najeeli 31.01.09, 19:25 może macie? mój kpomputer wywalił mi wszystkie zdjęcia i sformatował dysk. i wszystko przez fachowca pożal sie Boże czyli mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ratujcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetaforum Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 19:34 np. www.akte.com.pl/strony/download.php wystarczy wpisac w google: program do odzyskiwania danych - wybór ogromny Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 19:37 > może macie? mój kpomputer wywalił mi wszystkie zdjęcia i sformatował dysk. sam?????? buheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
najeeli Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 20:28 nie deela , ja mu kazałam((((((((((((((((((((((( d.u.p.a. wołowa ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 21:40 hihi chyba ze tak powszechnie wiadomo ze sam komp nic nie zrobic o ile wiem specjalisci za obejrzenie biora 1000 zl na dzien dobry :F Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 19:46 Działa Twój mail gazetowy? Jak nie to podaj to Ci wyślę całą pake programów do odzysku danych Odpowiedz Link Zgłoś
najeeli Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 20:27 działa ale na wszelki wypadek joanna.gardasiewicz@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
najeeli Re: Dziewczyny pomóżcie program do odzyskiwania d 31.01.09, 20:29 za wcześnie poszło Dziękuję madame_zuzu) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu najeeli 31.01.09, 21:49 sprawdź pocztę poleciała paczka do Ciebie. Scal te dwie paczki programem, który dołączyłam do maila hjsplit i potem rozpakuj scalony plik winrarem mam nadzieję, że odzyskasz jak najwięcej. Ja sie nimi ratowałam całkiem niedawno. Udało mi się odzyskać około 90%danych Odpowiedz Link Zgłoś