ela1975 17.11.03, 13:45 Czy ktoś o czymś takim słyszał. To preparat który podaje się przy nowotworach.Gabinet jest w Warszawie? Może ktoś tam był? Proszę o pomoc ER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasska74 Re: Preparat NOVIT prof. Nowackiego 18.11.03, 13:57 tak słyszałam, i byłam tam w Warszawie u lekarza i po preparat. Chociaż już nie było większego ratunku zakupiliśmy go dla teściowej, która miała guza mózgu. Wiem jedno ten preparat może pomóc, ale przede wszystkim chory musi mieć nadzieję i być przekonany. Myśmy tego nie mogli dokonać, niestety, nie udało nam się być sugestywnym, aż do tego stopnia. A schorzenie było wyjątkowo wredne. Vilcacory też próbowaliśmy, zresztą próbowaliśmy wszystkiego. Gabinet znajduje się na Górnym Mokotowie w starej willi. Trzeba się wcześniej umówić telefonicznie. 3 lata temu nie był to długi czas oczekiwania. Nie wiem jak jest teraz i czy się gdzieś nie przenieśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela1975 Re: Preparat NOVIT prof. Nowackiego 19.11.03, 14:11 Ja tam byłam kiedyś aby zapisać mamę koleżanki - to było z 5 laat temu i znalazłam stronę www ale tam nic konkretnego nie ma. Teściowi pobrano "to coś" co miał na strunach głosowych do badania, wyniki będą za tydzień ale palił całe życie więc to prawdopodobnie rak. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam ER Odpowiedz Link Zgłoś
jargla1 Re: Preparat NOVIT prof. Nowackiego 19.11.03, 14:24 Napisałasm na ten temat na forum "salon". Gdybys chciała te o książkę o novicie, moge Ci skserować najważniejsze fragmenty i wysłać. Podaj tylko swój dres. jagaro@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś