Dodaj do ulubionych

Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania danych

31.01.09, 19:25
może macie? mój kpomputer wywalił mi wszystkie zdjęcia i sformatował dysk. i
wszystko przez fachowca pożal sie Boże czyli mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ratujcie?
Obserwuj wątek
    • gazetaforum Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 19:34
      np. www.akte.com.pl/strony/download.php
      wystarczy wpisac w google: program do odzyskiwania danych - wybór ogromny
    • deela Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 19:37
      > może macie? mój kpomputer wywalił mi wszystkie zdjęcia i sformatował dysk.
      sam??????
      buheheheheh
      • najeeli Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 20:28
        nie deela , ja mu kazałamsad((((((((((((((((((((((( d.u.p.a. wołowa ze mnie
        • deela Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 21:40
          hihi chyba ze tak
          powszechnie wiadomo ze sam komp nic nie zrobic
          o ile wiem specjalisci za obejrzenie biora 1000 zl na dzien dobry :F
    • madame_zuzu Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 19:46
      Działa Twój mail gazetowy? Jak nie to podaj to Ci wyślę całą pake programów do odzysku danych
      • najeeli Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 20:27
        działa
        ale na wszelki wypadek
        joanna.gardasiewicz@yahoo.com
      • najeeli Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 20:29
        za wcześnie poszło Dziękuję madame_zuzusmile)
    • madame_zuzu najeeli 31.01.09, 21:49
      sprawdź pocztę smile poleciała paczka do Ciebie. Scal te dwie paczki programem,
      który dołączyłam do maila hjsplit i potem rozpakuj scalony plik winrarem smile mam
      nadzieję, że odzyskasz jak najwięcej. Ja sie nimi ratowałam całkiem niedawno.
      Udało mi się odzyskać około 90%danych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka