franianianiamaj 13.01.09, 14:34 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6153577,Przedszkole_przenocuje_malucha.html Ciekawa jestem co Wy na to.. Wg. mnie ktos mial fajny pomysl, ale ja bym tak nie mogla Po przeczytaniu tego artykulu zrobilo mi sie jakos tak dziwnie i smutno.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Co Wy na to?? 13.01.09, 14:35 Kochanienka, to juz trzeci watek o tym dzis Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Co Wy na to?? 13.01.09, 14:35 Ja na to, że zanim napiszesz powinnaś spojrzeć na forum czy nie powielisz tematu. Już dwa wątki są na tym forum założone na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
franianianiamaj Re: Co Wy na to?? 13.01.09, 14:37 o szlag...macie racje, sorki Ps. dawno mnie nie bylo na forum.... przepraszam jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Co Wy na to?? 13.01.09, 14:37 Jak sobie ludzie biorą apartamenty na potężne kredyty,to potem 'te ludzie' muszą pracować 24 na dobę,żeby te kredyty spłacić.Dzieciak mieszka w przedszkolu,rodzice w pracy,no ale apartament jest i się pochwalić można. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: sanna 13.01.09, 15:24 trudno sie z toba nie zgodzic natomiast nie trzeba miec apartamentu aby dzieciaki odbierac 5 min przd zamknieciem przedszkola. i to prywatnego, ktore otwarte jest dluzej. w mysl zasady- skoro zaplacone to niech tam siedzi. i bylo o tym na forum. kredydy zaciagane wielkie a potem szybki i ktotki urlop macierzyski i hop do pracy. bylam 3 lata na wychowawczym, pracuje obecnie i bede w przyszlosci na 3/4 etatu. apartamentu nie mam. ale wygodnie mieszkam. tyle, ze z checia kupna 4 pokojoweho mieszkania z tarasem w warszawie bede musiala dluzej poczekac niz ci, co biora wielkie kredyty. no ale cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Co Wy na to?? 13.01.09, 16:08 Jak dla mnie to super rozwiazanie. Masz dziecko pod dobra opieka w miejscu,ktore dziecko zna.Jest to rozwiazanie dla tych np. co nie mieszkaja blisko mamusi,tatusia,cioci,babci co by malucha mozna bylo podrzucic na noc. Jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś