ja275 15.11.03, 23:31 ktorejs z e-mam maz tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
73nikusia Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 13:44 Czesc W Delpfi pracuje kolega mojego meza. Jakies konkretniejsze pytanie?? Bo to nic nie mowi. No i masz na mysli to Delpfi, ktore ma siedzibe w Skawinie, tak?? To ktore zajmuje sie elektronika samochodowa? Nika Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 19:07 A moze delphi Krosno- maszyny, cześci do róznyh urzadzeń, samochodowych też, jakies amortyzatory itp? Aha, mój eks tam pracuje pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 19:45 mam na mysli to Delphi wlasnie w Skawinie kolo Krakowa no i fabryke ( nieszczesna w Krosnie bo tam moj maz jezdzi w delegacje dosc czest ( no obecnie jest w USA ) wyjechal na kontrakt - wyslali go z firmy, ciekawa bylam czy ktorejs z emam maz tez wyjechal na jakis kontrakt i jakie ma wrazenia z wyjazdu, a nietaktem bedzie jak dowiem sie jak sie nazywaja koledzy i ex mezowie e mam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 21:05 Hej czy Ty czasem nie masz na imie Danusia ... ?? Bo ten kolega mojego meza wlasnie jest w US, na wyjezdzie z firmy. Nika Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 21:36 hej !!! nie nie mam na imie Danusia. Mam na imie Aneta a moj maz ma na imie Krzysztof pracuje w Delphi calkiem niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 22:14 Kolega mojego meza, maz Danusi, ma na imie Slawek i jest teraz w US moze z Twoim mezem?? On juz od jakiegos czasu pracuje w Delphi ... chyba to lubi ... swoja prace znaczy sie ... Ciekawe czy sie znaja ... znaczy sie Slawek i Twoj maz Nika Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 22:17 a moze podasz mi nazwisko tego Slawka- napisze maila do mego meza i dowiem sie czy sie znaja czy tez nie !!! mysle ze raczej tak no ale ... jak bedziesz mogla to podaj mi jego nazwisko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 22:23 nie wiem czy moge ... w koncu to nie moj maz ... ale przeciez chyba to nie tajemnica ... Slawek Ignacyk ... Niedlugo wraca chyba na poczatku grudnia ... Dawno sie z nim nie widzielismy ... oj chyba z pol roku albo i juz wiecej Jakby Twoj maz z nim tam byl (wiesz w US) to pozdrow go od Niki i Wojtka Nika Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 22:35 okey nie ma sprawy. Zaraz naskrobie maila do meza no i zapytam sie czy zna Slawka ... dzieki za informacjie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 22:38 okey nie ma sprawy. Zaraz naskrobie maila do meza no i zapytam sie czy zna Slawka ... dzieki za informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 16.11.03, 22:45 a tak swoja droga to ciekawa jestem w jakim miescie jest Slawek ( no oczywiscie w US ) Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: DELPHI - czy moze ? 17.11.03, 10:36 no wiec ten sks- to nie eks mąż, tylko eks facet, prawie był mąz Nazywa się Mariusz Mercik i jest/ na pewno był/ kierownikiem w krosnieńskim Delphi w jakimś dziale konstrukcyjnym, czy projektowym- nie mam pojecia. pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: DELPHI - czy moze ? 17.11.03, 16:53 czesc Nie jestem pewna ale chyba gdzies kolo Chicago ... ale glowy nie dam ... Ostatnio u nas w pracy tez kolega pojechal do US i nie wiem czy to akurat nie on wybral sie gdzies w okolice Chicago... Ciekawa jestem czy twoj maz zna Slawka?? I czy razem sa w US ... Nika Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 18.11.03, 14:43 no i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu moj szanowny mezus nie zna Pana Slawka oj tak mi przykro - naprawde jestem zdziwiona bo bylam przekonana ze Krzysiek zna Slawka i to dosyc dobrze no ale widac firma jest dosc duza ( ja i tak sie w Delphi nie lapie ) niestety !!! moze kiedys sie poznaja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: DELPHI - czy moze ? 18.11.03, 14:47 natomiast moj maz kojarzy tego pana i to dosc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś