Dodaj do ulubionych

Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnaturkach?

29.01.09, 09:54
Litości, od tych wściekłych obrazków aż oczy bolą.
Najgorzej jak któraś ma dwoje dzieci, od tych rybek,
bocianów i kotów oczy bolą.Jakiś taki trynd dziwny, po
co to komu?
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 09:55
      No bo od pewnego czasu MOZNA miec obrazkowe sygnaturki. No i to są
      własnie konsekwencje.
    • mama-maxa Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 09:57
      nie oglądaj jak ci się nie podoba i już

po sprawie...
      • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:02
        mama-maxa napisała:

> nie oglądaj jak ci się nie podoba i już

no tu zes pojechala hehehe.

trudno czytac wątek i nie widziec np twojego suwaczka. Ktory, tak
        na marginesie mógłby byc mniejszy, bo przekracza 4 wersy.
        • zona_mi Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:06
          > na marginesie mógłby byc mniejszy, bo przekracza 4 wersy.

To lepiej zostawić duży suwak, ale podać jedynie link do niego, bo
          po pierwsze nie będzie tak dawał po oczach, po drugie jeśli jeszcze
          bardziej "rozjedzie" twarz tego dziecka, to już wogóle będzie
          wyglądać dramatycznie.
        • mama-maxa Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:11
          no więc zmiejszyłamsmile
          • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:30
            mama-maxa napisała:

> no więc zmiejszyłamsmile

Jestem wdzięczna smile
      • pa.trycja Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:14
        mama-maxa, ale powiedz mi proszę szczerze-masz napisane
        w tym suwaku ile syn ma,ok.-spoko,ale po kiego Ci te rybki
        i słoniki?Ta ryba jest na 5 a syn zupełnie w innym wieku...
        Zdjęcie ładne,małe,niech sobie będzie,ale jaka jest rola tej
        całej reszty??
        Nie da sie na to nie patrzeć,bo aż bije po oczach...
        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:17
          no mama-maxa, to teraz sie prosze grzecznie patrycji wytlumaczyc tongue_out
          • mama-maxa Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:17
            no już lecębig_grin
            • pa.trycja Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:24
              mama-maxa napisała:

> no już lecębig_grin

Normalnie się pytam, po ludzku, z ciekawości.
              Ulżyj mi proszę i napisz po kiego ci ten szajs???
              No weź, bo nie zasnę.
              • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:29
                A ja tak po ludzku, normalnie sie pytam:
                pa.trycjo po ci cytat w j. ang? Polskiego nie znasz? udzielasz sie
                na forum polskim raczej, wiec nie kumam.
                Prosze o wyjaśnienie
                • olinka20 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:45
                  Może dlatego, że cytuje Kurta Vonneguta, który Polakiem nie jest, a
                  często cytat nie oddaje pełni przekazusmile
                  • morgen_stern Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:54
                    Czajka, czepiasz się. Często cytat o wiele lepiej brzmi w języku oryginalnym. Ja
                    mam cytat z linkiem do akcji angielskich ateistów i świadomie pozostawiłam motto
                    akcji w oryginale.
                    • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:55
                      morgen_stern napisała:

> Czajka, czepiasz się

Moze sie czepiam, moze niesmile

Ale takie mam zdanie na ten temat i juz.
                  • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:54
                    wiem ze nie jest Polakiem. Mimo to nadal uwazam za pretensjonalne
                    cytowanie w obcym jezyku na forum polskojezycznym

olinka20 napisała:
                    a często cytat nie oddaje pełni przekazusmile

To po co wogóle cytowac? smile
                    • morgen_stern Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:01
                      Hmm, może dlatego, że sporo osób zna dobrze język angielski? A jeśli wchodzi w
                      grę inny, mniej popularny język to można w ten sposób poznać kogoś ciekawego,
                      kto również ten język zna tongue_out
                    • mama_kotula Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:05
                      Cytat
                      olinka20 napisała:
                      a często cytat nie oddaje pełni przekazusmile

czajka napisała:

To po co wogóle cytowac? smile

Olince zapewne chodziło o "tłumaczenie", a nie o "cytat".

Ja mam w jednej z sygnaturek tekst z filmu "I'm weird, but I'm not strange", którego nie jestem w stanie przełożyć na polski tak, aby miał ten sam wydźwięk i znaczenie. A cytat w oryginale mi pasuje, więc czemu mam z niego rezygnować?
                      • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:07
                        mama_kotula napisała:
                        Olince zapewne chodziło o "tłumaczenie", a nie o "cytat".

wiem smile

Ale czepiam się nie bez powodu.

czepiam sie zeby wytłumaczyc jedno:
                        Tobie przeszkadzają suwaczki
                        innemu zdjęcia dzieci
                        komuc cytaty
                        itd
                        itp

Dlatego pozwólmy miec ludziom w sygnaturkach co sobie chcą,
                        oczywiscie o ile nie łamie to regulaminu forum.
                        • pa.trycja czajka 29.01.09, 11:20
                          > czepiam sie zeby wytłumaczyc jedno:
                          > Tobie przeszkadzają suwaczki
                          > innemu zdjęcia dzieci
                          > komuc cytaty

I tu się mylisz, bo suwaczki nie przeszkadzają same w sobie,
                          przeszkadza ich wrzaskliwa forma graficzna, która utrudnia
                          czytanie postów.
                          • moofka Re: czajka 29.01.09, 11:22
                            wrzaskliwa forma graficzna LOL
                          • madameblanka Re: czajka 29.01.09, 11:29
                            po za tym wers tekstu, nie dość że często mądry /coś z tego chociaż można
                            wynieść/ to jeszcze miniaturkowy w porównaniu z suwaczkiem. Suwaczek z
                            dziecięciem daje mi do wiadomości /i to dość ostro/ że osoba ma joba na punkcie
                            swojej dzidzi. Teraz niech znajdzie się pod sobą w jednym wątku parę takich
                            suwaczków, to się odechciewa czytac i jak ktoś słusznie poniżej napisał aż palce
                            bolą od przewijania.
                      • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:10
                        a niektorzy hoduja wirtualne smoki w sygnaturkach smile
                        sygnaturka na forum to takie cos jak majtki w realu, odrobina prywatnosci i
                        kazdy tam trzyma cos chce smile
                      • olinka20 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:00
                        A pewnie, ze o to mi chodziło smile
                        Tylko czasem sie za szybko kliknie wyslij i bzdury wychodzą smile
                • pa.trycja Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:16
                  Cytat pochodzi z Mother Night K.V., należy do moich ulubionych
                  i do takich, które tracą na tłumaczeniu (Jesteśmy tym, kogo udajemy, i dlatego
                  musimy uważać, kogo udajemy - dla mnie brzmi gorzej niż w oryginale, nic na to
                  nie poradzę i już).

__
                  "Be careful what you pretend to be because you are what you pretend to be."
                  Kurt Vonnegut
    • zona_mi Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 09:58
      Do tego jeszcze staż małżeński, wiek ostatniej ciąży, dodałabym
      również staż na forum, w pracy i ile do końca urlopu wychowawczego...

Sygnaturka nie powinna przekracza wysokości ok. 4 wersów -
      zapominają o tym suwaczkowe ematki.
      • morgen_stern Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:04
        Zupełnie zapomniałyście o sygnaturkach rozwodowych tongue_out
        • zona_mi Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:09
          Bo ja jestem wytrwałą żoną... wink

No ale rzeczywiście - rozwód zamiast stażu małżeńskiego.
          I jeszcze zwykły kalendarz - do końca roku 2009 pozostało...
          Oraz dla pewności: rok 2009 ma już...
          Chyba sobie zaraz kilka suwaczków zamontuję i zacznę się udzielać
          aktywnie. Będzie fajnie.
        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:31
          morgen_stern napisała:

> Zupełnie zapomniałyście o sygnaturkach rozwodowych tongue_out
          >

i swuaczkach dla suwaczkow wink
      • madameblanka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:06
        > Do tego jeszcze staż małżeński, wiek ostatniej ciąży, dodałabym
        > również staż na forum, w pracy i ile do końca urlopu wychowawczego...

ha ha ha
        koniecznie trzeba tez uwzględnić swój pierwszy raz, uwzględnić date poczęcia
        pupilka, a także ile godzin trwał poród, zaznaczyc dzień swoich urodzin itede,
        do tego wkleić zdjęcie dzieciaka a później psioczyć na forum że pedofile, i że
        jak tak można umieszczać zdjęcia dzieci na stronie gazety, eeech
        • zona_mi Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:11
          No i koniecznie:
          nasz piesio jest z nami już...
          nasze rybki są z nami już...
          nasz listonosz przynosi nam listy od...
          • morgen_stern Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:14
            Ja miałam sygnaturkę rozwodową, ale to było właśnie żartobliwe i bardzo ją
            lubiłam - z taką zieloną żabką i kwiatuszkami tongue_out
            • jowita771 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:56
              Moja córka też ją bardzo lubiła, bo w ogóle lubi żaby. Teraz jakaś ematka ma
              taką żabę, która lezie tak powoli i moja córka znowu siedzi mi na karku i jak
              przesuwam stronę, to miauczy, żeby jej pokazać "ziabe".
    • lubie_gazete Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 09:58
      To jeszcze nic-najgorsze są brzydkie i pucate dzieci w podpisach.Rozumiem,ktoś
      ma ładne dziecko i chce się pochwalić,ale chwalić się otłuszczonym pasztetem?
      Choć przynajmniej ten plus,że takim to się nawet pedofil nie zainteresuje,więc
      to bezpieczniejsze niż dawanie zdjęć ładniejszych dzieci.
    • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:08
      z dwojga zlego lepsza sygnaturka dzieciowa - co nie dziwi na dzieciowym forum
      niz pretensjonalny cytat i do tego po niepolsku
      • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:13
        oooo tak, zgadzam się z powyższymbig_grin

ja tam lubię kolorowiuśkie sygnaturki, obrazki czy suwaczki, dla
        mnie mogłyby być nawet większe, tak wesoło i optymistycznie się
        robitongue_out

i jakoś mi nie przeszkadzają w czytaniu forum, mało wrażliwa jestem...
        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:14
          ale jage masz fajna smile
          • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:18
            ale chiba ciut za dużasad...
            • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:21
              ee tam, fajna dziewczyna
              tu duzo grubsze bez obciachu sie udzielaja wink
              • asiaiwona_1 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:41
                na pomocnych emamach jedna forumka miała sygnaturki ze zdjęciami 4
                dzieci. Przy poście zawierającym tylko jedno zdanie wyglądało to
                tragicznie.
                • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:46
                  hihi, no dobra, przesada w żadną stronę nie jest mile widzianawink

dlatego suwaczki moich dziewczyn pokazują się losowo-raz jednej,
                  za jaakiś czas drugiej...
                • matysiaczek.0 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:49
                  eee...co do sygnaturek, to ja tam swoje lubię (wybierane losowo), ale za jedną kiedyś mnie wrażliwce pognały. To był taki komputerowiec, co łeb do krwi obijał na klawiaturze. Argument był taki, że jej dziecko na kolanach siedzi jak ona coś pisze na kompie i gapi się na tego komputerowca, a ona sobie nie życzy, coby widział taki koszmarek krwisty....
                  • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:52
                    a to sie nie dziwie, wyjatkowa rzygliwa wink
                  • morgen_stern Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:55
                    To była akurat jedna z naszych moderatorek, nick zaczynał się na "c" tongue_out
                    • matysiaczek.0 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:59
                      e tam...ja tam do tej na "c" nic nie mam. Krajanką moją toć jest!!! Może kiedy nie usunie wątku mojego...bo jak dla SWOJEJ usuwać...? wink
                  • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:57
                    matysiaczek.0 napisała:
                    ale za jedną
                    > kiedyś mnie wrażliwce pognały. To był taki komputerowiec, co łeb
                    do krwi obijał
                    > na klawiaturze.

Do mnie i mojej sygnaturki pijesz? smile

Nie chcę byc czepliwa ale zarówno ty jak i Moofka tez macie za duże
                    suwaczki tongue_out

Fakt ze nie sa mocno kolorowe i temu nie przeszkadzają ale faktem
                    jest ze przekraczjaa 4 wersy.
                    • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:59
                      suwaczek to jeszcze nic
                      ja tu mam
                      tylko ciii -

klony
                      • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:01
                        Moofka lae suwczki z tej strony co twój świetne sa.
                        szkoda ze ja zapomnialam juz język rosyjskisad Bo bym sobie jakis
                        wybrala smile A co?
                        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:06
                          ale tam przeciez nie trzeba rosyjskiego znac
                          klikaniem krok po kroku wszystko ustawiasz
                          a poza tym lepszy poniepolsku, bo po polsku sensu nie oddaje wink
                          • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:10
                            moofka napisała:
                            a poza tym lepszy poniepolsku, bo po polsku sensu nie oddaje wink

To fakt, mój suwaczek od kiedy mam krótkie włosy po polsku straciłby
                            wydźwięk tongue_out Zrobie sobie rosyjski hehe
                    • matysiaczek.0 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:01
                      aaaaaaa no tak....tylko mój komuterowiec był widoczny, Ty masz link...i o to chodziło, że nie trzeba było otwierać, żeby zobaczyć, wystarczyło czytać mój post...czajka ja do Ciebie nie piję, chyba, że z Tobą kawę przy murzynku..:0
                      • mamalilki Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:03
                        Ja wiem dla kogo to jest. Siedzi przy mnie moje trzyletnie dziecko i sie
                        zachwyca, że tu dziecko, a tu czarownica, a tam ludzik skacze (najbardziej
                        atrakcyjne sygnaturki Inii smile). Dzieki temu moge czasem poczytac w spokoju, bo
                        dziecko sobie oglada smile
                      • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:05
                        No ja mam link, ale przez krótka chwilę mialam obraek:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=87797874&a=87810248

Dosłownie dzien chybasmile
                  • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 10:58
                    ten krwisty komputerowiec to, przyznam, i we mnie mieszane uczucia
                    wywołałuncertain
                    • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:00
                      inia33 napisała:

> ten krwisty komputerowiec to, przyznam, i we mnie mieszane uczucia
                      > wywołałuncertain

no i temu jest tylko linkiem a nie obrazkiem w sygnaturcesmile
                      • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:02
                        czajkax2 napisała:

>
                        > no i temu jest tylko linkiem a nie obrazkiem w sygnaturcesmile

no i właśnie sobie wlazłam w ten link i zniesmaczyłam się po raz
                        kolejnytongue_out
                        • czajkax2 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:08
                          inia33 napisała:
                          no i właśnie sobie wlazłam w ten link i zniesmaczyłam się po raz
                          > kolejnytongue_out

No masochistka, no smile
                          • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:43
                            jak się zmniejsza te nieszczęsne suwaczki/obrazki???
      • pa.trycja Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:50
        moofka napisała:

> z dwojga zlego lepsza sygnaturka dzieciowa - co nie dziwi na dzieciowym forum
        > niz pretensjonalny cytat i do tego po niepolsku

A od kiedyż to emama dzieciowym forum jest? Pierwsze słyszę.
        Jeśli cytat z Vonneguta jest dla ciebie pretensjonalny, to wiesz
        co, wiesz co?
        wspólczuje twoim dzieciĄ wink))) (rech rech)
        • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:55
          pa.trycja napisała:

>
          > A od kiedyż to emama dzieciowym forum jest? Pierwsze słyszę.

no wieesz, przecież słowo "mama" oznacza, że się ma dziecko, no nie
          powiesz "mama" na bezdzietną? siłą rzeczy w założeniu jest to forum
          dla posiadaczek dzieci (co nie znaczy, że bezdzietne nie mają
          wstępu oczywiście), które to posiadaczki często w ten właśnie
          sposób dają wyraz swemu do tychże dzieci przywiązaniu...

czyli jakby trochę jednak dzieciowe forum to jest...
        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:59
          pa.trycja napisała:

> moofka napisała:
          >
          > > z dwojga zlego lepsza sygnaturka dzieciowa - co nie dziwi na dzieciowym f
          > orum
          > > niz pretensjonalny cytat i do tego po niepolsku
          >
          > A od kiedyż to emama dzieciowym forum jest? Pierwsze słyszę.

a to sie czyta nie slucha
          gazeta.pl Forum eDziecko eRodzice emama

emama jest podforum dziecka
          i siedza tu ematki dzieciom
          oraz lipcowa

> Jeśli cytat z Vonneguta jest dla ciebie pretensjonalny, to wiesz
          > co, wiesz co?
          > wspólczuje twoim dzieciĄ wink))) (rech rech)

obcojezyczny cytat, ktore doskonale da sie przelozyc na durnowatym forum w
          dyskusji o dupie maryni jest nieco pretensjonalny
          czy to z vonneguta czy z bucharina
          a wspolczucia moje dzieci nie potrzebuja twojego
          jedno wlasnie bawi sie na balu doskonale drugie spi blogo na cycku
          cos traca ze nie przeczytaly twojej swiatlej sygnaturki czy o co ci chodzi
          zwlaszcza?
          • pa.trycja moofka 29.01.09, 12:18
            kobito, jakiś zły dzień masz chyba. To było
            z ironią o tych dzieciach, kończę już tę jałową
            dyskusję z tobą.

Emama nie jest dzieciowym forum, o czym świadczy choćby fakt,
            że wątki stricte o dzieciach są przenoszone na właściwe podfora.

moja sygnaturka jest adekwatna do każdego internetowego
            forum i każdej dyskusji-nawet o dupie maryni.
            • moofka Re: moofka 29.01.09, 12:29
              pa.trycja napisała:

> kobito, jakiś zły dzień masz chyba.

cudowny mam dzien wink

To było
              > z ironią o tych dzieciach, kończę już tę jałową
              > dyskusję z tobą.

ironie tez dobrze przypiac a propos, a nie tak od czapy tongue_out

> Emama nie jest dzieciowym forum, o czym świadczy choćby fakt,
              > że wątki stricte o dzieciach są przenoszone na właściwe podfora.

jest i zawsze byla podforum edziecka

> moja sygnaturka jest adekwatna do każdego internetowego
              > forum i każdej dyskusji-nawet o dupie maryni.

to twoje zdanie
              tobie wolno sie czepic suwakow czy czegos tam, innym twojego vonneguta
              to juz mniej ci pasuje?
    • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:05
      no i moszna dlugo
      czemu kto ma po angielsku, albo czemu mu skacze
      dawno nie bylo dyskusji o tym, czyj nik lepszy
      i ze glupie sa te co maja mama-zosi i glupie te co maja ania3727
      • mearuless ufffffffffffff 29.01.09, 11:35

no to dobrze ze tamte glupie bo ja nie mam ani tego ani tegosmile
        i sygn. mala -tylko sentencjesmile, rozciagnietej buzi moich dzieci nie mam pod
        postem, ino linkasmilesmilesmile
        uff0 czyli niekogo nie wkurzam tak na pierwszy rzut oka????smilesmilesmilesmilesmilesmile
    • crises Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 11:06
      Buracko-wieśniacki breederski lans.

Nie da się tego g..na wyłączyć, wątki zajmują pięćdziesiąt ekranów i
      aż palce boli od przewijania, człowiek tylko dostaje oczopląsu od
      suwaczków, sraczków, animowanych gifów...
      • mearuless no a jakbys przegapila 29.01.09, 11:36

jakie to piekne, cudne i wspaniale dziecko ma autorka????
        strata, strata, srata tata.....
        • crises Re: no a jakbys przegapila 29.01.09, 11:55
          Na przykład dziecko użytkowniczki mama-maxa, które na tym zdjęciu
          wygląda, jakby miało sześcienną głowę (hodowali je w pudełku jak
          bonsai-kitten)?

Rzeczywiście, moje życie stałoby się o wiele uboższe bez znajomości
          tej fotki.
          • mearuless no ja tego nie napisałam....;) 29.01.09, 11:56

• mama-maxa Re: no a jakbys przegapila 29.01.09, 12:57
            jak już wspomniałam gdzieś tam...nie pododba ci sie to nie patrz i
            tyle
            • crises Re: no a jakbys przegapila 29.01.09, 13:43
              Trochę trudno się czyta forum z zamkniętymi oczami, wiesz.
              • mamalilki Re: no a jakbys przegapila 29.01.09, 14:00
                O, to ja podpadam pod kategorię głupiej dziuni, która ma w nicku bachora i
                jeszcze suwaczki, bo całe moje życie kręci się wokół męża i bachorów, którymi
                sie chwale. Musze koniecznie trzecią dopisać na dole, bo jakoś od dwoch lat nie
                bylo czasu... No i chyba szefowi powiem, ze emamy ustaliły moje priorytety i
                chyba muszę zrezygnować...
                • crises Re: no a jakbys przegapila 29.01.09, 15:35
                  Nie wiem, czemu akurat podpinasz się pod mojego posta, ale skoro tak
                  twierdzisz, to nie wypada mi się nie zgodzić.
          • mearuless crises- boski tekst o tym bonsai:) 29.01.09, 15:49

smieje sie z tego cały dziensmilesmilesmile
            a trafilas w sedno z opisemsmilesmilesmilesmilesmilesmile
            mialam podbne odczuvcia, tylko nie znalazlam odpowiednich słów, by to tak
            dosadnie wyrazicsmile
    • jasmin80 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:20
      Każdy niech se robi suwaczki jakie chce czy podpisy jakie chce i
      jakie mu się podobają. Jego sprawa. A ten co tego nie lubi niech
      sobie tego nie daje i spoko. Nie musi przy tym krytkować tych co
      wklejają suwaczki i inne. Takie moje zdanie jest.
    • deela Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:22
      nie wiem ale wqwiajace sa
      szczerze co mnie obchodzi ile kto ma dzieciorow i do tego jakie sa brzydkie i
      tluste te niemowlaki?
      niezbyt interesuje mnie tez ile kto ma do porodu, ile ma od lub do rozwodu, ile
      do slubu lub od slubu
      qrde niech bedzie link to jak kto ciekawy to sobie wejdzie a tak musze te
      oczoyebliwe paski ogladac, zazwyczaj wieksze od postu
      a juz szczytem infantylizmu jes ktos z nickiem mamusiaamelkimaciusiajasia i do
      tego pelen wysyp bachorstwa na paskach................... aaaaaaaaaaaaaaa jakby
      baba nie miala we lbie nic innego procz swoich dzieciorow!
      • pa.trycja deela 29.01.09, 12:28
        Twoja sygnaturka jest bosska big_grin
        Moofka musi koniecznie do niej zajrzeć wink
      • madameblanka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:32
        tak tez powyżej napisałam że mamusie maja joba na punkcie swojej dzidzi, w domu
        pewnie tapety z podobizną, pulpit naturalnie tez i inne ołtarzyki na meblach.
        Tudzież osoba z zajebiaszczą sygnaturą lubi być w centrum zainteresowania, bo
        nie wiem jak mam ten objaw tłumaczyć.
        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:34
          madameblanka napisała:

> Tudzież osoba z zajebiaszczą sygnaturą lubi być w centrum zainteresowania, bo
          > nie wiem jak mam ten objaw tłumaczyć.

tak, miala dominujaca matke, wycofanego ojca i buty ortopedyczne w szkole
          obecnie ma rzadkie wlosy, maly biust, kiepska posade i brak prawa jazdy
          a jej chlopu nie staje, jak mezowi lilki69
          • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:40
            moofka napisała:

> tak, miala dominujaca matke, wycofanego ojca i buty ortopedyczne w szkole
            > obecnie ma rzadkie wlosy, maly biust, kiepska posade i brak prawa jazdy
            > a jej chlopu nie staje, jak mezowi lilki69

weź mnie nie dołuj! z matką, ojcem, biustem i prawem jazdy to
            wypisz wymaluj ja!
            • jowita771 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:27
              > weź mnie nie dołuj! z matką, ojcem, biustem i prawem jazdy to
              > wypisz wymaluj ja!

To ciesz się przynajmniej z męża, niektóre nawet tego nie mają.
              • jowita771 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:30
                Ponieważ moja poprzednia wypowiedź zabrzmiała, jakby mój mąż miał problem ze
                wzwodem, chciałabym nadmienić, że mam prawo jazdy. Dobre i towink
                • jowita771 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:31
                  A moja córka ma kształtną czaszkę, taką niesześcienną, o! wink
          • madameblanka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:41
            ano chyba że takwink
        • deela Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:41
          > tak tez powyżej napisałam że mamusie maja joba na punkcie swojej dzidzi, w domu
          > pewnie tapety z podobizną, pulpit naturalnie tez i inne ołtarzyki na meblach.
          no jasne, a w portfelu maja mnostwo zdjec a na komorce filmiki ktore odtwazaja
          bogu ducha winnym przechodniom :o
          • deela Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:43
            odtwarzaja, wybaczcie
            cierpie na ciazowe odmozdzenie indifferent
    • aetas Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:34
      pa.trycja napisała:

> Litości, od tych wściekłych obrazków aż oczy bolą.
      > Najgorzej jak któraś ma dwoje dzieci, od tych rybek,
      > bocianów i kotów oczy bolą.Jakiś taki trynd dziwny, po
      > co to komu?

Zacytuję tekst z "Jaś Fasola. Nadciąga totalny kataklizm" - "Co kto
      lubi"... wink
      mnie tez sie troi w oczach, ale jak komus sie podoba cos takiego
      mieć w sygnaturce, jego wola smile
      • aetas Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:39
        chciałam tylko napisac, że mi to w zasadzie zwisa, ale mnie w ogóle
        wiele rzeczy zwisa, może zbyt wiele... wink
    • chicarica Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:35
      Bo wiesz, jak ktoś nic innego nie ma światu do powiedzenia o sobie, to musi się
      pochwalić że ma męża, dziecko czy coś w tym stylu.
      Zaraz sobie chyba zrobię suwaczek typu "miesiąc od zakupu nowej fury" wink
      • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:36
        chicarica napisała:

> Bo wiesz, jak ktoś nic innego nie ma światu do powiedzenia o sobie, to musi się
        > pochwalić że ma męża, dziecko czy coś w tym stylu.
        > Zaraz sobie chyba zrobię suwaczek typu "miesiąc od zakupu nowej fury" wink

moszesz
        kazdy ma cos, wokol czego kreci sie jego zycie wink
        • chicarica Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:38
          Ba!
          Jeszcze dorzucę - 3 dni od powrotu z zarąbistego urlopu smile
          • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:45
            chicarica napisała:

> Ba!
            > Jeszcze dorzucę - 3 dni od powrotu z zarąbistego urlopu smile

lepiej odliczac do wyjazdu niz od wink
            sa tez suwaczki ktore odliczaja kilogramy pozostale do wymarzonej wagi
    • morgen_stern Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:42
      BTW.. I tak nam się rozwinęła kolejna, typowa emamowa dyskusja o niczym. Dojdzie
      do stu paru postów i nie będzie z niej wynikało kompletnie nic, żeby choć można
      się było pośmiać, jak w rózicach, a tu doopa..
      tongue_out
      • madameblanka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:09
        no ja tam wolę taki temat niż "dzidzia ma gorączkę co mam robić - wezwać
        pogotowie, powiadomić opiekę czy walnąć się główką o futrynę.."

po za tym problem jest rzeczywiście z tymi sygnaturami o kretyńskich grafikach i
        wielkościach i ilosciach.
        Acha, co zauważyłam, w tejże rozmowie nie brały udziału osoby z tymiż
        sygnaturkami. Why? /oprócz moofki/
        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:11
          ale kochana, ja ja sobie specjalnie dla potrzeb rozmowy stworzylam smile
          • morgen_stern Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:19
            Ja mam sygnaturkę obcojęzyczną, więc podpadam pod pusty lans smile
        • inia33 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:37
          madameblanka napisała:

> Acha, co zauważyłam, w tejże rozmowie nie brały udziału osoby z tymiż
          > sygnaturkami. Why? /oprócz moofki/
          >

jak to nie brały jak brały??? ja np., tylko co poradzę, że mi się
          akurat suwaczki nie wylosowałysad
    • umasumak Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:48
      Na straganie w dzień targowy
      Takie słyszy się rozmowy:
      "Może pan się o mnie oprze,
      Pan tak więdnie, panie koprze."
      "Cóż się dziwić, mój szczypiorku,
      Leżę tutaj już od wtorku!"
      Rzecze na to kalarepka:
      "Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!"
      Groch po brzuszku rzepę klepie:
      "Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?"
      "Dzięki, dzięki, panie grochu,
      Jakoś żyje się po trochu.
      Lecz pietruszka - z tą jest gorzej:
      Blada, chuda, spać nie może."
      "A to feler" - Westchnął seler.
      Burak stroni od cebuli,
      A cebula doń się czuli:
      "Mój Buraku, mój czerwony,
      Czybyś nie chciał takiej żony?"
      Burak tylko nos zatyka:
      "Niech no pani prędzej zmyka,
      Ja chcę żonę mieć buraczą,
      Bo przy pani wszyscy płaczą."
      Naraz słychać głos fasoli:
      "Gdzie się pani tu gramoli?!"
      "Nie bądź dla mnie taka wielka" -
      Odpowiada jej brukselka.
      "Widzieliście, jaka krewka!" -
      Zaperzyła się marchewka.
      "Niech rozsądzi nas kapusta!"
      "Co, kapusta?! Głowa pusta?!"
      A kapusta rzecze smutnie:
      "Moi drodzy, po co kłótnie,
      Po co wasze swary głupie,
      Wnet i tak zginiemy w zupie!"
      • umasumak Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:50
        no i zgrzyt - moja sygnaturka w tym pakiecie wygląda pretensjonalnie
        • moofka Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 12:51
          no w ktorejs frakcji byc trzeba wink
          • umasumak Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 20:02
            moofka napisała:

> no w ktorejs frakcji byc trzeba wink

A już myślałam, że się mnie uda zrobić unik! wink
    • cudko1 komputerowiec jest super 29.01.09, 12:56
      a ja właśnie pierwszy zobaczyłam komputerowca i wywołał moj
      smiech.... jest supcio wink
    • grimma Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 13:03
      na rowiesniczym listopadowek 2006 nie jest wlaczony bbc code (tak to chyba sie
      nazywa) i czyta sie super wygodnie..
    • jk3377 nie przesadzajcie;u nas to nic..ale np tu: 29.01.09, 13:11
      tiny.pl/v1pz
      • mama-maxa Re: nie przesadzajcie;u nas to nic..ale np tu: 29.01.09, 13:24
        no więc przemyslałam sobie trochęwink i zrobiłaqm kilka losowo, jak
        która bedzie miała pecha, bedzie niestety oglądać moje dzidzibig_grin,
        inna czytać obcojęzyczną, a inna po prostu polską ... sprawiedliwie
        dla mnie i wassmile przede wszystkim wkońcu szacunek nie?
        • umasumak No masz! 29.01.09, 16:16
          nie ma to jak salomonowe rozwiązanie big_grin.
    • gacusia1 Zeby wkurzac takich jak Ty n/t ,-P 29.01.09, 16:16
    • michalina4 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 17:03
      Te obciachowe sygnaturki trącą manierą NK - typu: lala na tle plazmy albo
      dresiarz oparty o poniemiecki szrot występujący w roli wypasionej bryki.Chwała
      dziewczynom posiadającym jedynie linki - nigdy w nie nie wchodzę. Znośne są też
      dyskretne suwaczki, ale te oczojebne są irytujące. A tłumaczenia zwolenniczek
      "to nie patrz" posiadają tyle logiki co te sygnaturki - tekst chcę przeczytać, a
      nie mam zeza na tyle rozbieżnego, aby sygnaturkę ominąć wzrokiem.

Co do nicka- "michalina" - żadnej nie znałam, ani nie znam, nie jest to efekt
      obsunięcia się mego mózgu w okolice macicy.
      • mariolka99 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 17:35
        michalina4 napisała:

> Co do nicka- "michalina" - żadnej nie znałam, ani nie znam, nie
        jest to efekt
        > obsunięcia się mego mózgu w okolice macicy.

He he, ja mam to samo z moim nickiemsmile
    • frida-marzec08 Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 19:49
      odpustowo dolne
      • umasumak Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 29.01.09, 20:05
        A Ty co? Trędowo Górne?;P
    • aniorek Adblock!!! 30.01.09, 00:43
      Jest to dosc znamienne, ze na etacie tez mozna umieszczac gify, a jednak robia
      to praktycznie tylko emamy, ktore tam zagladaja.
      A potem wielkie oburzenie, jak niektorzy faceci narzekaja, ze baby to infantylne
      sa... wink

A mnie te sruwaczki nie wkurzaja, bo istnieje cos takiego jak ADBLOCK - to dla
      tych co maja firefoxa Ustawic blokade na suwaczek.pl, czy inna podobna strone i
      problem z glowy!

PS: Cytaty, nawet, o zgrozo, po angielsku, sa znacznie fajniejsza sygnaturka.
      Raz, ze nie "wala" po oczach, a dwa, ze mozna przeczytac cos madrego w
      Internecie, od czasu do czasu. smile
    • parowkowa Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 30.01.09, 04:50
      Te suwaczki i zdjecia tlustych dzieciakow pod kazdym postem to szczyt wiochy. Ale jak powszechnie wiadomo od ciazy mozg sie kurczy a potem no juz skurczony pozostaje.
      • kropkacom Re: Po kiego grzyba obrazkowe 'suwaki' w sygnatur 30.01.09, 08:23
        > Te suwaczki i zdjecia tlustych dzieciakow pod kazdym postem to szczyt wiochy.

Dla mnie szczytem wiochy jest pisanie takich tekstów jak wyżej. A cała ta
        rozmowa trąci mi bazarkiem i babami co będą się kłócić do upadłego której jaja
        są bardziej świeże. Ogólnie żenada.
    • koralik12 A mój koralowiec też was wkurza? 30.01.09, 08:16
      Dla mnie jest śliczny smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka