agniesiagruba 10.03.09, 15:24 Witajcie mamy jestem tu nowa mam 3 dzieci-synki i coreczka. a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Witajcie 10.03.09, 15:25 A my nie mamy 3 dzieci, to znaczy ja... Ale witam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Witajcie 10.03.09, 15:27 deela - i tak nie wypijesz. Lepiej na czata byś dziś przyszła to byśmy się soczku razem napiły Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Witajcie 10.03.09, 15:28 nie mogem ide mlodego odebrac z placowki opiekunczo-wychowawczej co z tego ze sie nie napije! wstawie do lodowki i niech sie chlodzi! pol roku Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Witajcie 10.03.09, 15:33 ale wieczorem na czaty byś wpadła. Teraz to ja w pracy i na czaty mam blokadę. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Witajcie 10.03.09, 17:45 obaczym, robota nade mna wisi jak wyrzut sumienia :o Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Witajcie 10.03.09, 15:47 mam 3 dzieci-synki i coreczka. a Wy? a my nie. Za to mamy wredne teściowe, męzów którym zawsze grozi wystawienie walizek, są tu rozwódki i bezdzietne, płaskie też sie znajdą, lubimy chlać i pluć jadem - normalnie patologia. ~~~~~~ Gdyby słowa były mostem bałabym się po nim chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Witajcie 10.03.09, 16:04 ja jeszcze dwa lata temu mialam tróke tez dwch synków i córeczke teraz mam dwie do dwóchWitaj.i odzywaj sie czesciej bo te co sie witaja czesto potem znaku zycia nie dają... Odpowiedz Link Zgłoś
alesio23 Re: Witajcie 10.03.09, 16:08 A my nie he he. Witaj nam witaj! A jak będzie z ta wóda? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Witajcie 10.03.09, 16:11 no właśnie też cos cicho siedzi, wódka ją spłoszyła czy jak... ~~~~~~ Gdyby słowa były mostem bałabym się po nim chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
roula Re: Witajcie 10.03.09, 16:19 No to i ja sie przywitam bo juz od jakiegos czasu podczytuje.Wodeczka?Prosze bardzo! Czestujcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Witajcie 10.03.09, 16:27 no cze a ja nie mam synków i córeczki i do tego nie mam bidetu Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 cze wszystkim 10.03.09, 16:30 wiocha jestem zabita dechami...teraz sobie pomyslałam, że ja się z Wami nie witałam..witam się teraz i mówię, ze mam syna i córkę...dwa wcielone diabły, tylko rogów im brak, ale pewnie porosną jak dojrzewać zaczną...także witam wszystkie forumowe emamy i zapraszam na kawę albo soczek albo wódę albo arbatkę albo piwko albo winko albo mamrota (ja sem z podlasia) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Witajcie 10.03.09, 16:29 i jeśli nie macie bidetu (te witające się ) to też patologia- nadajecie się doskonale. ps. Brak ręczników dodupnych też was kwalifikuje do grona ematek Odpowiedz Link Zgłoś
agik82 Re: Witajcie 10.03.09, 17:01 to i ja oficjalnie się witam bom wcześniej tego nie zrobiła. Wybaczcie. Mój stan posiadania to 2 diabły weneckie płci babskiej i małż sztuk 1. A i wódzia oczywiście dla wszystkich, chyba, że kto nie może ankoholu, to soczek. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Witajcie 10.03.09, 17:11 a teściowa jest? i walizki męża spakowane w razie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Witajcie 10.03.09, 17:19 witajcie Nówkijedno pytanko do tych co w temacie.jak kwalifikowane sa te co posiadaja bidet a reczników dodupnie specjalistycznych juz nie?jaka to grupa? Odpowiedz Link Zgłoś
jurk-owa Ja też witam wszystkich 11.03.09, 02:41 Jestem nowa(tylko podczytuję od jakiegoś czasu).Czy mogę się dołączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Ja też witam wszystkich 11.03.09, 08:00 jasne.moja 6 letnia corka zakochała sie w twej sygnaturce i pyta czemu nie mam podobnej Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: Ja też witam wszystkich 11.03.09, 08:07 dla mnie też fajna sygn...ale pewnie niektóre mogą krzyczeć, że ich "po oczach bije"...tu nie dogodzisz wszystkim, ale i tak jest fajnie...szczególnie jak moderatorki zaczynają wątki przenosić i musisz szukać po całym forum eDziecka, ale wtedy też można dowiedzieć się o istnieniu innych forów, też ciekawych pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka_o Re: Witajcie 11.03.09, 08:34 To i ja się postanowiłam zalogować. Witam wszystkie babeczki. Zaglądam do was codziennie od kilku tygodni. Wódzia już się mrozi. Stawiam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Witajcie 11.03.09, 08:36 to gadac ,pisac,opwowiadac.a nie raz wyskakiwac jak filip z konopi a na co dzien zza winkla podczytywac)) Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: Witajcie 11.03.09, 08:40 bo i o to chodzi....choć przyznam, ze czasem robię sobie kilkudniowe przerwy ... ale jak się zacznie czytać, to trudno czegoś nie napisać...jak ktoś nerw naruszy, albo rozśmieszy do oplucia klawiatury...różnie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Witajcie 11.03.09, 08:44 no ja to moja droga musiałam nawet na odwyk pójsc bo forum zabierało mi zycie swego czasu.teraz lubie poczytac czasem cos wtrące ale jak nie włacze kompa to oddech nadal jest rownomiernynet wogole strasznie uzaleznia.ja na nic nie jestem podatna ani na wóde ani na dragi ani na fajki.na net niestety tak Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka_o Re: Witajcie 11.03.09, 09:22 I tego się obawiam. Niestety jestem podatna na różnorakie nałogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jurk-owa Re: Witajcie 11.03.09, 11:03 Ja w neta już wsiąkłam.Ale tak sobie myślę, że jak dzieciak jeszcze głodny i brudny nie chodzi to chyba nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś