajęć po angielsku zrezygnowałyśmy bo
                było za mało chętnych, ale też dla naszych małych dzieci (a na zajęciach były
                dwa roczniaki i jedno prawie roczne) to te zajęcia nie były zbyt atrakcyjne bo
                dzieci nie były zainteresowane. natomiast klub się sprawdza jak najbardziej. tak
                więc zapraszamy w czwartek i sądzę że spodoba się i tobie i twojemu dzieciaczkowi.
                • mona19832 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 28.01.09, 20:11
                  Zgadzam się z blue_belle. Byłam na tych zajęciach z moją 2 letnią
                  córeczką. Bardzo jej się podobało dzieciaki bawiły się bardzo fajnie
                  te roczne z dwulatkami. Będziemy chodziły z córką bo i ma kontakt z
                  dzieciaczkami była bardzo zadowolona pobawiła się poszalała a i ja
                  jestem zadowolona bo mogłam sobie w końcu pogadać z innymi mamami.
    • sylpiec Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 22.02.09, 14:56
      cześć dziewczyny. Chciałam zapytać was o te zajęcie na łódzkiej.
      Chętnie bym do was dołączył, mój Karol ma teraz 8,5 m-ca. Czy jest
      za malutki? Doskwiera mi brak towarzystwa, a Karolkowi też by się
      przydał widok innych dzieciaczków. Co tam się dzieje podczas zajęć i
      jaki jest koszt?
      • blue_belle Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 22.02.09, 16:34
        Hej, Karol nie jest za malutki moim zdaniem. możesz przyjść się z nami spotkać i
        sama zobaczysz czy Wam to odpowiada. Koszt zajęć to 8zł albo 10 za godzinę -
        przyznam że już nie pamiętam ale chyba było 8, a 10 miało być jak nam Pani coś
        przygotuje do robienia z dziećmi. I w sumie to nie powiedziałabym że są to
        zajęcia w takim sensie. to po prostu spotkania mam z dziećmi. dzieci się bawią a
        my pijemy kawkę, gadamy i tak to wygląda. nie ma żadnego ograniczenia wieku ani
        dla dzieci ani dla mam smile moim zdaniem to najlepiej gdybyś przyszła i po prostu
        sama się przekonasz big_grin a myślę że jeśli się nudzisz to Ci się spodoba. mam
        nadzieję więc że się spotkamy w knagurku. jeśli masz jeszcze jakieś pytania to
        pytaj.
        pozdrawiam
        • issy25 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 22.02.09, 22:36
          A kiedy następne zajęcia? W tym tygodniu po niedzieli się spotykacie? Może i nam
          by sie udalo przyjechaćsmile
          • kasiabazia Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 23.02.09, 09:43
            Tez chętnie się wybiore,bo przez tą zime idzie sfiksować.
            • mona19832 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 23.02.09, 10:14
              Ja jeśli tylko wyzdrowieje bo teraz jestem zakatarzona i zakaszlana
              będę. Bardzo nam się podobało na tym spotkaniu. Tak że dziewczyny do
              zobaczenia w czwartek.
              • sylpiec Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 23.02.09, 13:28
                dzięki za odpowiedź, rozumiem że spotkanie jest w ten czwartek o
                godzinie 17? Pakuję KArola do auta i jadę na spotkanie z wami. U nas
                jest tylko taki problem że Karolem sypia 2x dziennie i popołudniowa
                drzemka różnie wypada, muszę od rana w czwartek tak ustawić rytm
                mojego małego żeby był wyspany bo inaczej marudką będzie. Do
                zobaczenia.
                • kid111 Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 23.02.09, 14:47
                  Może i my się wreszcie zbierzemy i przyjedziemy.Kto jeszcze?
                  • blue_belle Re: PRZYPOMINAM O ZAJĘCIACH 23.02.09, 17:50
                    no my będziemy teraz w czwartek na 99%. ten 1% zostawiam sobie na ekstremalnie
                    niezaplanowane zdarzenia wink
                    Meli już zdrowa, ja też ok - i bardzo się cieszę że w końcu znowu wyjdziemy z
                    domu. tak więc do zobaczenia w czwartek o 17.
                    pozdrawiam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka